prosim pomoc motorola L7

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
igoor
Novice
Novice

prosim pomoc motorola L7

Príspevok od používateľa igoor »

prosiiiim poradte mam mobil motorola l7 od orange, ale je nejak bloknuty, aj firmware je orange, nejde mi ani p2k ani skiman nic, neda sa nejako upravit,
alebo zmenit firmware ? vopred dik
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

no dekustomizaciou a prepalenim fw stracas zaruku, skus ho reklamovat v Orange ze ti mrzne, ak ti to zozeru tak ti prepalia fw v zaruke, avsem ak tam nemas najnovsi fw
igoor
Novice
Novice

a nedaju mi tam zase ten orange firmware ? zaruka ma az tak nezaujima alebo neda sa nejak zalohovat ten stary ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

igoor napísal:a nedaju mi tam zase ten orange firmware ? zaruka ma az tak nezaujima alebo neda sa nejak zalohovat ten stary ?
orange ti tam da znovu svoj orange fw. Zálohovať sa asi dá pred prepalovaním (napríklad na siemensoch viem že sa to dá, tak by to malo ísť aj na moto)
igoor
Novice
Novice

a neviete mi niekto poradit ako ? najlepsie by bolo zalohovat komplet stary orange firmware keby daco a potom nahrat novy original od motorola, kamarat ma original a je lepsi aj co sa tyka funkci
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

zo Siemensom to porovnavat je dost blbe, pretoze siemensy maju moznost updatu fw, ktoru si mozte stiahnut z netu a doma v pohode nainstalovat,a zaruka je stale OK, no motorola to nepodporuje.

Odporucam neaky mobil shop, samozrejme seriozny kde by si pred prepalenim fw dal urobit zalohu terajsieho, na BA mam jedno tc kde bi to bolo zrejme mozne.

Ak nemas ziadne skusenosti zo zasahmy do tel, nechaj to radsej tak.
igoor
Novice
Novice

no dobre a zaplatim za to nemale peniaze he he, naco ked mozem spravit aj doma, uz som robil k750i na w800, alebo starsie siemensi a vporiadku staci len chciet plus nejaky soft a navod, pozeral som aj motomodders alebo slvrhacker a nikde neviem najst kde by to preberali
Napísať odpoveď