Idem sa zanedlho stretnut s jednou slecnou s ktorou sa sice uz poznam dlho, ale nikdy sme neboli vonku, mala ineho chalana a ja som mal inu slecnu, ale zhoda nahod to zariadila tak ze zachvilku asi skocime na kavu,prip.veceru...a uvidi sa ako.
Poznat sa sice pozname, vieme ake mame zaluby, poznam ju zo zakladnej a strednej skoly(ked chodila na strednu, tak som tam mal svoju byvalu priatelku),ale to uz su roky dozadu...(tak isto nase rodiny sa poznaju)
Mam par otazok :
1.Podla Vas padne vhod ak jej zoberiem na prve stretko , jednu ruzu? Podla mna je to pekne gesto ktore sa vytraca v dnesnej mladezi... Ona nie je ten typ beznej mladej slecny, ale je inteligentna (buduca Chemicka) a elegantna mlada slecna. (Vie ze sa mne paci... a mozno aj ja jej...)
2. Nejake vhodne temy na zaciatok ? Spolocne hobby, prip.jej hobby?
3. Vyzera uzasne,to je fakt, mam ju na zaciatok pochvalit ze vyzera dobre, pripadne este lepsie pochvalit ako sa obliekla,kedze je vzdy elegantna to by sa jej mohlo pacit, prip. zaoberat sa dalej modou,jej vkusom a podobne? Viem ze to ma rada, ale tak som chlap tak...no ako vseobecny prehlad mam aj v tejto teme, ale tak az ta sa nevyznam ako zena
4. Do akeho podniku ju pozvat? Do utulnej kaviarne? Prip.Do vacsej kaviarne? Dalej ako na tu veceru...Viem ze by (rada) isla. Len kam ju zobrat? Do vyssej klasy,alebo nejaky priemer?
5. Co dalej? Pokusit sa o nieco na prvom stretku(ci nazvime to rande.) alebo to nechat tak ze sme sa citili dobre a rad by som ju videl znova a skusit to na dalsom/dalsich stretkach?
Vdaka za kazdu rozumnu radu.
Vek, ona 21 ja 27(ja pracujuci na vyssom poste + podnikam,to len preto pisem,lebo spominam tam lepsie a horsie(drahsie,lacnejsie, cena nevypoveda vzdy o kvalite) restauracie,kaviarne)