Prvykrat na diskoteku (obavy z trapasu)
-
justMeOrYou
Amateur
Prvykrat na diskoteku (obavy z trapasu)
Hojte. Mam sice uz 20 rokov, ale nebol som ani raz na diskoteke v nejakom podniku v meste. Ked som bol mladsi tak ma spoluziaci volali, ale nikdy som nesiel pretoze som mal dost prisnych rodicov a nepustali ma v 15-tich na diskoteky ako ostanych rovesnikov a potom som o to vo vyssom veku stratil zaujem. Teraz by som ale rad vyskusal taky zivot na diskoteke. Zacal som studovat na VS, takze som v meste kde ma skoro nikto nepozna, cize tu by som sa odhodlal ist na disko. Problem je ale v tom, ze neviem tancovat a uvedomujem si to, cize ked idem tancovat, viem ze tancujem smiesne a citim sa potom trapne. Rad by som sa pokukal po nejakych babach, mozno nejaku zbalil na diskoteke, lenze ked sa tam budem citit tak trapne tak urcite sa neodhodlam k tomu aby som prisiel k nejakej babe si s nou zatancovat. Poradte mi, ako prekonat taketo pocity a nemysliet nato. Ist s takymito pocitmi na disko ? Nemam kamaratov, ktori tam chodia a s ktorymi by som tam isiel. Proste tym, ze som tam nechodil doteraz mam takych kamratov, ktori tiez nechodia na diskoteky. Jedneho by som vedel nahovorit aby isiel so mnou, ale on je na tom tak isto ako ja. Poradte co robit.
Re: Prvykrat na diskoteku (obavy z trapasu)
nemas sa coho bat
prides na disku, dostanes welcome drink, kupis si dalsie 2-3 a o hodku bude z teba parketovy lev a posledne co ta bude zaujimat bude, ci sa trapnujes alebo nie 
-
justMeOrYou
Amateur
no, este jednu vec som zabudol. Kedze som sa doteraz nepohyboval v takejto spolocnosti, tak nie som zvyknuty na alkohol, cize nepijem. A neviem ci s tym chcem zacinat ... no bez toho to bude asi tazke 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
V tom prípade by som CheZteRovu radu zúžil len na ten welcome drink +1 po cca. 2h.
Inak sa nemáš čoho báť, diska je miesto, kde nemáš čo stratiť - môžeš iba získať. Nemusíš sa báť, že by si na druhý deň celé mesto šuškalo ako si sa oblial horúcim kakaom a natiahol sa na parkete....
Choď s kamarátmi, bav sa, skús sa približovať k opačnému pohlaviu a ono to pôjde nejako samo.
Obavy z trapasu sú neopodstatnené.
Inak sa nemáš čoho báť, diska je miesto, kde nemáš čo stratiť - môžeš iba získať. Nemusíš sa báť, že by si na druhý deň celé mesto šuškalo ako si sa oblial horúcim kakaom a natiahol sa na parkete....
Choď s kamarátmi, bav sa, skús sa približovať k opačnému pohlaviu a ono to pôjde nejako samo.
Obavy z trapasu sú neopodstatnené.
Su diskoteky kam nemusis ist opity a su vysokoskolske, ktore na triezvo urcite neocenis. Tam sa treba naliat, nadranom prist domov a nic si nepamatat, lebo inak budes sklamany.
-
fikotek
King
Pokud se chces podivat na diskoteku, tak tam bez obav bez. Vem kamose a bezte se tam podivat. Vsak s tama muzete kdykoliv odejit. A pokud chces nejakou zenskou tak na diskotece ji urcite nehledej. A pokud nepijes tak diskoteka pro tebe bude nejspis velmi nudna zabava. Alkohol k tomu podle me patri. Ale na druhou stranu se tam zas nemusis striskat do nemoty.
Synu nepadaj do stereotypu "Idem na disku, tancujem, zbalim babu.. bla bla" + ako bonus budem sa cítiť trápne.
Si na VS, to boli moje najkrajšie časy. A rád ti dám dobré rady.
1. Nerob čo nechceš. Neprispôsobuj sa. Buď s ľuďmi s ktorými ti je dobre a na miestach kde ti je dobre.
2. Ak tam chceš ísť kvôli ženám, rozhodni sa či chceš len štetku alebo vzťah. (Murphyho zákon je, že ak hľadáš len štetku, nájdeš vzťah, ak hľadáš vzťah nájdeš štetku). Ale ty si taký trošku ustráchaný a neskúsený typ, takže myslím, že na štetky asi príliš nebudeš, čiže u teba to vypáli prirodzene na vzťah. Diskotéka nie je moc miesto na vzťahy. Takže si zrovnaj ten cieľ cesty.
3. Ak tam chceš ísť kvôli zábave, tak si uvedom, že tanec je niečo čo nerobíš z donútenia ale zo zábavy a vychádza to z teba. Pokiaľ to tak necítiš tak bude ten parket proste nepríjemná vec. Pokiaľ nemáš rád hudbu čo hrajú tak isto je to na nič.
4. Alkoholom si nepomáhaj ani pri tanci ani pri ženách. To je podradný spôsob. Častý, ale podradný. Ale skús no. Ak inak nepôjde.
5. Ak nie si navyknutý piť, tak opatrne. Zásada je prestať, keď je ti dobre. Lebo ak budeš vtedy pokračovať, skončíš ako ostatná lúza, odpad a skrachovanci čo si chlastom pomáhajú. A to nechceš.
6. Nikde sa neponáhľaj, vysoká trvá tých 5 rokov.. takže ten prvý rok to nemusíš rozbaliť hneď na prvej zastávke.
7. Máš rozum, tak ho používaj. A buď rád za to, že máš rodičov ktorí sa o teba starajú.
a ešte bonus..
8. Buď úprimný a Ženám never. Všetko čo sa o nich hovorí je pravda.
(Rovnako ako o mužoch). Nájdi si radšej pekné milé nenápadné skromné dievča, ktoré nepije, nefajčí a vyzerá najkrajšie keď sa ráno zobudí.
Good luck
Si na VS, to boli moje najkrajšie časy. A rád ti dám dobré rady.
1. Nerob čo nechceš. Neprispôsobuj sa. Buď s ľuďmi s ktorými ti je dobre a na miestach kde ti je dobre.
2. Ak tam chceš ísť kvôli ženám, rozhodni sa či chceš len štetku alebo vzťah. (Murphyho zákon je, že ak hľadáš len štetku, nájdeš vzťah, ak hľadáš vzťah nájdeš štetku). Ale ty si taký trošku ustráchaný a neskúsený typ, takže myslím, že na štetky asi príliš nebudeš, čiže u teba to vypáli prirodzene na vzťah. Diskotéka nie je moc miesto na vzťahy. Takže si zrovnaj ten cieľ cesty.
3. Ak tam chceš ísť kvôli zábave, tak si uvedom, že tanec je niečo čo nerobíš z donútenia ale zo zábavy a vychádza to z teba. Pokiaľ to tak necítiš tak bude ten parket proste nepríjemná vec. Pokiaľ nemáš rád hudbu čo hrajú tak isto je to na nič.
4. Alkoholom si nepomáhaj ani pri tanci ani pri ženách. To je podradný spôsob. Častý, ale podradný. Ale skús no. Ak inak nepôjde.
5. Ak nie si navyknutý piť, tak opatrne. Zásada je prestať, keď je ti dobre. Lebo ak budeš vtedy pokračovať, skončíš ako ostatná lúza, odpad a skrachovanci čo si chlastom pomáhajú. A to nechceš.
6. Nikde sa neponáhľaj, vysoká trvá tých 5 rokov.. takže ten prvý rok to nemusíš rozbaliť hneď na prvej zastávke.
7. Máš rozum, tak ho používaj. A buď rád za to, že máš rodičov ktorí sa o teba starajú.
a ešte bonus..
8. Buď úprimný a Ženám never. Všetko čo sa o nich hovorí je pravda.
Good luck
-
justMeOrYou
Amateur
No a kde mam hladat zensku, ked uz nie na diskoteke ? Tam ich je najviac
.. aj ked pravdupovediac, neviem ci by som chcel taku, ktora vymeta diskoteky, ale mozem natrafit aj na taku, ktora tam chodi len obcas.
A co sa tyka alkoholu, tak ako ja sa viem zabavit aj bez toho, aj si zatancovat. Bol som uz na par takych diskotekach "sukromnych" ktore robili kamarati niekde na chate kde bolo viac ludi .. a tam som sa vedel pridat ku nim, aj ked neviem tancovat lebo tam boli viaceri taki co nevedia (a bola tma, takze ma velmi nebolo vidno
), tak ked som videl, ze ani oni nevedia tancovat tak som sa odhodlal aj ja. Ale na take diskoteky do mesta tam asi taki nechodia 
A co sa tyka alkoholu, tak ako ja sa viem zabavit aj bez toho, aj si zatancovat. Bol som uz na par takych diskotekach "sukromnych" ktore robili kamarati niekde na chate kde bolo viac ludi .. a tam som sa vedel pridat ku nim, aj ked neviem tancovat lebo tam boli viaceri taki co nevedia (a bola tma, takze ma velmi nebolo vidno
Skor tie stetky nejsu zly napad, zeny maju radi skusenych muzov. Potom to iba zvysi jeho cenu na trhu vztahov 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
slay, 4 a 5 bod, ake pomahanie? vyzerat ako luza, odpad a skrachovanci? to mas na to nejake poucky ci tabulky?
to ako ked sa zoberie partia a idu sa rozbit tak su skrachovanci?
podla mna je skor skrachuvanec ten co nema inu zabavu ako pohorsovat sa nad rozbitou partiou...
neni to utok na teba, len mi prisli tie vyrazi prehnane...
este je pre mna skrachovanec skor ten co caka s dzusikom kedy sa ktora opije...
to ako ked sa zoberie partia a idu sa rozbit tak su skrachovanci?
podla mna je skor skrachuvanec ten co nema inu zabavu ako pohorsovat sa nad rozbitou partiou...
neni to utok na teba, len mi prisli tie vyrazi prehnane...
este je pre mna skrachovanec skor ten co caka s dzusikom kedy sa ktora opije...
Možno by si sa čudoval, koľko zúfalcov chodí po mestských disco a nevedia tancovať ani pred, ani po alkohole. Akurát že po alkohole im je to už jedno.justMeOrYou napísal:No a kde mam hladat zensku, ked uz nie na diskoteke ? Tam ich je najviac.. aj ked pravdupovediac, neviem ci by som chcel taku, ktora vymeta diskoteky, ale mozem natrafit aj na taku, ktora tam chodi len obcas.
A co sa tyka alkoholu, tak ako ja sa viem zabavit aj bez toho, aj si zatancovat. Bol som uz na par takych diskotekach "sukromnych" ktore robili kamarati niekde na chate kde bolo viac ludi .. a tam som sa vedel pridat ku nim, aj ked neviem tancovat lebo tam boli viaceri taki co nevedia (a bola tma, takze ma velmi nebolo vidno), tak ked som videl, ze ani oni nevedia tancovat tak som sa odhodlal aj ja. Ale na take diskoteky do mesta tam asi taki nechodia
-
justMeOrYou
Amateur
no to by som rad, ale kde taku najdem ?slay napísal: Nájdi si radšej pekné milé nenápadné skromné dievča, ktoré nepije, nefajčí a vyzerá najkrajšie keď sa ráno zobudí.
Zas poznam par dievcat, ktore su pekne a aj inteligentne a chodia na diskoteky sa zabavat. Bohuzial su par stoviek kilometrov od mesta, kde studujem.
A dik za rady slay ... hladam vztah, ale nebranil by som sa ani inej prilezitosti keby prisla.
Moja rada.. vybodni sa na diskotéky, aj tak si už na ne starý.... hľadaj dievča niekde inde.

-
justMeOrYou
Amateur
v dvadsiatke stary ? Vsak este aj starsi chodia ..
A kde inde ? Porad nejake miesta
A kde inde ? Porad nejake miesta
Problem je aj to, ze nemas s kym ist. Ja si neviem predstavit, ze niekam idem sam, pripadne s 1 hanblivym kamosom. To by sme len sedeli, pili a ohovarali vsetkych dookola. To sa proste neda. 
Môžeš začať aj tak, že si pôjdete s partiou len niekde sadnúť do baru. U nás v meste máme napríklad taký obľúbený "rodinný" podnik, kde sa častí zákazníci medzi sebou, aspoň z videnia, poznajú a veľakrát to skončí aj tancom na bare. To už ale väčšina má niečo vypité, a tým nemyslím, že domov ideme štvornožky, ale proste v nálade. A vtedy je jedno kto a ako tancuje, ide o zábavu. Niekedy, čím väčšieho "šaša" zo seba robíš, v rámci srandy, tak ťa aj ľudia berú ako srandovného, vtipného človeka, ktorý sa vie odviazať. A hlavne spoznáš veľa nových ľudí. V dnešnej dobe to už nie je ako na poľskej diskotéke z roku 1992, kde každý pár strúhal tanečné kreácie ako z Lets Dance. Keď chceš, ideš tancovať, keď nie, tak kecáš s kamarátmi pri bare, popíjaš pivo a obzeráš baby.
Daj si daco do trumpety a zabava pride sama 
Uz len tak v bare si najde seriozne dievca! Vacsinou state studentky a ked su tam uz pracujuce tak natrafis bud na zlatokopky, spaty, alebo fakt nedospelej osoby. Vacsinou maju vydymene papule od tych cigaret co tam fajcia jednu za druhou, chlascu pivo a tvrdy alkohol lebo sa chcu vyrovnat muzom ale na to nikdy nemaju z fyzickeho hladiska vzdy sa taha aspon zjedneho baru kazdy piatok jedno dievca ako vrece zemiakov,... Taktiez sa od nich dozvies ako to maju rady, kde to maju rady s kolkymi spali 
Famine, neviem, v akom pajzli to žiješ, ale u nás sa chodia zabávať aj normálne ženské. Jasné, že sa tam nájdu aj kur*y, ale tých je určite menej. Skrátka obyčajné baby, niektoré študentky, niektoré pracujúce, zadané, slobodné, ktoré sa chcú zabaviť a v mojom okruhu známych 100% také, čo sa dokážu zabaviť kľudne bez alkoholu, poprípade s trochou vína. Žiadne vydymené papule, pivo, tvrdý chľast. Ty kde žiješ, prosím ťa? Ok, ak sa pohybuješ medzi 15-ročnými sopliakmi, ktorí nevedia od dobroty čo robiť so sebou, ale takto generalizovať a tým robiť z diskotéky takého strašiaka, tak to je moc.
-
TommyHot
Addict
Predstav si ja som tuto stredu v bare spoznal 2 super korejcanky a ani jedna z nich nebola strieskana, ani jedna z nich nefajcila a dokonca ani jedna nechcela aby som ich na nieco pozyval, cize od zlatokopiek mali daleko. Osobne si myslim, ze bary su podstatne lepsie na spoznavanie ludi ako diskoteky. Ja som bol na diskoteke raz, prekotil som do seba pivo a rychlo som utekal von sa dogrcat. Som tam videl ludi a veci dovtedy nevidane a raz mi uplne stacilo...Famine napísal:Uz len tak v bare si najde seriozne dievca! Vacsinou state studentky a ked su tam uz pracujuce tak natrafis bud na zlatokopky, spaty, alebo fakt nedospelej osoby. Vacsinou maju vydymene papule od tych cigaret co tam fajcia jednu za druhou, chlascu pivo a tvrdy alkohol lebo sa chcu vyrovnat muzom ale na to nikdy nemaju z fyzickeho hladiska vzdy sa taha aspon zjedneho baru kazdy piatok jedno dievca ako vrece zemiakov,... Taktiez sa od nich dozvies ako to maju rady, kde to maju rady s kolkymi spali