Psychotesty k PZ
Psychotesty k PZ
čauťe ludia zaujíma ma len to či sa nenájdu nejaké tie psychotesty (nech si spravím o testoch nejaký obraz)..rád by som aby sa vyjadril nejaký nie že absolvent ale proste človek ktorý sa dostal na policajnu či už akadémiu alebo nadstavbové štúdium predpokladám ,že fyz. a pszch. testy sú takmer podobné..na záver nejaké otázky..
1.S akých časťí sa skladá prijímaci pohovor + príjimacie skúšky (psychotesty)
2.Ako prebieha test fyzickej zdatnosti..budem rád ak mi to dakdo popíše napríklad 100 za dajme tomu 12s..proste rozpísať
a vraj po novom policjti nemusia vedieť plávať som sa dočítal ale to sa mna netýka ,hovoril som to len tak infomatívne
Ak sa niekdo najde tak budem len velmi vdačný za rady
2.Ako prebieha test fyzickej zdatnosti..budem rád ak mi to dakdo popíše napríklad 100 za dajme tomu 12s..proste rozpísať
a vraj po novom policjti nemusia vedieť plávať som sa dočítal ale to sa mna netýka ,hovoril som to len tak infomatívne
Re: Psychotesty k PZ
toto som absolvoval v roku 2005 a čo sa týka psychologických testov, tieto trvali aspoň osem hodín ale už si nepamatám o čom boli. Viem že sme napr. kreslili strom. ...Femii napísal:čauťe ludia zaujíma ma len to či sa nenájdu nejaké tie psychotesty (nech si spravím o testoch nejaký obraz)..rád by som aby sa vyjadril nejaký nie že absolvent ale proste človek ktorý sa dostal na policajnu či už akadémiu alebo nadstavbové štúdium predpokladám ,že fyz. a pszch. testy sú takmer podobné..na záver nejaké otázky..
brat to absolvoval uspesne v mesiacoch November/December. Neviem o tom, zeby mal na policii nejaku znamost. Fyzicke testy mali kdesi aj na webe, kolko coho za aky limit. Je to delene podla veku a pohlavia.
A psychotesty - nakolko sam studoval psychologiu, tak si nim nebola psychologicka ista a predvolala si ho este raz. Takze 2x tie psychotesty - nechcel by som. Kedze teraz travi cas mimo domu a netu v PK na policajnej skole, tak blizsie info bude vediet poskytnut dalsi vikend
.. A ak nespravis tie psychotesty, tak ta ani na tie fyzicke nepustia.
A psychotesty - nakolko sam studoval psychologiu, tak si nim nebola psychologicka ista a predvolala si ho este raz. Takze 2x tie psychotesty - nechcel by som. Kedze teraz travi cas mimo domu a netu v PK na policajnej skole, tak blizsie info bude vediet poskytnut dalsi vikend
.. A ak nespravis tie psychotesty, tak ta ani na tie fyzicke nepustia.
Re: Psychotesty k PZ
tiez som to hladal a predstav so ze GOOGLE MI DAL ODPOVED no uz ti teraz asi nepomozem. no jedno viem-da sa tam dostat aj bez znamostiFemii napísal:čauťe ludia zaujíma ma len to či sa nenájdu nejaké tie psychotesty (nech si spravím o testoch nejaký obraz)..rád by som aby sa vyjadril nejaký nie že absolvent ale proste človek ktorý sa dostal na policajnu či už akadémiu alebo nadstavbové štúdium predpokladám ,že fyz. a pszch. testy sú takmer podobné..na záver nejaké otázky..
Primacky
Hovorim, ziadne znamosti nepotrebujes na to aby si sa tam dostal, staci mat iq aspon 90 a neslintat si na gate a myslim ze by nemal byt ziaden problem.
Vela stastia
Tak ty co ste sa tam dostali bez znamosti tak to ste len ty 2 z 50, pretoze ked nemas znomosti tak sa tam nedostanes, je to tam sama tlacenka. Pohladaj nieco na google a uvidis ze je to tak, dnes vsade len po znamosti alebo ked je nutne nabrat ludi a nikto sa nehlasi tak zoberu z "davu", mna by zaujimalo na ake pozicie ste isli ked vas tam vzali, mozno nejaky mestsky policajt obchôdzkar to pomaly nikto nechce robit take miesta su volne pre verejnost ine su pre tlacenku.
-
twardykamen
Medium Professional
absolvoval som psychotesty na pracu v atomovej elektrarni( cca vyse 6 hod) a tipujem ze budes mat nieco podobne.. je tam zahrnute mnoztvo testov v jednom ( test osobnosti, IQ test, test na pamat,test na tvorivost, test na priestorovu orientaciu,test na reakciu) nacvicit sa to neda ajked urcity prehlad si mozes spravit ale to ti ajtak nepomoze ..bud to v sebe mas alebo nie...
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zopár tém tu už je... Fizické nie sú ťažké... Ak pre niekoho sú, nemá čo u polície robiť... Presne limity sú na webe tak hľadaj. Sú rozdelené aj podľa vekovej hranice.
Psychotesty nie sú ťažké, skôr o teba povedia či sa na túto prácu hodíš alebo nie. Pravda je taká že mnoho ľudí sa nehodí, ale pravda je aj to že koľko ľudí zoberú záleží aj podľa potreby policajného zboru. A koniec koncov aj pár ľudí čo niekoho v pz majú to majú jednoduchšie. Ale môžem z vlastnej skúsenosti povedať, škola vôbec v pk nie je vôbec náročná. Policajta tu z vás spravia len papierovo...
A niekto tu spomenul hlúposť, že pochôdzkara nikto nechce robiť... Kam ťa pridelia, tam budeš. Možnosti sú, ale skoro kazdy začína u pochôdzky. To ti určí pz.
Psychotesty nie sú ťažké, skôr o teba povedia či sa na túto prácu hodíš alebo nie. Pravda je taká že mnoho ľudí sa nehodí, ale pravda je aj to že koľko ľudí zoberú záleží aj podľa potreby policajného zboru. A koniec koncov aj pár ľudí čo niekoho v pz majú to majú jednoduchšie. Ale môžem z vlastnej skúsenosti povedať, škola vôbec v pk nie je vôbec náročná. Policajta tu z vás spravia len papierovo...
A niekto tu spomenul hlúposť, že pochôdzkara nikto nechce robiť... Kam ťa pridelia, tam budeš. Možnosti sú, ale skoro kazdy začína u pochôdzky. To ti určí pz.
ale trt znamosti - iste, zopar exemplarov sa najde, to asi vsade, ale uvedeny pomer je cista sialenost. Mozno je skorej problem tym, ze niekto neprejde psychotestom a mysli si ze ho nezobrali lebo uprednostnili niekoho po znamosti - bla bla bla, skoda reci.
stifler1 - na com stoja tvoje tvrdenia? Nevyslo co?
stifler1 - na com stoja tvoje tvrdenia? Nevyslo co?
Este ani nemalo ci vyjst pretoze som to ani 1.neskusal a zatial ani neplanujem:D a vravis trt znamosti tak oki podla teba ale kazdy kto aspon trocha do toho vidi tak vie ze tam sa ludia dostavaju po znamostiach ale ved kazdy ti to hned nevykrici do oci, len tak uvediem priklad co som chodil do skoly tak posledne dva roky pred koncom prisli navstivit ucitelov ziaci a ejha uz z nich boli dopravny policajti, ale nie ze poctivy vsetko cez tlacenku:D Ved ked chces ist ku tzv. kuklacom tak bud si "dobry" policajt alebo dobra tlacenka:D A nebudem sa s vami hadat viem svoje takze asi tak a ked niekto napise trt a vie to len tak, pretoze si mysli ze tak to je ok ja mu to neberiem nech zije v svojom svete:D
to tu seci pletiete do kopy... jeden o voze druhy o koze...
si tu niektori pletu policajnu skolu v pezinku a policajnu akademiu v bratislave
prave v tej bratislave je neskutocna tlacenka kde z tych 50 ludi sa tam poctivo dostane maximalne 5, aj to iba aby sa nepovedalo... no a pezinok moc rozoberat nechcem, netvrdim ze je lahke sa tam dostat, ale povedzme si uprimne pri pohlade na niektorych policajtov, co to tam beru za smotanku 
si tu niektori pletu policajnu skolu v pezinku a policajnu akademiu v bratislave
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte! Ja som si tiež podal žiadosť do PZ v Nitre. Skončil som VS v odbore verejná sprava a regionálny rozvoj a veľmi rad by som sa dostal do tohto zamestnania. Len mám trosku obavy z tých psychotestov. Je to fakt take ťažké? Mne take podobne testy nešli zrovnané dobre. Ako kedy. Aspoň si to ja tak myslím.
čoho sa mám podľa vás skusenejsich, čo to absolvovali vystrihat a čoho sa držať, pripadne "zabodovat"? Ďalšia vec, aký je presný plat pri nástupe nováčika a na akú pozíciu ho môžu dať? Teda môj prípad, vysokoskolak? Čo si mám pred skuskami okrem gramatiky nacvicit, vyskúšať?
Jedna baba čo skončila výšku dostala pri nástupe hodnost porucik a o dva roky v službe sa stala kapitánom s platom 40 tisíc, je to možné?? Ďakujem za odpovede!
Jedna baba čo skončila výšku dostala pri nástupe hodnost porucik a o dva roky v službe sa stala kapitánom s platom 40 tisíc, je to možné?? Ďakujem za odpovede!