ps3 xbox alebo pc

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Filipito
Darca
Darca

Re: ps3 xbox alebo pc

Príspevok od používateľa Filipito »

Outsider koho to trápi? Ale hry si na xboxe zahráš oveľa lepšie ako na 2 ročnom pc a môžeš si tvrdiť čo chceš, neviem či si hral novú forzu, gow, kinect hry :wink: alebo hoci aj klasické multiplatformovky ako fifa, nhl, nba...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Filipito - nie tak celkom. Pred dvomi rokmi, teda rok 2009/2010 sme tu mali k dispozícii za normálne sumy:

:arrow: Core i7 920/930 za ľudskú cenu
:arrow: x58 chipset pre tieto procáky
:arrow: 8 GB ram za ľudskú cenu
:arrow: GTX 285 za smiešnu cenu, v Apríli 2010 nastúpil nový [ale horúci ako slnko] kráľ 480

Nechcem rýpať, ale na takom PC si zahráš naozaj kvalitne akúkoľvek hru s oveľa lepšou grafikou ako má PS3, alebo X-box 360.

To že multiplatformovky vyzerajú rovnako, alebo podobne ako na PC nie je chyba PC, ale vývojárov. Primárne to vyvinú pre konzolu a sekundárne pre PC, pirátstvo.
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojinkho »

PC MMO hry nenahradí nič.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jojinkho - final fantasy je fantastické na PS3, ale to je asi jediné MMO, ktoré je lepšie na PS3 ako na PC. Ináč súhlasím, ale verím že s nástupom X-Box 720 a PS4 + prípadnou implementáciou klávesníc, oficiálnu sa to zmení.
Filipito
Darca
Darca

uplink napísal:Filipito - nie tak celkom. Pred dvomi rokmi, teda rok 2009/2010 sme tu mali k dispozícii za normálne sumy:

:arrow: Core i7 920/930 za ľudskú cenu
:arrow: x58 chipset pre tieto procáky
:arrow: 8 GB ram za ľudskú cenu
:arrow: GTX 285 za smiešnu cenu, v Apríli 2010 nastúpil nový [ale horúci ako slnko] kráľ 480

Nechcem rýpať, ale na takom PC si zahráš naozaj kvalitne akúkoľvek hru s oveľa lepšou grafikou ako má PS3, alebo X-box 360.

To že multiplatformovky vyzerajú rovnako, alebo podobne ako na PC nie je chyba PC, ale vývojárov. Primárne to vyvinú pre konzolu a sekundárne pre PC, pirátstvo.
chceš mi povedať že takýto pc by si pred 2 rokmi kúpil do 300€? :shock:
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Nejde o cenu. Ale o to, ze to bolo bezne k dostaniu uz vtedy. BTW. zaujima ma jak na tychto HighEnd konzolach pojde GTA V, ked uz IV vyzerala horsie nez na PC s najhorsim grafickym nastavenim a este to aj sekalo.
Filipito
Darca
Darca

pôjde v pohode a doplatíte nato vy, pc hráči :) keďže všetko bude aj tak prispôsobované na konzoly.
A o cenu ide stále, nemám na pc neobmedzený rozpočet
Outsider
Star
Star

Na PC staci 1000 € a neskor uz len predaj starsich a kupa novsich komponentov. GTA V sice na tych konzolach pojde ale jak bude vyzerat :D PC je pre tych, co ich nezaujimaju len hry. Konzola nema take siroke vyuzitie.
Filipito
Darca
Darca

no ja kebyže idem vyhodiť 1000€ na pc tak jednoznačne si kúpim toto: http://www.apple.com/macmini/ + xbox zapojím na tv a mám aj pc aj hernú konzolu na tv.
Pre ľudí ako ja by to bolo skvelé riešenie keďže hrám sa na konzole a na pc si skočím na net, pozriem čo je noveho na svete, skontrolujem soc. siete a to je asi tak všetko čo robím na pc :wink:
Outsider
Star
Star

Odvtedy, co mam PC tak by som uz hry na konzolach hrat nemohol. Ked niekedy vypluju Xbox 720 alebo PS4 tak sa si to urcite zo zvedavosti kupim ale kupovat teraz PS3,Xbox je podla mna hovadina.
harlik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa harlik »

Aj ja som nazoru, ze je lepsie kupit pc, jednak, ze hry vyzeraju a hraju sa omnoho lepsie a po druhe, pc je univerzalnejsi, da sa na nom pracovat, kukat filmy, netovat a podobne.
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojinkho »

Okrem práce sa dá všetko, čo si spomenul robiť aj na konzole, ale ako je druhá vec.
Konzoly som obdivoval kvôli hrám ako je crash, ale teraz ako som písal sú už hry o inom, o online svete...
Napísať odpoveď