program na zistenie hesla wifi siete
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
program na zistenie hesla wifi siete
prosim vas existuje volaky program ktory zisti heslo wifi siete ??
ked nechces instalovat linux tak skus
http://linux.softpedia.com/get/System/O ... 9477.shtml
je to live cd. na youtube najdes kopec video manualov
http://linux.softpedia.com/get/System/O ... 9477.shtml
je to live cd. na youtube najdes kopec video manualov
Aj ja mam doma spravenu siet a taktiez sa by sa mi to nepacilo. Ale vzhladom na schopnosti tychto uzivatelov sa nie je coho bat. Nedokazu si najst na googli tieto nastroje, potom prosia o linky na manualy k tymto nastrojom. Skratka nie je sa coho bat. Urcite nie od takychto ludi. Ja mam nastavene WPA sifrovanie a filtrovanie MAC adries. Sem tam si skontrolujem logy na routri a pri najmensom podozreni sa urcite prisposobim.Lub0$ napísal:Sorry, ale sam doma pouzivam Wi fi router a asi by som nemal rad ludi, ktory si nedaju zaviest svoj net, ale prizivuju sa na druhych a druhym to spomaluju![]()
Jj tak ako pise kolega, ludia a useri, ktorí sa do toho nepustia sami, napr hladanim na googli, citanim maualov, navodov nemaju sancu sa takto niekam dostat. Casto mi pisu na lamkach ohladom toho, pretoze som tam upol tieto programy s videonavodmi, manualmi atd.. No malo kto znich vie, ako dalej.. Zaciatok toho je vzdy si najst materiali, a pokracovanim je studovat a skusat. a nie pytat sa a vyzvedat na forach, a ziadat o podrobne navody, linky atd... NIektori ma ziadaju o navody typu: krok zakrokom
TAkze tak.. ale da sa to, len to nieje jednoduche.. A netreba zabudat, ze teoria je jedna vec, prax druha... 
Re: program na zistenie hesla wifi siete
Kazdy si mysli ze je to take jednoduche ja som starím heckerom aj davam ludom na vlastne PC casove BANY ale nikomu sa mi este nepodarilo naburat do Routra !! 
a doteraz nevies poriadne pisat, ty heckerDEAMON9 napísal:Kazdy si mysli ze je to take jednoduche ja som starím heckerom aj davam ludom na vlastne PC casove BANY ale nikomu sa mi este nepodarilo naburat do Routra !!
-
wintermute
Light Star
skús live distro Backtrack. Ak ti je ľúto aj optického disku môžeš bootovať z USB (pre lamy je to dokonca jednoduchšie stačí stiahnuť unetbootin - vytvorí bootovateľnňu USB flashku stačí si vybrať akú distribúciu chceš) Lámanie ide pod linuxom podstatne rýchlejšie ako pod oknami a pre backtrack sa dá vygoogliť hafo forn00bovských návodov.
Ak si nedokážeš ani nájsť takýto návod, tak pre teba nemá zmysel o niečom takom ani rozmýšľať.
@DEAMON9: to si teda naozaj šikovný "starí hecker" určite aj snifuješ všetky dva počítače, ktoré máš v sieti...
Ak si nedokážeš ani nájsť takýto návod, tak pre teba nemá zmysel o niečom takom ani rozmýšľať.
@DEAMON9: to si teda naozaj šikovný "starí hecker" určite aj snifuješ všetky dva počítače, ktoré máš v sieti...
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
DEAMON ty si kral medzi hackermi to ze ti niekto dal heslo do emailovej schranky a teraz sa hras na hackera nezmena ze hacker si
ty trulo
-
Corn Flake
Guru wannabe
No keďže som jediný v triede čo vie na pc viac ako ho zapnúť a vypnúť, prípade sa prihlásiť na facebook a vzhľadom na to že sme 9-taci a končíme školu ma spolužiaci popýtali aby som nejak zistil heslo na školskú wifi, aby sme ho odovzdali nižším ročníkom....
Takže či by ste mi nemohli nájsť nejaký návod alebo videonávod (bo zatiaľ som našiel len bludy...) na kismet alebo ničo iné a overené...
Takže či by ste mi nemohli nájsť nejaký návod alebo videonávod (bo zatiaľ som našiel len bludy...) na kismet alebo ničo iné a overené...
-
wintermute
Light Star
@Corn Flake: ak vieš naozaj viac, ako zapnúť pc, tak by ti toto mohlo pomôcť:
Plus si pozri to, čo som písal vyššie.
Kód: Vybrať všetko
http://spedr.com/50yzu