program na pisanie diplomovky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

program na pisanie diplomovky

Príspevok od používateľa zelovoc »

zadanie je jasne :) ide o to ze vo worde to pisat nebudem kedze diplomovka bude pozostavat prakticky z vypoctov a rovnic. takze hladam nejaky editor s jednoduchym a jasnym pouzivanim kde by som mohol bez problemov vkladat rovnice a zaroven aj efektivne pisat text. rozmyslal som nad LaTeXom ale taky mam pocit ze to je na mna trochu komplikovane. tak ak nahodou viete o niecom inom sem s tym. dikes moc
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A to vkladanie rovníc zabudované priamo vo Worde je pre Teba zložité? :) Či Ty chceš, aby Ti to aj automaticky prerátavalo?
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

u nas na fakulte sa skor ci neskor musis naucit narabat s LaTexom..., takze skus sa prekonat a pustit do jeho tajov ;) ja sa na to taktiez pripravujem
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

jop. Latex rulezz...pdf je uznavane, hoci je to troska na nervy, ale je to jednoduche, nieco ako html...ale vyzera to krajsie a ladnejsie...
franta86
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa franta86 »

mam ten isty problem ako zelovoc. potreboval by som nejaky jasny strucny naod ako na to v cestine alebo slovencine a k tomu aj program.

bo mam asi 3 verzie niecoho ca sa tvari ako latex editor a co ja viem co ale ani v jednom mi to nejako nefunguje, nechapem tomu.

nejaky jasny tutorial v slovencine ci cestine s printsreeen by bodol ...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Word tiez obshauje editor rovnic. Len ci to je jednoduche to neviem. Sice som stym pracoval ale nebavilo ma to. Nuz musel som
Napísať odpoveď