Prometheus

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Votrelec 5

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

v prometheovi by sme sa mali viac dozvediet o rase space jockeys ako o xenomorphoch. napr. co robili na tej planete s takou spustou vajec a pod. ale skor preco vlastne naviedli ludi, aby sa za nimi vydali, kazdopadne sa na ten film velmi tesim. v poslednom traileri sme mohli zahliadnut aj live space jockeyho (zrejme pilota). medzi fanboys sa teoretizuje, ze jockeys pouzivali xenomorphov ako biologicku zbran vo vojnach, na nicenie celych civilizacii a z tohto traileru to vyzera tak, ze ich chcu dotiahnut na zem, ale kedze uz z aliena vieme, ze ich lod tam stroskotala, da sa predpokladat, ze tomuto vo filme samozrejme zabrania a zem bude zachranena :) aj tak sa tesim na vsetko to odhalovanie a doplnanie alien franchise/universe
viral promo video na davida (michael fassbender) a jeho unboxing (nice, huh :D), jedneho z prvych zdokonalenych androidov Weyland Industries

//autoeditácia príspevku (18 Mar 2012, 14:40)
spoilerzzz
Spoiler
takze podla podrobnych rozborov z posledneho traileru to vyzera tak, ze v tomto filme pojde o nieco uplne ine, co "vypestovali" space jockeys, xenomorph ako ho pozname by sa tam zjavit ani nemal..

Kód: Vybrať všetko

http://filesmelt.com/dl/burster.gif
dohady, ze ide o chestburstera, no osobne mi to tak vobec nepripada

Kód: Vybrať všetko

http://i44.tinypic.com/2hyun2b.gif
http://i43.tinypic.com/1iit0w.jpg
zrejme nejaka nakaza, ktora clenov posadky napadla a zacala menit, ako to zatial z traileru vyplyva
Son-Goku
Darca
Darca

Re: Prometheus

Príspevok od používateľa Son-Goku »

som to akurat dopozeral a kukam na konci logo co mal kapitan na tricku.https://www.weylandindustries.com/ som si myslel ze to je spolocnost ktora tocila film.co to je? len taky odkaz na stranku?
inac vyzera to tak ze bude aj 2 http://www.csfd.cz/film/322881-prometheus-2/diskuze/
http://www.gorila.sk/clanok-1841/promet ... enaristmai
:minus: A znova.. to že je film nahodený na csfd neznamená že bude natočený... USE YOUR FCKING BRAIN
wtf faggot karma staci zadat do googla a zistis ze sa o tom keca kade tade,faggot
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako ste pochopili tento film?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

begbee -
Spoiler
hentí muscle guys sú naši inžinieri, stvorili nás, ale nechceli nás pre dôvod XY [neznámy - tipujem preto, že sme len tupá nepodarená zvieracia rasa, čo chce len sexovať, chlastať, vládnuť a mať moc v rukách]. Boli pravdepodobne na planéte s veľkou gravitáciou, preto boli takí namakaní. Taktiež nám boli veľmi podobní [dna testy vo filme]. Vytvorili biologickú zbraň vo forme aliena, aby odstránili nepodarok, svoje dielo - nás. To boli tie nádobky v tej lodi s malými penismi [zárodky aliena]. Aj tá kapitánka či čo to bolo bola podľa mňa robotka, tak isto ako aj jej "brat". No a hlavný týpek chcel večný život a namiesto toho dostal šupu do hlavy a umrel. Tak chaoticky, ale takto nejak som to pochopil.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

V týchto témach už spoilery myslím nie sú nutné.

Namakanci sú naši stvoritelia - spôsob je značne nejasný.. Nie je mi jasné akú úlohu v tom hrá čierna tekutina, na začiatku sa z nej napil stvoriteľ a stal sa človekom. V priebehu filmu sa z nej napil týpek a stal sa zombíkom, ešte stihol splodiť hlavonožca. Ak sa z nej nikto nenapil vznikla mihuľa a následne zombíci. V Alien 1 z nádob nič netečie ale vyskakujú cucáci a nádoby nie sú nádoby, ale vajcia.
Starý Weyland chcel nesmrteľnosť, nevyšlo. Stvoritelia evidentne nie sú moc komunikatívny.
Hlavná hrdinka aj s hlavou sa ich odletela spýtať ... dobrý námet na druhý diel.
a) film na otázku prečo nás stvorili a prečo nás chcú zničiť neodpovedá
b) alien ako biologická zbraň je znázornený značne chaoticky a vôbec nevyšiel pokus vysvetliť jeho pôvod
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Prave som dokukal BD ze reku to bude napumpovane efektami, no poslabsie cakal som od toho viac
celkovo by som tomu dal 6/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

BD sa oplatí iba pri CGI napumpovaných blockbusteroch?
Ja, dokonca aj s mojim pomalým netom (300kbs dl !!!) si potrpím na FullHD aj pri bežnej nízkorozpočtovke. Nejde o efekty, ale o celkovú kvalitu. :)

Súhlasim s begbeem, film toho zodpovedal veľmi málo, a priniesol x ďalších otázok. Nebál by som sa dvojky. :)
Film celkovo hodnotím na tých 7,5. Niekde som písal aj dlhší komentár k tomu, ale nejdem to hľadať.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Veru fullhd je minimum. Optimum by bolo na uhlopriečke 40-50" 4-8k, ale tak to je hudba budúcnosti. Na také to domáce živanie [22-24"] je fullhd úplný luxus.
T0M0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa T0M0 »

Windows 7 Space Edition :D

00:23:39 (BRRip)
Prílohy
win7spaceeditionprometheus.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

V akom roku sa to odohráva? :D Ja už mám 8, a oni 7? :D Každopádne pekná reklama/easter egg.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

nejak tu skrytu reklamu neviem najst,naco tam mam pozerat?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

:arrow:
Prílohy
win7spaceeditionprometheus.jpg
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Videl som tento filmik vcera. Vobec nesklamal, velmi sa mi pacil. Takych by sa malo tocit viac, presne take sci-fi, ake mozem :) a dvojka by potesila. Asi aj bude, ked to nechali takto otvorene...
Napísať odpoveď