Ahojte,
odporucte kam zavolat priatelku, s ktorou chodim uz nejaky ten mesiac, na prvu spolocnu noc. Nechcem s nou riesit nic predcasne, chceme si len spolu oddychnut cez vikend, a skusit si prvu noc prezit spolu a rano sa zobudil spolocne.
Nemame ani jeden svoj byt, obaja mame 25 rokov, takze sa bohuzial nemame kedy stretavat ako cez den.
Diky
Prva noc, zacinajuci vztah
Re: Prva noc, zacinajuci vztah
Podľa toho koľko chceš investovať. Ale fajn by mohol byť nejaký welness pobyt, voda/sauna vás pekne uvoľní a môže naštartovať na pekný večer. Teraz sa zľavomaty hemžia kadejakými valentínskymi a aj inými pobytmi a videl som nejaký pobyt kde bol welness a romantická večera a tak. 
Pobyt, ako uz pisal danodrevo. Mozes zvolit niekde lyzovacku, wellness pobyt alebo daky prijemny penzion niekde v horach. Ty uz musis vediet co ma rada a kolko chces do toho investovat.
Alebo ju môžeš pretiahnuť v nejakej ubytovni.
*chcem aby sme sa zobudili spoločne... no to isto
*chcem aby sme sa zobudili spoločne... no to isto
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
okrem wellnesu mi tiež nič nenapadá. Ale nenapísal si ani aké máte záujmy ani z kade ste, takže konkrétnejšie tipy tu asi nedostaneš.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pozri si rozne zlavomaty a kup si odtial nejaky pobyt pre dvoch, ako ti pisu viaceri. Vyberaj podlo toho, ake mate zaluby obaja. Nemas co pokazit s tym.