prosim o pomoc - okay elektro - vratenie tovaru
prosim o pomoc - okay elektro - vratenie tovaru
zdravim mam taku jednoduchu otazku
kupil som si v okay dnes autoradio ale zistil som ze nema vstup na subwoofer ktory mam v aute (stare radio sa mi pokazilo a malo tie 2 vstupy)
radio stalo 79e
a zaujimalo by ma ci ho mozem vratit alebo vymenit ked radio bolo zlacnene v akcii ???
kupil som si v okay dnes autoradio ale zistil som ze nema vstup na subwoofer ktory mam v aute (stare radio sa mi pokazilo a malo tie 2 vstupy)
radio stalo 79e
a zaujimalo by ma ci ho mozem vratit alebo vymenit ked radio bolo zlacnene v akcii ???
Re: prosim o pomoc - okay elektro - vratenie tovaru
lepsie spravis ked sa ich priamo spytas..mozno ti vyjdu v ustreti a vymenia ti ho..ale peniaze asi nie..skus sa popytat tam a radsej necakaj mozno maju na to lehotu.
1. mal si sa poriadne pozriet co kupujes resp. co vsetko potrebujes
2. je to na ich dobrej voli si myslim, mozu ale nemusia vymenit
2. je to na ich dobrej voli si myslim, mozu ale nemusia vymenit
taketo reci ma nezaujimaju, a ked o tom nic nevies venuj sa temam ktorym rozumiesccimo napísal:1. mal si sa poriadne pozriet co kupujes resp. co vsetko potrebujes
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2010, 22:43)
nasiel som toto
http://www.okaysk.eu/moznost-vratenia-tovaru/
myslim ze s vratenim tovaru by nemal byt problem len neviem ci to plati aj pre akciovy
· je predložený nepotvrdený záručný list, ...asi ti to skor vymenia za iny tovar ak si zavolas veduceho a budes to radsej snim diskutovat
-
aughostino
Medium Professional
nemusi ist ani za veducim, je to normalna vec
vacsinou je lehota vratenia penazi alebo vymena tovaru za iny 14dni, ale tovar musi byt neposkodeny a zabaleny v povodnom neporusenom obale (pripadne co najmenej porusenom obale)
vacsinou je lehota vratenia penazi alebo vymena tovaru za iny 14dni, ale tovar musi byt neposkodeny a zabaleny v povodnom neporusenom obale (pripadne co najmenej porusenom obale)
ok dikes ludia za pomoc, ja viem je to uplne moja chyba (ale viem to sam a nejaky **** mi to nemusi pripominat)
radio som len vybavil pozrel, ponadaval a vratil do skatule takze nic nechyba
radio som len vybavil pozrel, ponadaval a vratil do skatule takze nic nechyba
chrobak ake reci? ked mas telefon napr. nokia, odide ti baterka, ides si kupit novu tak si kupis baterku do samsungu?
zrejme to sam nevies kedze si kupil radio ktore ti je na dve veci....ale nedam ti k- za toho ****** je to tvoje chudactvo ze nadavas niekomu kto vyjadril svoj nazor na vec
zrejme to sam nevies kedze si kupil radio ktore ti je na dve veci....ale nedam ti k- za toho ****** je to tvoje chudactvo ze nadavas niekomu kto vyjadril svoj nazor na vec
to je trochu ine pretoze radio je dobre len tam nieco chyba co potrebujem, moje radio ma 3 roky tak som to nekontroloval lebo som si myslel ze tie vstupy su dneska uz standartccimo napísal:chrobak ake reci? ked mas telefon napr. nokia, odide ti baterka, ides si kupit novu tak si kupis baterku do samsungu?
K mi je ukradnuta mozes davat - kolko len chces
kludne vyjadri svoj nazor v tom ti nikto nebrani ale pripominat nieco co uz viem je trapne
ehm chcel si napisat "preberas nepodstatne veci"
myslim si ze to trochu ine nie je, aj baterku mozes kupit dobru len potrebujes ine rozmery aby si ju vopchal do tej nokie takze v principe je to to iste...
myslim si ze to trochu ine nie je, aj baterku mozes kupit dobru len potrebujes ine rozmery aby si ju vopchal do tej nokie takze v principe je to to iste...
no tak ok, nechajme to uz tak, inak sorry za tie poznamky, tak ci tak je to moja chyba, rano tam zjdem a uvidimccimo napísal:ehm chcel si napisat "preberas nepodstatne veci"![]()
okey ved pohoda, daj potom vediet ako si dopadol 
tak bol som tam vzali to, ale musim cakat do 30 dni lebo ho poslali na diagnostiku ci nieje nieco pokazene, vraj to robia pri tych veciach ktore nemozu odskusat priamo na predajni takze musim cakatccimo napísal:okey ved pohoda, daj potom vediet ako si dopadol
OKAY ma tu vyhodu, ze tovar ti zoberu spät a peniaze vratia. nevyhoda je ta, ze tovar, ktory takto vratili 2-3 ludia, si mozes kupit aj ty, a nebudes o tom ani vediet 
ale nay ma v tomto vacsiu vyhodu ze tovar vyskusaju na predajni, okay to co nemoze nevyskusaenergy00 napísal:OKAY ma tu vyhodu, ze tovar ti zoberu spät a peniaze vratia. nevyhoda je ta, ze tovar, ktory takto vratili 2-3 ludia, si mozes kupit aj ty, a nebudes o tom ani vediet
To je jedno, tebe by sa pacilo kupovat tovar, ktorz uz mal niekto doma ? V OKAY hovoria, ze sa takyto tovar predava ako TOVAR 2. triedy, no ja som ho tam nikde nevidel vystaveny. Takze OKAY - ruky prec - moj pripad.chrobak napísal:
ale nay ma v tomto vacsiu vyhodu ze tovar vyskusaju na predajni, okay to co nemoze nevyskusa
energy: asi ho nevystavia (nechcu posobit ako bazar vratenych veci)
zamiesaju ho do novych alebo spravia akciu a zbavia sa toho..
zakon je na nasej strane. ak nieco kupis, pohras sa dva dni a vratis, musia vratit peniaze.. dovod nemusis uvadzat..
zamiesaju ho do novych alebo spravia akciu a zbavia sa toho..
zakon je na nasej strane. ak nieco kupis, pohras sa dva dni a vratis, musia vratit peniaze.. dovod nemusis uvadzat..
pokial ja viem, a ak sa nemylim, tak zakupeny tovar mozes vratit do 14 dni bez udania dovodu a do 30 dni s udanim nejakeho dovodu...
v okay alebo vseobecne?
vsade, co sa tyka elektroniky. hadam si nekupis uhorku a po 14 dnoch ju pojdes vratit, bez udania dovodu ked uz vypada jak pouzity kondom 
sry za OT, ja len tak pre kus srandy
sry za OT, ja len tak pre kus srandy