proxy virus?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
culi7
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

proxy virus?

Príspevok od používateľa culi7 »

cafte...

dnes som bol u kamosa ktoremu sa stalo asi toto:

browsdal po nete a naraz prestali ist stranky (icq, skype islo).
naprv som skontroloval DNS ale jeho pripojenie ho ma nastavene automaticky. Az nakoniec som zistil ze z Firefoxu a aj Exploreru zmizlo v moznostiach nastavenie proxy. Aj vo FF pisalo ze neda sa nazitat stranka pretoze je zle nastaveny proxy. Nasiel som tam nejake trojany a podobne sracky a nakoniec som uplne vymazal FF a nahodil nanovo a uz sa tam zobrazilo aj nastavenie na proxy a aj fungovali stranky. V exploreri to nejde stale. Stretli ste sa s tym uz? neviete mi poradit co s tym? ako rozchodit aj explorer?

Dakujem
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

hod screen ako to vypada
spojazdnit funkcnost mozes skusit takto: start-spustit-icwconn1.exe , menu v IE ale pravdepodobne nebudes mat stale zobrazene
runaldo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa runaldo »

presne tent problôem mam ja co si to vymazal bol by soom vdacny ak by si mi vedel poradit lebo som uz vazne zufali a neviem co mam robit
culi7
Light Star
Light Star

runaldo napísal:presne tent problôem mam ja co si to vymazal bol by soom vdacny ak by si mi vedel poradit lebo som uz vazne zufali a neviem co mam robit
ja som u neho nainstaloval a spustil spybot (freeware) a potom som spustil NOD. neviem aky prehliadac pouzivas ale on mal FF a IE. FF vyrieiss tak ze ho uplne vymazes s tym ze musis dodatocne vymazat aj to co ti zostane v program files. a nainstaluj si FF 3.5.2 (najnovsi).

Potom ti FF pojde urcite. IE som este nevyriesil. je jasne ze sa to naburalo do registrov.

Daj vediet ci to pomohlo.

Luko

//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2009, 8:01 )
Gadelat napísal:hod screen ako to vypada
spojazdnit funkcnost mozes skusit takto: start-spustit-icwconn1.exe , menu v IE ale pravdepodobne nebudes mat stale zobrazene
nijak inak sa to neprejavuje len tak ze v prehliadacoch hcyba nastavenie proxy a stranky nezobrazuje. Akonahle spustis nejaky portable prehliadac tak to ide.
runaldo
Amateur
Amateur

spybot mi nejde nainstalovat nieco mu brani v instalacii neaku chybu stalae vypisuje stiahol som si portable spybot naslo mi nieco aj v registroch ale neviem to zmazat
culi7
Light Star
Light Star

runaldo napísal:spybot mi nejde nainstalovat nieco mu brani v instalacii neaku chybu stalae vypisuje stiahol som si portable spybot naslo mi nieco aj v registroch ale neviem to zmazat
a skusil si napr spustit portable firefox alebo iny prehliadac?
a ked ti to nejde vymazat skus ked tak v nudzovom rezime
runaldo
Amateur
Amateur

uz aj ja blbnem nie portable prehliadac nejde tiez opera aspon nesla skusim nico ine este a ako v nudzovom rezime???
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Stiahni si hijackthis http://www.majorgeeks.com/Trend_Micro_H ... d5554.html

Spusť to (na xp ako ine, na viste ako správca), stlač scan a potom odstráň tam hoci aj všetko mohlo by ti to pomôcť.

Skús si nainštalovať Kaspersky antivirus alebo http://www.free-av.com/en/products/12/a ... ystem.html
runaldo
Amateur
Amateur

Cesar napísal:Stiahni si hijackthis http://www.majorgeeks.com/Trend_Micro_H ... d5554.html

Spusť to (na xp ako ine, na viste ako správca), stlač scan a potom odstráň tam hoci aj všetko mohlo by ti to pomôcť.

Skús si nainštalovať Kaspersky antivirus alebo http://www.free-av.com/en/products/12/a ... ystem.html
no neako to nepomohlo este dam kasperskeho a uvididime
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Ja viem, ved hod screen kde by malo byt nastavenie proxy ale nie je. To co som ti vravel si spravil? To s iwconn?
runaldo
Amateur
Amateur

Gadelat napísal:Ja viem, ved hod screen kde by malo byt nastavenie proxy ale nie je. To co som ti vravel si spravil? To s iwconn?
ano to stim icwconn som spravil
no nic stale som na tom istom mozila nejde IE tiez nejde tak neviem na inom fore som sa dozedel ze to bude nieco z registrami ako bolo spomenute aj hore takze neviem co dalej
a nechce mi nainstalovat ziaden novsi antivirak lepsie povedane s aktualnou databazou

//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2009, 21:57 )
hilfeeeeeeeee, help, andador,
Napísať odpoveď