Program (...) prestal pracovať - Win 7

Informácie o software, ankety...
Dropp
Novice
Novice

Program (...) prestal pracovať - Win 7

Príspevok od používateľa Dropp »

Po minulom probléme s doriadeným Win 7 som ho preinštaloval. Komplet všetko nanovo, ale mám s ním zase velké problémy. Poinštaloval som si základné programy, ako nejaký browser, prehrávač, skype, atď. Skype ma zradil hneď na začiatku, po inštalácií ho zaplo, ale po oopätovnom zapnutí PC mi vyskočila hláška: "Program Skype prestal pracavať." Musel som ho teda vypnúť. Nepomohla ani preinštalácia Skype-u. Neskôr ma zradil aj KMPlayer, s ktorým mám len dobré skúsenosti. Rovnaký problém, spustím video či samotný program, a vyskočí: "Program KMPlayer prestal pracovať". Pritom som robil všetko ako vždy, keď mám surový Win. Ovládače rovnaké, ba dokonca aj novšie. Taktiež ma naštval Chrome. Ako taký síce ide, ale často mi vyskočí už vyššie spomínaná hláška "Program Google Chrome prestal pracovať". Napríklad, keď chcem prehrať video na YT, priložiť prílohu v Gmail-y, atď. Vyskočí mi žltý riadok s textom: "Zlyhal nasledujúci doplnok: Shockwave flash". Samozrejme tam mám najnovší Shockwave aj Flash player. V IE mi to šlape. Mám tam asi 5 programov a už 3 mi robia bordel. Neviete kde je chyba? Mám znova preinštalovať Win,? Pomôže to vôbec? Taktiež som postrehol zmenu, pri zapnutom Skype, keď som klikol hore na červený krížik, skype sa minimalizoval na lištu. Teraz sa vypne, a potom už nejde zapnúť, ako som hovoril, vyskočí mi tá hláška.

Ak máte rady, rád si ich prečítam.
Napísať odpoveď