Ludia rada si kuknem nejake psychologicke Movie ako napr -Gothika, 6zmysel, Constantine, Cube.. atd atd.. Takmer vsetky som videla ale rada by som si kuk nejaky good ... ... Tak ak o nejakom viete budem rada ak mi helfnete ..Nech si uz konecne kuknem nieco Cool
nie je to az taky podobny zaner ako zmienovane, ale jednoznacne odporucam A Clockwork Orange (mechanicky pomaranc) a urcite si precitat najprv knihu takehoto nazvu (napisal Anthony Burges)
A co tak Butterfly Effect prva cast, ktora bola podla mna velmi dobra, aj ked mozno nie vsetci tomu pochopia. Dvojka mi prisla uz len taka slaba, aby aspon par milionov zarobila.
hojko napísal:A co tak Butterfly Effect prva cast, ktora bola podla mna velmi dobra, aj ked mozno nie vsetci tomu pochopia. Dvojka mi prisla uz len taka slaba, aby aspon par milionov zarobila.
videl som Butterfly Effect ale neviem ktoru cast tam kde vybuchol dinamit, to bola jednotka?
Qerten napísal:videl som Butterfly Effect ale neviem ktoru cast tam kde vybuchol dinamit, to bola jednotka?
jj to bola jednotka
Inak také filmy mám aj ja strašne rád čiže prihodím pár:
Memento
Večný svit nepoškvrnenej mysle (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
Donnie Darko
The Usual Suspects (to je viac krimi )
Mulholland Dr.
A Clockwork Orange
Blue Velvet
Butterfly Effect 1 (dvojka bola slaby odvar) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (sovietovic ma recht, to bol tak zložity dej že to asi každy len tak lahko nepochopi ) Perfect Blue (možno ta zaskoči, že je to anime, ale skvely filmik ako od Hitchcocka, napinavy psycologicky..) Saw I When a Stranger Calls
k tomu ake filmy si napisala by som ti odporučal aj film Pulse, Saw II, Saw III, One Missed Call
Okej sorry za tu moju chybu.. nejake MOVIES aj ked neviem komu taky detail prekazal ale to je jedno ... Inak dikes za filmy, niektore som sice videla ale o niektorych pocujem az teraz tak si ich isto pozriem.. A co sa tyka filmu 1408 videla som trailer ale neviem ci to uz fici v kinach alebo uz aj na DVD... Kamos mi ale odporucil aj film CLICK tak by som sa nanho tiez kukla... Ak vas este nejake movies napadnu tak budem rada ak mi helfnete
Old Dirty Bastard napísal:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - (sovietovic ma recht, to bol tak zložity dej že to asi každy len tak lahko nepochopi )
No jo bolo to na prvý krát ťažko pochopiť ale keď si to človek kukne viac krát tak sa tomu dá prísť na zmysel.Hlavne si tam musí človek všímať vlasy toho dotyčného dievčaťa To udáva čas v ktorom sa práve nachádzal Carrey
Saw I bolo psycho aj pre mna a ked uz aj saw, tak zaujimavy bol aj film Seven (ale to uz asi do tejto kategorie nespada). inak po par poharikoch je psycho film kazdy nie?
Saxia napísal: Kamos mi ale odporucil aj film CLICK tak by som sa nanho tiez kukla...
sorry, ale ked je Click (zivot na dialkove ovladanie) psychologicky film, tak ja som Filip IV. Pekny
a taktiez neviem co tu pletiete PSYCHO, to ma s psychologickym spolocnu asi len tu predponu
saw som (nastastie) nevidel, ale viem, o co tam ide... ziadna myslienka, ako 99% americkych hororov - ich motto je asi take, ze cim brutalnejsia vrazda, tym lepsi film (jeden dobry americky horor, na ktory si momentalne spominam bol Satan prichadza)