Vybavuje sa mi protidrogove liecenie cez isteho psychiatra v Piestanoch, doma mi moc o tom nepovedali lebo sami este nevedeli moc ale co viem tak je to v zahranici, tych centier je asi 250 po celom svete napr. v Taliansku, Cierna Hora, Polsko, Nemecko, USA, atd. funguje to na bazi pomozeme ti a ty pomozes inemu .. najskor by so mnou bol niekto kto si tym liecenim uz presiel a potom ked ho absolvujem budem ja ten ktory bude pomahat sa zbavit zavislosti nejakemu novacikovi
Protidrogové liečenie
-
AcidXpress
Light Expert
Protidrogové liečenie
Zdravim Vas.
Vybavuje sa mi protidrogove liecenie cez isteho psychiatra v Piestanoch, doma mi moc o tom nepovedali lebo sami este nevedeli moc ale co viem tak je to v zahranici, tych centier je asi 250 po celom svete napr. v Taliansku, Cierna Hora, Polsko, Nemecko, USA, atd. funguje to na bazi pomozeme ti a ty pomozes inemu .. najskor by so mnou bol niekto kto si tym liecenim uz presiel a potom ked ho absolvujem budem ja ten ktory bude pomahat sa zbavit zavislosti nejakemu novacikovi
Strasne sa tam tesim aj ked imho liecenie nepotrebujem, len som mal zlych "kamaratov" ale tak bude tam urcite fajn
Chcel by som sa spytat ci ma uz niekto skusenost s podobnym liecenim. Anglictinu milujem a preto by som rad siel do USA len neviem ci je mozne si vybrat aj lokalitu kde pojdem alebo ci mi to vyberu oni sami? 
Re: Protidrogové liečenie
Aspon nazov, keby si sem dal...
-
twardykamen
Medium Professional
podla mna ho potrebujes.
-
AcidXpress
Light Expert
nie, ja nemusim fukat
ked nechcem jednoducho nefukam .. ked nechcem fukat par tyzdnov tak nefukam par tyzdnov a nechyba mi to .. vobec
mozno si teraz myslis ze to si len nahovaram a nechcem si pripustit zavislost ale jedinu zavislost co mam si cigarety
ja som "len" robil veci okolo drog aj ked som ich dlhu dobu nebral .. pokym som nebol doma ale u starych rodicov tak som mal uplne odlisny zivot .. na hento som ani nemyslel ale jak som bol s ludmi co v tom lietaju stale tak to bolo stale o tom istom, cesta z domu do serede/trnavy atd atd .. kolko krat som ani na ten vilet nemal chut ale siel som .. je to so mnou komplikovane preto sa na to liecenie aj tesim a uvidim ze ci ho ozaj potrebujem alebo nie