Prvé rande vs strašne spotené ruky :/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Famine
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvé rande vs strašne spotené ruky :/

Príspevok od používateľa Famine »

Ak sa ti potia ruky pri neznámych luďoch ruky tak má to znaky socialnej fóbie čo ma polka fóra žiadajuca o radu v sekcií laska vztahy a priatelstvo.. Samoliečbu neodporúčam radšej navštíviť psychológa, psychiatra alebo iného odborníka ktory sa tomu venuje

Ak sa ti ruky potia nadmerne stále tak skus čo ja viem kožného
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Famine - a ty si uz psychologa alebo psychiatra navstivil? mal by si, aj ked pochybujem ze mas nadej
tchibo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tchibo »

Fuu... tolko odpovedi som necakal, som milo prekvapeny :D

Podla mna ma moje potenie ruk aj fyzicky aj psychicky povod
-fyzicky, lebo niekedy sa zacnem potit uplne bezdovodne; nie je mi teplo, nie som v strese, proste nie je ziadny dovod a aj tak sa zacnem potit...
-psychicky, lebo ked si uvedomim, ze sa nepotim, tak sa schvalne zacnem potit...

jimmy_xp, diky za vycerpavajuci nazor. Na operaciu nechcem ist, cital som, ako aj ty pises, ze je to bud docasne alebo sa zacnem potit inde, co nie je velmi dobre... Dat 1000€ za nejaky pristroj si nemozem velmi dovolit a hlavne nevieme, ci by mi zabral... O Driclore tiez vsetci pisu, ze im zabral, ze je super a mne dajak nezabera, co ma mimochodom prekvapuje - ved bez ohladu na povod mojho potenia by mal ten Driclor nejako upchat potne kanaliky (?) a tym padom zabranit poteniu... Nechapem, preco to dajak viditelne nezabera... :/ Inak, vrchol absurdity pri tom Driclore je, ze v pokynoch sa pise aplikovat na SUCHU pokozku, hodinu po sprche (alebo tak nejak...) - asi si robia srandu...

PhYs0c, ruky si umyvam dost casto. Nemam ich spinave... Len su proste vacsinou vlhke... :/
A nie som obezny, ak by niekoho napadla tato alternativa.

Lub0$, tak ja by som sa asi tiez rad nejak vyhol tomu, ze drzat ju za ruku :/ Neviem... skor nejako sa "zaháčknuť" ramenami alebo tak nejak... Ale proste kontaktu rukou sa nevyhnem, ved to ku (u mna potencialnemu) vztahu patri :D

nanana, obchytkavat sa nastastie da cez oblecenie :oops:
Lub0$ napísal: Je, ja to tiez velmi lubim, a rad svoju drzim za ruku, ale nebalil som tak...respektive nerobil som to pred vztahom...ale akonahle sa prelomili lady, a zacali vztah, tak som chytal za ruku...a kade tade :P
Lub0$ -- a ako si to robil pred vztahom? Ako si balil? Ako si proste dal najavo ze chces nieco viac ako byt len kamarat? Lebo ja co som doteraz s dievcatami kecal, tak to proste vzdy ostalo len pri tom kecani... :/ Nikdy sa to neposunulo... Neviem proste ako to niekam posunut...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mal som stastie pravdupovediac, mam priatelku uz 2 roky, a pred tym som sa dost snazil o dievca, a furt sa to dosralo, mal som zle skusenosti, na rovinu povedane, predtym to bolo asi tak, ze som mal nejaku kamaratku, chodili sme von, do krcmi, a podobne, stretavali sme sa casto, a potom doslo na bozkavanie a vtedy to aj skoncilo...nefungovalo to vobec. Potom som sa na to vsetko vykaslal...povedal som si, ze uz nebudem javit snahu...tak som fungoval asi necely mesiac a potom som stretol kamaratku este z detstva...stretli sme sa v krcme, neskoro vecer, a zacali sme kecat, lebo sme sa nevideli strasne dlho, a obaja sme mali nove zazitky...ona prisla zo zahranicia akurat, ja som prisiel tiez zo zahranicia vlastne...tak sme debatovali....nato, sme sli domov odprevadit jednu kamaratku, to uz bola asi polnoc...a mne zavolal kamarat, ze su v lese, a robia gulas, ci nepridem...tak som mal namierene za nimi do lesa....nahodou som sa opytal tej kamaratky ci nechce ist so mnou...lebo som ju siel odprevadit...a do lesa sa slo smerom cez jej ulicu...a ona povedala hned ze hej...tak sme sli sami dvaja asi o druhej v noci do lesa :D po ceste sme kecali, a tak...ale nikto nikoho nechytal za ruku ;) Ja som byval v tej dobe sam, a ona sa ma vypytovala ako tak fungujem...ze ci viem varit atd...a ponukla sa, ze mi pride navarit...myslel som, ze si robi srandu, tak som povedal, ze samozrejme...zajtra by som si dal pirohy na obed...a ona mi prisla zajtra domov navarit pirohy :P A tak nejak sme fungovali asi tyzden, ze sme sa stretli kazdy den, prechadzali sme sa so psom a tak, rozpravali sa o zivote...az som ju asi po tyzdni pobozkal...a od vtedy sme spolu....takze u nas to bolo tak, ze zaujem sme mali obaja...aj ja o nu, a aj ona o mna...clovek to citi...tak potom sa menj boji urobit krok...preto pisem, my sme nemali ziadne chytacky fyzicke...to vsetko prislo az po zacati vztahu a bolo to super.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

ked je zaujem obojstranny da sa zbalit baba aj bez dotykov a chytania sa za ruku. S byvalou ma zoznamila jedna kamaratka. Padli sme si do oka, navrhol som jej, ci sa nechce prejst a tak sme chodili na prechadzky asi kazdy druhy den. Spoznavali sme sa, rozpravali a neboli najskor ziadne dotyky. Potom prisla prva pusa, no stale ziadne dotyky. Az potom sme sa zacali drzat za ruky a podobne. Takze babu vies zbalit aj bez dotykov, tie pridu potom ked to bude napredovat.
tchibo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tchibo »

Lub0$, nanana:
Dost povzbudive pribehy... dufam, ze aj ja budem mat take stastie :)
Snad ked si obaja padneme do oka, budu tam vzajomne sympatie, tak na dotykoch nebude az tak zalezat a dame sa dajak dokopy aj bez toho...
Mint
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mint »

Skús meditáciu :D Ale nie, podľa mňa to vybaľ a možno budeš mať body za úprimnosť :D :)
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Chlad »

tchibo napísal:Chystam sa pozvat jedno dievca, ktore sa mi paci, na rande. To by samo o sebe nebol problem, s kamaratkou si sem-tam vyjdeme von; ale toto nema byt len kamaratske posedenie, chcem aby si dotycna uvedomovala, ze sa o nieco pokusam :D
A tu prichadza moj problem #1 -- na takom "skutocnom" rande som este nikdy nebol (a to mam uz >20 :/ ). A celkovo moj problem je posunut vztah z roviny kamaratskej do roviny "vztah". Stale ked stretnem nejake sympaticke dievca, tak sa bavime, smejeme, ale nikdy tam nie je to "iskrenie" :/ Som z toho uz trochu frustrovany. Nemyslim si, zeby som bol skaredy, ani hlupy nie som... :D Kazdopadne, cital som take rady, ze sa zeny treba dotykat, proste musi tam byt aj fyzicky kontakt -- to znie logicky.
Ale tu mam obrovsky problem - #2, mozno koren vsetkych mojich problemov -- neskutocne sa mi potia ruky. Je jedno, ci je zima, ci leto, nemusim byt ani v strese; proste ked to na mna pride, tak je to nieco neskutocne, na rukach mam viditelne kvapocky vody. Samozrejme, keby sa mi nejakym zazrakom akurat nepotili a ja si to uvedomim, ze mam suche ruky, tak sa mi v momente spotia (podvedomie pracuje). No a ako sa mam dotknut dievcata takymi rukami? Ako s nou napr. tancovat (na diskoteke) alebo co i len taka banalna vec ako chytenie za ruku? Ved to bude neprijemne pre nu. :( To nie je dobry prvy dojem... :/

Dakujem za vsetky rady.
Tu ide o to prečo sa potíš:
1. Si v strese aby nezistila aký si ( nechceš sa prerieknuť )
2. Pretvaruješ sa
3. ...

Rada: Buď sám sebou, nevšímaj si druhých, sústreď sa na ňu a maj zdravý úsudok .
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Kam uz tento svet speje, ked sa chlap boji zien, alebo je z nich vystresovany? :roll:
Mysli na svoj ciel, chces ju zaujat, zbalit, snaz sa byt prirodzeny... Ak sa zena usmieva, tak je jej s tebou fajn, ak suhlasi s vacsinou tvojich nazorov pri rozhovoroch, tak si jej sympaticky a ak skoncis vetu a do niekolkych sekund na nu nenaviaze, tak ju proste pobozkaj :wink:
Je jedno ako to dopadne, lebo ak si jej bol sympaticky, tak chcela aby sa to stalo, ak to nechcela, tak mozes s sou chodit na kolko rande len chces, cim viac to budes oddalovat, tym viac sklamana z teba bude. Ak chces zenu zbalit, tak sa snaz byt sam sebou, uvolneny, nie vystresovany z toho, aby si to nepokaslal... nema cenu na nieco sa hrat, zena ta casom ajtak odhali... Ak neuspejes neries, budu dalsie, je to o treningu, niekomu to ide od prveho slova, ako na zenu prehovori, niekto potrebuje 9 krat vyjst naprazdno a na 10ty sa mu to mozno podari...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tchibo
ty to beries ako handicap, ale v skutocnosti je to vyhoda-vies kolko neskor usetris na lubrigacnom gele? :D :D
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Joooj keď takto čítam túto diskusiu aj mne chýbajú prechádzky s nejakou holkou, slepo zavidim :/
Napísať odpoveď