ps3 xbox alebo pc
Re: ps3 xbox alebo pc
Outsider koho to trápi? Ale hry si na xboxe zahráš oveľa lepšie ako na 2 ročnom pc a môžeš si tvrdiť čo chceš, neviem či si hral novú forzu, gow, kinect hry
alebo hoci aj klasické multiplatformovky ako fifa, nhl, nba...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Filipito - nie tak celkom. Pred dvomi rokmi, teda rok 2009/2010 sme tu mali k dispozícii za normálne sumy:
Core i7 920/930 za ľudskú cenu
x58 chipset pre tieto procáky
8 GB ram za ľudskú cenu
GTX 285 za smiešnu cenu, v Apríli 2010 nastúpil nový [ale horúci ako slnko] kráľ 480
Nechcem rýpať, ale na takom PC si zahráš naozaj kvalitne akúkoľvek hru s oveľa lepšou grafikou ako má PS3, alebo X-box 360.
To že multiplatformovky vyzerajú rovnako, alebo podobne ako na PC nie je chyba PC, ale vývojárov. Primárne to vyvinú pre konzolu a sekundárne pre PC, pirátstvo.
Nechcem rýpať, ale na takom PC si zahráš naozaj kvalitne akúkoľvek hru s oveľa lepšou grafikou ako má PS3, alebo X-box 360.
To že multiplatformovky vyzerajú rovnako, alebo podobne ako na PC nie je chyba PC, ale vývojárov. Primárne to vyvinú pre konzolu a sekundárne pre PC, pirátstvo.
PC MMO hry nenahradí nič.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jojinkho - final fantasy je fantastické na PS3, ale to je asi jediné MMO, ktoré je lepšie na PS3 ako na PC. Ináč súhlasím, ale verím že s nástupom X-Box 720 a PS4 + prípadnou implementáciou klávesníc, oficiálnu sa to zmení.
chceš mi povedať že takýto pc by si pred 2 rokmi kúpil do 300€?uplink napísal:Filipito - nie tak celkom. Pred dvomi rokmi, teda rok 2009/2010 sme tu mali k dispozícii za normálne sumy:
Core i7 920/930 za ľudskú cenu
x58 chipset pre tieto procáky
8 GB ram za ľudskú cenu
GTX 285 za smiešnu cenu, v Apríli 2010 nastúpil nový [ale horúci ako slnko] kráľ 480
-
Outsider
Star
Nejde o cenu. Ale o to, ze to bolo bezne k dostaniu uz vtedy. BTW. zaujima ma jak na tychto HighEnd konzolach pojde GTA V, ked uz IV vyzerala horsie nez na PC s najhorsim grafickym nastavenim a este to aj sekalo.
pôjde v pohode a doplatíte nato vy, pc hráči
keďže všetko bude aj tak prispôsobované na konzoly.
A o cenu ide stále, nemám na pc neobmedzený rozpočet
A o cenu ide stále, nemám na pc neobmedzený rozpočet
-
Outsider
Star
Na PC staci 1000 € a neskor uz len predaj starsich a kupa novsich komponentov. GTA V sice na tych konzolach pojde ale jak bude vyzerat
PC je pre tych, co ich nezaujimaju len hry. Konzola nema take siroke vyuzitie.
no ja kebyže idem vyhodiť 1000€ na pc tak jednoznačne si kúpim toto: http://www.apple.com/macmini/ + xbox zapojím na tv a mám aj pc aj hernú konzolu na tv.
Pre ľudí ako ja by to bolo skvelé riešenie keďže hrám sa na konzole a na pc si skočím na net, pozriem čo je noveho na svete, skontrolujem soc. siete a to je asi tak všetko čo robím na pc
Pre ľudí ako ja by to bolo skvelé riešenie keďže hrám sa na konzole a na pc si skočím na net, pozriem čo je noveho na svete, skontrolujem soc. siete a to je asi tak všetko čo robím na pc
-
Outsider
Star
Odvtedy, co mam PC tak by som uz hry na konzolach hrat nemohol. Ked niekedy vypluju Xbox 720 alebo PS4 tak sa si to urcite zo zvedavosti kupim ale kupovat teraz PS3,Xbox je podla mna hovadina.
Aj ja som nazoru, ze je lepsie kupit pc, jednak, ze hry vyzeraju a hraju sa omnoho lepsie a po druhe, pc je univerzalnejsi, da sa na nom pracovat, kukat filmy, netovat a podobne.
Okrem práce sa dá všetko, čo si spomenul robiť aj na konzole, ale ako je druhá vec.
Konzoly som obdivoval kvôli hrám ako je crash, ale teraz ako som písal sú už hry o inom, o online svete...
Konzoly som obdivoval kvôli hrám ako je crash, ale teraz ako som písal sú už hry o inom, o online svete...