prosim o radu....
prosim o radu....
Stalo sa vám také čosi že ste si boli vedomí toho akého máte super partnera?!!! a aj napriek tomu ste ho skúšali, ako to je v mojom prípade... alebo ani nie ze skusali proste chapete nie. proste nemá rád ked nadávam a niekedy to uz nevydrzim a musim.... lenze on predomnou nepovedal ani krivé slovíčko.... snazila som sa zmenit... co mi vydrzalo mozno niekolko dni.... ale mam také dni ze proste musim....ach jaj... dakujem

Vsetko je o tolerancii a ak vidi, ze sa snazis odnaucit, tak by to mal pochopit, aj ked ti obcas nieco ujde
. Mne tiez velmi vadi ak dievca nadava, ale obcasny "unik" je v poriadku
.
Ale ak hovoris typom: "Caf j.bo, co k.r.a jako sa mas? Ja som dnes uplne v p.c., je.al to pes..." Tak na sebe zapracuj
Ale ak hovoris typom: "Caf j.bo, co k.r.a jako sa mas? Ja som dnes uplne v p.c., je.al to pes..." Tak na sebe zapracuj
no tak to zas nie .... ja skor zacnem slovo a bud ho dokoncim alebo nie.... ale ked som nasrata tak mi je jedno ci ho to nastve alebo nie.... a dnes som mu povedala dost blbe slovo.... a to ma stve najviacSkorocel napísal:Vsetko je o tolerancii a ak vidi, ze sa snazis odnaucit, tak by to mal pochopit, aj ked ti obcas nieco ujde. Mne tiez velmi vadi ak dievca nadava, ale obcasny "unik" je v poriadku
.
hmm mne osobne by sa ti myslim prave nepacilo keby mi tak moja povedala .... kedze zatial som na nu jedno neslusne slovo nepovedal ... osobne som mal tiez ten problem ako ty z castym hresenim a pod ,po jednom takom ulete ked som sa rozhresil ucitelke za chrbtom som sio povedal ze to musi prestat
,neslo to hned ale ... da sa ..treba mat pevnu volu...osobne si myslim ze ak ta tvoj priatel skutocn lubi tak to imho prehltne hoc tazko
ja viem ze musim prestat nadavat... ale je to pre mna take uvolnujuce, aj ke d viem ze to nie je ten spravny sposob riesenie.Lolofon napísal:hmm mne osobne by sa ti myslim prave nepacilo keby mi tak moja povedala .... kedze zatial som na nu jedno neslusne slovo nepovedal ... osobne som mal tiez ten problem ako ty z castym hresenim a pod ,po jednom takom ulete ked som sa rozhresil ucitelke za chrbtom som sio povedal ze to musi prestat,neslo to hned ale ... da sa ..treba mat pevnu volu...osobne si myslim ze ak ta tvoj priatel skutocn lubi tak to imho prehltne hoc tazko
pre zmenu skus nadavat vduchu ,je to tazke ale...... to je to iste ako ziadat od chlapca aby prestal fajcit ,hoc troska lahsie.... obcas to nejde ,aj mne sa to este stava ze spravim preslap ale ,,,skus zmenit troska prostredie aby ta to nehecovalo k takym "vykonom"enya77 napísal:ja viem ze musim prestat nadavat... ale je to pre mna take uvolnujuce, aj ke d viem ze to nie je ten spravny sposob riesenie.
//edit ak citim ze do mna idu nervy idem do dacoho buchnut
Ahoj. Podobny problem som mal s priatelkou, nie ze by nadavala ako pohan, ale tak na moj vkus to bolo dost, tak som jej par krat povedal, ze sa mi to nepaci a teraz je to uz fajn. Sem-tam jej sice ujde nejake spatne slovo, tak ale to aj mne a to je v ramci normy
...
btw. keby mi priatelka vynada do je... tak by u mna neskutocne klesla...
Snaz sa trosku ovladat, k takemu jemnemu stvreniu ako je dievca sa take drsne slova nehodia
...aj ked su to len slova,ale to je uz zas ina tema 
btw. keby mi priatelka vynada do je... tak by u mna neskutocne klesla...
Snaz sa trosku ovladat, k takemu jemnemu stvreniu ako je dievca sa take drsne slova nehodia
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
pre odvážnejších- skús naučiť okolie, aby ťa upozorňovali pri každej nadávke...napr. fackou, úderom po zadku alebo aspoň slovne...je to troška blbé, no pomáha to...
hlavne pozor, aby sa ti to nezačalo páčiť;)
Skús si v prvom rade asi nejak upevniť vôľu...keď niečo chceš, urob pre to všetko...držím palce;)enya77 napísal:to sme uz skusali s kamoskou bo aj ona nadavala a chcela sa odnaucit, ale kedze som si niekedy neuvedomila svoju nadavku tak mi slahla a potom som jej este viac vynadala tak odvtedy sa mi ta metoda nepaci!!!!![]()
asi to zavisi aj na povahe cloveka ze aky je... no pre mojho priatela spravim hocico takze sa posnazim
to sme uz skusali s kamoskou bo aj ona nadavala a chcela sa odnaucit, ale kedze som si niekedy neuvedomila svoju nadavku tak mi slahla a potom som jej este viac vynadala tak odvtedy sa mi ta metoda nepaci!!!!dew6 napísal:pre odvážnejších- skús naučiť okolie, aby ťa upozorňovali pri každej nadávke...napr. fackou, úderom po zadku alebo aspoň slovne...je to troška blbé, no pomáha to...
asi to zavisi aj na povahe cloveka ze aky je... no pre mojho priatela spravim hocico takze sa posnazim