Programátor
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Programátor
odpoveď jednou vetou ti dáme aj sem, a pomôže to viacerím ako keby ti to napíšem na icq
-
slipknot1506
Light Star
mas pravdu ale tu to ide pomaly a chat je predsa len rychlejsi ....tak tu to je -> viem ze to budes mat v malicku ale ta ja som z toho este magor...
tak http://programujte.com/?akce=clanek&cl= ... al-5-lekce
No a comu presne tam nechapes? Ja osobne si myslim ze je to vysvetlene dost jasne, ale tak pytaj sa. Na to to tu je. Len nikde nevidim tvoju otazku na ten clanok.
-
manager666
Star
a co od nas cakas ? hodis si sem cely clanok a cakas...comu konkretnemu nerozumies v tom clanku?
//wolf ma predbehol
//wolf ma predbehol
-
slipknot1506
Light Star
prepacte ...potreboval by som riesenie tej ulohy ..
No ved chod na to postupne.
Dal som ti aky taky postup, ako to riesit. Popasovat sa s tym budes musiet sam. Ked ti bude vsetko kazdy robit, tak sa to nenaucis.
To je len standartny vystup pomocou write-ov.Udělějte program, který vás uvítá a seznámí se svojí funkcí.
Toto je zase len obycajny vstup cez read.Vyzve k zadání 2 proměnných.
Jednoduche matematicke operacie +, -, *, / , kde len cez write vypises vysledky.Po zadání z těchto proměnných udělá součet, rozdíl, násobek a podíl.
Tam nie je co vysvetlovat.Alespoň jedna proměnná musí být typu real.
Ani tu myslim nie je co vysvetlovat.Vypíše výsledek, rozloučí se s vámi a ukončí se.
Dal som ti aky taky postup, ako to riesit. Popasovat sa s tym budes musiet sam. Ked ti bude vsetko kazdy robit, tak sa to nenaucis.
-
slipknot1506
Light Star
no dobre tak to skusim este raz ...a este by som potreboval kde sa da vypnut automaticky fullscreen pri starte ?
Stlac ALT + TAB, dole si najdi ten tvoj Turob Pascal (alebo aky to mas) a right click -> Vlastnosti a tam sa to da nastavit.
-
slipknot1506
Light Star
budte tak dobry mi to opravte niekto:
Kód: Vybrať všetko
program skuska;
uses crt;
var a,b,c : real;
begin
clrscr;
writeln('vitajte');
writeln('zadajte dva premenne ,prva je');
readln(a);
writeln('druhe je');
readln(b);
c := a + b;
write('vysledok je: ',c);
readkey;
end.Re: Programátor
3 Premenne nemusis ani pouzivat. 2 ti bohate stacia. Skus porozmyslat ze ako to spravit len cez 2. Navyse ti tam chyba -, *, / tak to tam pridaj a mas to takmer hotove.
-
slipknot1506
Light Star
, *, / - nechapem
no len skus mi to opravit a chyby vyznac cervenou....lebo ked uz budem poznat vlastne chyby tak sa skor naucim ....lebo takto nato teraz fakt nepridem...
-
Pjotrik =)
Light Expert
Ked uz tak mudrujes, tak dalo by sa to aj s jednou spravit-=wolf=- napísal:3 Premenne nemusis ani pouzivat. 2 ti bohate stacia. Skus porozmyslat ze ako to spravit len cez 2. Navyse ti tam chyba -, *, / tak to tam pridaj a mas to takmer hotove.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 21:03)
Zobral som tvoj kod, dal ho zozrat kompilatoru a testol. Nevidel som nikde ziadnu chybu, len ten vystup skaredo ukazuje.slipknot1506 napísal:, *, / - nechapemno len skus mi to opravit a chyby vyznac cervenou....lebo ked uz budem poznat vlastne chyby tak sa skor naucim ....lebo takto nato teraz fakt nepridem...
Ved ti tam chyba rozdiel, sucin a podiel. To je -, *, /slipknot1506 napísal:, *, / - nechapemno len skus mi to opravit a chyby vyznac cervenou....lebo ked uz budem poznat vlastne chyby tak sa skor naucim ....lebo takto nato teraz fakt nepridem...
-
slipknot1506
Light Star
Re:aj ak sa dá
áno som to zase ja s mojimi triviálnymi otázkami ... ale tentoraz by som ocenil keby ste mi len normalne odpovedali a pomohli s otázkou ktorá je ohladom Pascalu. čo mi sposobuje Error200:Division by zero a ako ho odstránim ??
áno som to zase ja s mojimi triviálnymi otázkami ... ale tentoraz by som ocenil keby ste mi len normalne odpovedali a pomohli s otázkou ktorá je ohladom Pascalu. čo mi sposobuje Error200:Division by zero a ako ho odstránim ??
deliš nulou ... nedel nulou
-
audiotrack
VIP
alebo je to ten typicky bug s rychlimi procesormi na ktory ti treba patch. Bolo to na fore tisickrat, takze keby hladas isto najdes