Prosim o radu o hre Gothic 2 + datadisk
-
matto204
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Prosim o radu o hre Gothic 2 + datadisk
Ahojte, chcel by som poprosiť o radu čo sa týka hry Gothic 2. Mám celú Gold Edition, teda aj s datadiskom a chcel by som vedieť, či ak prejdem celú Gothic 2, budem môcť hrať datadisk. Alebo je to tak, že ak prejdem hru tak jednoducho sa to skonči a ku datadisku sa nedostanem? Mám robiť úlohy naraz alebo striedavo, alebo ako je to? Ďakujem Vám vopred za radu.
-
uplink
VIP
Re: Prosim o radu o hre Gothic 2 + datadisk
Datadisk sa spustí až po dokončení jednotky, hodí Ťa to do inej lokality portom.
Enjoy! Je to jeden z naj zážitkov
Enjoy! Je to jeden z naj zážitkov
-
matto204
Light Expert
Takže môžem kludne prejst cely pribeh Gothic 2 a potom ma hodi na datadisk? Lebo čo som pozeral aj 2 aj datadisk sa začinaju o Xardasa...
A ďakujem, jednotka ma dostala, som zvedavy čo bude toto.
A ďakujem, jednotka ma dostala, som zvedavy čo bude toto.
-
uplink
VIP
Dvojka je najlepší diel celej série, podobnú hru som v živote nehral. Ani 3, ani 4 ani Risen sa nepriblížili kvalitám Gothicu 2. Takže áno, kľudne hraj. A datáč sa preto začína u Xardasa, lebo si neprešiel dvojku základnú, začína sa pri takom kamennom teleporte 
Prosím rozbehal niekto tuto hru na Win 7 64 bit ? Ja ked to spustim tak sa nic nestane ale hra v procesoch je skusal som aj kompatibilitu aj spustat ako spravca nic nieje to original PC zostava: 4gb ram,i3 2.27 ghz,ATI 5660
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2011, 11:00)
Neviete niekto ako tam dať češtinu ? Hrá ma v češtine len menu a vyber toho čo sa chcem opýtať ale to čo hovoria je v angličtine. Predtým my to šlo no teraz už som vyskúšal 3 rôzne. A áno mám tu verziu aj s video sekvenciami.
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2011, 11:00)
Neviete niekto ako tam dať češtinu ? Hrá ma v češtine len menu a vyber toho čo sa chcem opýtať ale to čo hovoria je v angličtine. Predtým my to šlo no teraz už som vyskúšal 3 rôzne. A áno mám tu verziu aj s video sekvenciami.
Bilingo : Spúštaš cez "NocHavrana.exe" ?
Viem že je to diskusia pre gothic datadisk no všimol som si to až neskôr jedná sa len o základnú hru
Ja mám tiež Gold Edition a na obale mám napísané že Gothic 1 a Gothic 2 + datadisk. Pritom je tam len Gothic 1 a Gothic 2 : Noc havrana. Ziadny povodny Gothic 2. Vlastne Noc havrana začína uplne ako povodný Gothic 2 (čiže u Xardasa), je to len prerobený povodný gothic 2 (nové postavi,menu,zvuky,lokácie,zbrane,atd...)
Nie. Gothic 2 datadisk začína až v 2 kapitole keď sa budeš mocť vybrať do toho udolia(teraz už si presne nespomeniem ako ale tuším u toho vodneho maga v meste). Datadisk ma vlastny svet a je veľmi dobry a ak dohraješ datadisk tak normálne pokračuješ v gothic 2 tam kde si skončil (vlastne sa môžeš vrátiť kedy chceš)
ale už od začiatku hry je jasné že je to gothic 2: Noc havrana pretože Xardas ti povie aj niečo iné ako v povodnom gothicu 2 a potom ked ideš cestou do mesta stretneš aj nové postavi a vlastne hned od začiatku hry to vyzerá celé uplne inak