Protidrogové liečenie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
AcidXpress
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Protidrogové liečenie

Príspevok od používateľa AcidXpress »

Zdravim Vas.

Vybavuje sa mi protidrogove liecenie cez isteho psychiatra v Piestanoch, doma mi moc o tom nepovedali lebo sami este nevedeli moc ale co viem tak je to v zahranici, tych centier je asi 250 po celom svete napr. v Taliansku, Cierna Hora, Polsko, Nemecko, USA, atd. funguje to na bazi pomozeme ti a ty pomozes inemu .. najskor by so mnou bol niekto kto si tym liecenim uz presiel a potom ked ho absolvujem budem ja ten ktory bude pomahat sa zbavit zavislosti nejakemu novacikovi :-) Strasne sa tam tesim aj ked imho liecenie nepotrebujem, len som mal zlych "kamaratov" ale tak bude tam urcite fajn :-) Chcel by som sa spytat ci ma uz niekto skusenost s podobnym liecenim. Anglictinu milujem a preto by som rad siel do USA len neviem ci je mozne si vybrat aj lokalitu kde pojdem alebo ci mi to vyberu oni sami? :-)
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Protidrogové liečenie

Príspevok od používateľa beardie »

Aspon nazov, keby si sem dal...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

AcidXpress napísal:Zdravim Vas.

aj ked imho liecenie nepotrebujem, len som mal zlych "kamaratov"
podla mna ho potrebujes.
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

nie, ja nemusim fukat :-) ked nechcem jednoducho nefukam .. ked nechcem fukat par tyzdnov tak nefukam par tyzdnov a nechyba mi to .. vobec :-) mozno si teraz myslis ze to si len nahovaram a nechcem si pripustit zavislost ale jedinu zavislost co mam si cigarety :-) ja som "len" robil veci okolo drog aj ked som ich dlhu dobu nebral .. pokym som nebol doma ale u starych rodicov tak som mal uplne odlisny zivot .. na hento som ani nemyslel ale jak som bol s ludmi co v tom lietaju stale tak to bolo stale o tom istom, cesta z domu do serede/trnavy atd atd .. kolko krat som ani na ten vilet nemal chut ale siel som .. je to so mnou komplikovane preto sa na to liecenie aj tesim a uvidim ze ci ho ozaj potrebujem alebo nie
Napísať odpoveď