Kupujem PS4 a rovno aj druhý dualshock a MK:X. Neviete mi poradiť ešte nejaké hry čo môžem hrať s priateľkou, ktorá sa toto moc nieje?
PS4 hry pre dvoch
PS4 hry pre dvoch
Zdravím.
Kupujem PS4 a rovno aj druhý dualshock a MK:X. Neviete mi poradiť ešte nejaké hry čo môžem hrať s priateľkou, ktorá sa toto moc nieje?
Chápete, chcem ju naučiť... Niečo na štýl Crash Bandicoot Nitro Kart - tie autíčka na PS1. Viem, že NHL, FIFA, Gran Turismo ale to by ju zrejme nebralo... Potrebujem proste nejaké jednoduché hry jeden proti jednému, čo rýchlo pochopí aj žena, ktorá vôbec nehráva. BTW, môžete poradiť aj nejaké dobré CO-OP hry
. Ďakujem!
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: PS4 hry pre dvoch
ver tomu, ze nakoniec aj tak budes hravat sam

-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Rayman origins to hrajeme s priatelkou
mozno aj Rocket league by ju bavilo
my hravame Diablo 3, a paci sa to, len nech neni wizard bo ta moja hadze tote kuzla vsetkymi smermi len nie tam kam treba 
Dá sa to kúpiť aj v krabici? Či len cez PS Plussharky-no napísal:mozno aj Rocket league by ju bavilo
Rocket League a Rayman sú uplne super pre dievča.
Potom záleží aj od žánru ale Helldivers je nie nadarmo považovaná za najlepšiu co-op akciu na platforme.
Je tu Diablo ešte. Lara Croft a Temple of Osiris je puzzle based.
Potom záleží aj od žánru ale Helldivers je nie nadarmo považovaná za najlepšiu co-op akciu na platforme.
Je tu Diablo ešte. Lara Croft a Temple of Osiris je puzzle based.
never alone. sice indie hra ale dobra pre dvoch
Ja urcite odporucam Brothers: A Tale of Two Sons. Malo by to byt uz aj na PS4. My sme to hrali s priatelkou na PC a bola to okrem MarioKart jedina hra, ktora ju bavila 
Mortal kombat X 
Jasné a Child of Light je vyslovene nádherné.ropman napísal:never alone. sice indie hra ale dobra pre dvoch