PSP slim alebo fat
PSP slim alebo fat
Neviem či to tu neni... zvažujem kúpu PSP a neviem či je lepšie PSP slim alebo fat možete poradiť... dakujem
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
PSP help
Kupa PSP
Nove Playstation Portable
a X dalsich....staci tomu venovat 10 sekund a do vzhladavania napisat psp
Kupa PSP
Nove Playstation Portable
a X dalsich....staci tomu venovat 10 sekund a do vzhladavania napisat psp
http://www.progamingshop.sk/sony-psp-30 ... 36450.html jak ze nieDuffiii napísal:az ani slim ani fat sa nepredavaju ked ches hrat stiahnute hry tak kup slimko z bazaru
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Molitan fak rada za milion..
to 3NeoNeko:: Mal som obidve PSP-cka poviem ti takto...
FAT: Ovela silnejsia konstrukcia, viac vydrzi, samozrejme je tam trosku tucnejsia baterka ale no couz...asi 3-4krat mi spadol na asfalt, a vobec sa mu nic nestalo...ziadne vadne pixeli..
SLIM: Asi ani netreba okomentovat uplne lahucka, neda sa porovnat s fatkou. S kamosom sme bicyklovali a spadol mu zruky...displej bol uplne doj...
na zaver...teraz by som kupoval uz radsej slimko, psp 3000 je takmer to iste ako predchadzajuca verzia...samozrejme nebudes kupovat origos hry tak budes musiet downgradnut pspcko, to uz je detail (viac info najdes na www.pspzone.sk ) (..
to 3NeoNeko:: Mal som obidve PSP-cka poviem ti takto...
FAT: Ovela silnejsia konstrukcia, viac vydrzi, samozrejme je tam trosku tucnejsia baterka ale no couz...asi 3-4krat mi spadol na asfalt, a vobec sa mu nic nestalo...ziadne vadne pixeli..
SLIM: Asi ani netreba okomentovat uplne lahucka, neda sa porovnat s fatkou. S kamosom sme bicyklovali a spadol mu zruky...displej bol uplne doj...
na zaver...teraz by som kupoval uz radsej slimko, psp 3000 je takmer to iste ako predchadzajuca verzia...samozrejme nebudes kupovat origos hry tak budes musiet downgradnut pspcko, to uz je detail (viac info najdes na www.pspzone.sk ) (..