Vedel by mi poslať niekto link, resp. ma nejakým spôsobom nasmerovať ohľadom práce z psychológie na tému : Pozorovanie osoby. Ide o to, že je potrebné pozorovať určitú osobu pri rôznych aktivitách počas 4 rôznych dní, v tú istú hodinu v čase cca 15 min. Je potrebné zachytiť rôzne variácie správania - objektívne zhodnotiť čo tá osoba robí a na základe toho vydedukovať a na záver hrnúť aký je to človek.
Vzhľadom k môjmu pracovnému vyťaženiu som preto zvolil takúto formu. Ide o prácu vrozsahu cca 3 - 5 strán.
psychologia-pozorovanie
Snad to nie je velky podvod, moze Ti to vela dat (sebapoznanie), ak budes naozaj mat snahu byt objektivny: Pozoruj seba. Ked pises ze si pracovne vytazeny, takto Ti odpadava uloha akeho cloveka si vybrat (kriterium casu). A mozes skusit (ak mas niekoho v blizkosti) poziadat o nazor na Tvoje spravanie ostatnych..
Nuz neviem, pravdepodobne to nemate povolene, chapem ze objektivita je v sebaanalyze najtazsia...
Nuz neviem, pravdepodobne to nemate povolene, chapem ze objektivita je v sebaanalyze najtazsia...