Program na opravu sektorov na pevnom disku

Informácie o software, ankety...
spiddy2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Program na opravu sektorov na pevnom disku

Príspevok od používateľa spiddy2 »

Hladam nejaký dobrý program na opravu pevného disku. Vypisuje mi že sú vadné sektory. Mal by biť v SK alebo CZ lebo neviem anglicky. Dikes.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

aky mas disk? nie kazdy vadny sektor sa da opravit a vyskyt takychto vadnych sektorov znamena automaticky uznanu reklamaciu disku a novy disk.
spiddy2
Light Star
Light Star

johny_sk napísal:aky mas disk? nie kazdy vadny sektor sa da opravit a vyskyt takychto vadnych sektorov znamena automaticky uznanu reklamaciu disku a novy disk.
Mám disk: Barracuda 7200.11, SATA, 3Gb/s, 320 GB, ST332061AS,
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

SW ktory by mal "bit" schopny opravit fyzicky poskodeny sektor disku, neexistuje. Maximalne tak format a pri formatovani, ked bude sektor necitatelny, tak sa vyradi z tabulky a nebude sa uz nikdy pouzivat, cim sa ti kusticok zmensi disk, ale bude 100% funkcny.
spiddy2
Light Star
Light Star

Ono mi to vypisuje že disk ide na 97% a sú tam 3 sektory vadné. Takže to bude fachčiť aj bez tých 3 sektoroch. To som rád a dikes za info.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

pokial mas ten disk v zaruke, reklamaciu ti uznaju. Ja mam skusenosti take, ze chybne sektory sa zacali mnozit po disku este viac...

Seagate mal teraz problemy s firmwareom k diskom, skus pozriet, ci sa to netyka aj tvojho disku...
Napísať odpoveď