hladam nejaky program na stahovanie, aby som tam nahadzal linky a stiahlo mi to mal som us downloader ale hladam cosi ine, spolahlive, nehovorte ze som ňzbytocne zakladal temu bo som na lamkych hladal a neviem ako mam napisat nazov pls potom ak mi poradite aj s kratkym navodom to mozte lock a zamknut.
lukyyy napísal:a navod?? neviem cezen robit, bo vzdy mi stiahne 5kb subor, vlastne odkaz na subor akoby
musis mat ACC... tam kde davas link.. NOVE STAHOVANI... tak tam mas ze login.. tam si zadas svoje udaje z ACC a ides.. bez ACC nic cez to nepotiahes.
p.s. nepisal si ze nemas ACC
Šu-Do napísal:musis mat ACC... tam kde davas link.. NOVE STAHOVANI... tak tam mas ze login.. tam si zadas svoje udaje z ACC a ides.. bez ACC nic cez to nepotiahes.
p.s. nepisal si ze nemas ACC
jak vis ze chce stahovat z rapidshare ? sak to nikde nepisal
juslik napísal:jak vis ze chce stahovat z rapidshare ? sak to nikde nepisal
kde som pisal o RS ?
kazdy link ktory stiahne takym sposobom akym pisal je taky ze sa treba regnut.. ci uz MU alebo aj RS.. potom uz len nezname linky ako je Upnito, Edisk atd atd
inak mohol by si napisat z coho xces tahat
bude jasnejsie aky program je na to naj
Šu-Do napísal:kde som pisal o RS ?
kazdy link ktory stiahne takym sposobom akym pisal je taky ze sa treba regnut.. ci uz MU alebo aj RS.. potom uz len nezname linky ako je Upnito, Edisk atd atd
inak mohol by si napisat z coho xces tahat
bude jasnejsie aky program je na to naj
mno tak napriklad upnito alebo aj rapidshare, moze byt ale nemam accounty, takze nehajkme upnito, tak aby mi to stahovalo samo z upnito taky program aby som nemusel stat nad pc a cakat kedy mi stiahne jeden subor aby som dal tahat druhy