PULSE Subwoofer 30 cm 400W PSUB346
-
manik121
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
PULSE Subwoofer 30 cm 400W PSUB346
Cafte nemate nekdo s tymto subikom skusenosti? link
parametre ma celkom v poho cel by som ho dat k veži ako som už tu spominal: http://www.hojko.com/pomoc-s-repro-t100936.html
len neviem fakt ci možem skuste nekdo helpnut =(
parametre ma celkom v poho cel by som ho dat k veži ako som už tu spominal: http://www.hojko.com/pomoc-s-repro-t100936.html
len neviem fakt ci možem skuste nekdo helpnut =(
-
Makovnik
Medium Professional
Kedze to stoji len nieco cez 1000ku, je to daka buchy buchy dum dum bac skatula. Na normalnom sube stoji 1000ku len box bez repraku a nie komplet.
Mas to k comu pripojit? Ma ta veza extra zosik na sub? Ten link na NAY uz nefunguje.
Ked veza nema zosik a pichnes to paralelne na daktory z reprakov, riskujes, ze pri vacsom volume species zosik a este sa da predpokladat, ze ten "subwoofer" ma velmi malu citlivost, takze prinos bude mizivy.
Pri kupe takychto neznamych lacnych veci moze prist velke sklamanie (obcas mozno aj nie) ako napr ked kamarat kupil za 2400Sk 15" Dibeisi, ktory nevedel poriadne zahrat ani na profi 600W zosiku, akurat uz mu zacala smrdiet cievka.
Je to macka vo vreci.
Mas to k comu pripojit? Ma ta veza extra zosik na sub? Ten link na NAY uz nefunguje.
Ked veza nema zosik a pichnes to paralelne na daktory z reprakov, riskujes, ze pri vacsom volume species zosik a este sa da predpokladat, ze ten "subwoofer" ma velmi malu citlivost, takze prinos bude mizivy.
Pri kupe takychto neznamych lacnych veci moze prist velke sklamanie (obcas mozno aj nie) ako napr ked kamarat kupil za 2400Sk 15" Dibeisi, ktory nevedel poriadne zahrat ani na profi 600W zosiku, akurat uz mu zacala smrdiet cievka.
Je to macka vo vreci.
-
manik121
Light Expert
No ja nechcem moc drahe a ja potrebujem nech mi to len bass troska spravi to je mi jedno jak to teraz hra a tak len sa toho bojim že by mit o vežu doebalo. Ale mal som na tom zapojeni tento subik : http://www.ciao.co.uk/Magnat_Reflex_130 ... r__6540986 mal som to pararelne jak to ty hovoris ze som to napojil na tu svorku kde je lavy reprak a som tomu utal a dlhsie som to tak pocuval a nič sa nestalo a je tam vystup zvlast že sub ale je tam vystup na cinch jeden vyvod a to netušimja sa tam da zapojit subik z ktoreho ide dva kable a do jedneho sinchu a ked som tammal ten magnat a hralo to aj 20min nahlas a nič sa nestalo tak by sa tomu už nemalo nič stat nie?
netušíš ?? šak subwofer je monoblok tam nie je treba stereo kostra a + je to jednoduche vo veži je na sub osobitny zosilovač teda monoblok pokial má ten bass vyhybku iba pre bas tak prosím zapoj si to tam ale potom by mohli nastať problemy kedže to chce iba basy aby to neodišiel zosilovač pre repro vo veži a pokial nemáš sloch na zvuk tak v pohode ti bude stačiť aj ten čo si dal prvý link ak máš hudobny sluch tak kúp niečo lepšie nie že to bude robiť skreslene basy alebo podobne zvuky tlmene niekomu stačia obyčajne repro a vravi že je to priam nadhera čo s toho ide mne je s toho na grc ked to počujem na hudbu treba aj značku a kvalitu vyhotovenia magnetu a aj aby sub mal spravnu litráž
-
manik121
Light Expert
Aha ale je tu jedna vec ktorej nechapem že na tom subiku Magnat co som posielal mam + aj - ciže to + mam zapojit do toho slotu vo veži na sub? Lebo ja som neni taky namakany v tychto veciach ale nerad by som odpalil vežu však mi skuste helpnut co by sa mi oplatilo tam dat preto že 5,0 bez subika to neni to prave orechove pri sledovani DVD-čiek. Kebyže sa da tak nie moc drahe lebo nemam moc penazi skuste linky poslat co by spravilo pekny bass
-
Makovnik
Medium Professional
Na ten cinch mozes pekne krasne zabudnut. To je len signalovy vystup na dalsi zosik pre pasmo subwoofra, tzn. je tam scitany signal z ostatnych kanalov a mozno ze je tam aj vyhybka, co vsak casto nebyva, tzn. ide z toho orezany signal (len basy).
Cinch je samozrejme + -, asi tazko moze existovat len 1 pol + osamote.
Aby si z toho mohol zivit ten sub, musis mat dalsi zosik.
Ked ti veza neskapala, mozes pripojit tak ako si mal aj iny sub, ale je to kazdopadne riziko, nemusi to skapat hned, moze postupne.
Ten Magnat je tiez nic moc, ale aspon je citlivy, co sa o tom lacnom zazraku povedat neda. Ten pripojis a moze to byt slabe, ale ved skusit mozes, aspon budeme o skusenost bohatsi
Cinch je samozrejme + -, asi tazko moze existovat len 1 pol + osamote.
Aby si z toho mohol zivit ten sub, musis mat dalsi zosik.
Ked ti veza neskapala, mozes pripojit tak ako si mal aj iny sub, ale je to kazdopadne riziko, nemusi to skapat hned, moze postupne.
Ten Magnat je tiez nic moc, ale aspon je citlivy, co sa o tom lacnom zazraku povedat neda. Ten pripojis a moze to byt slabe, ale ved skusit mozes, aspon budeme o skusenost bohatsi
-
manik121
Light Expert
Aha heeh ciže ked tak tak jedine aktiivny subik kupit original k domacemu kinu že? No uvidim ale ak mi može veža počase skapat tak už mam obavy =D Ale zalezi to na akom stupni hlasitosti by hrala nie? Preto že ja som to chcel tak spravit pretože som si kupil novy LCD TV a prepijil som to s vežou cez AUX a pri niektorych filmoch ten bass chyba no uvidim ale vezu by som mal kazdy den zapnutu na max hlasitosti 10 - 15 zo 40 to by mohol zniest zosik ale aj nemusi
A ja som to chcel len na zvyraznenie bassu nie že by mi to obyvacku malo potrhat. CO by ste mi VY poradily? co si mam kupit alebo ako to vyriešit? kupit k tomu subiku zosik alebo?
Ma prekvapili paametre toho magnatu na tu cenu... Musis si kupit monoblok zosilovac povedzme ak vies robit s cinovackou tak stavebnicu co je lacnejsia a ak ti nezalezi na kvalite moc ze to bude len buch buch buch tak si kup TDA 7294 a k tomu potenciometre na basy a vejsky a mozes nan napojit 100-150w 4ohm sub
-
manik121
Light Expert
no hej mne nejde o kvalitu ale oten bass lebo tych 5 repro su velmi kvalitne mi odbornici ini hovorili ked to poculi len vraveli ťe ten Bass chyba a ta veža nova stala cez 40 000 ale to už daaaaavno a nerad by som ju odpalil lebo v zaruke už neni a oprava hmm to by ma foter zastrelil no a postavit ten zosik to by tiež asi nebolo v mojich silach pretože som to este nikdy nerobil kebyze mi to niekdo ukaže by nebol problem ale takto naslepo noo neviem teda ako =( skusim aktivny subik nejaky kuknut original k domacemu kinu alebo tam bachnem henten pasivny 4 ohmovy pararelne do tej svorky na lavy reprak a uvidim ked to s tym magnatom vydrzalo a nič sa nestalo. Je to vo hviezdach ved ked nekdo budete mat nejaky napad co by som ja Amater zvladol =D tak kludne napiste hocijaky.
a to či spečem zosik zalezi na tom na akej hlasitosti bude veža nie? Lebo ten zosik je urcite velmi vykonny ked vzadu su svorky na 5 reprakou lenže ked tam kazdy reprak do svojej svorky tak tie male satelity nehraju len ked pustim DVD co je zabudovane vo veži a cez telac nie =( tak som tie satelity slahol do svorky tych dvoch co hrali cez aux (cize v jednej svorke su 3 kabliky) ale znamy mi vraveli ze to nevadi lebo to bere s toho zosiku co by zivil aj ty ostatne satelity len ten subik by už bol nad limit tak neviem ale kebyze odpojim tie satelity tak by som ho tam v pohode pleskol ach jaj tazke to mam =D
-
Makovnik
Medium Professional
To ti povedali nekonecnu sprostost. To mas pripojene 3 dvojlinky do jednej svorky?????? sa divim, ze to este nezhorelo. Satelity maju byt tam, kam patria a ma sa to nastavit vo vezi, aby hrali vsetky a nie takymto sposobom odrbavat nehrajuce kanaly.manik121 napísal:=( tak som tie satelity slahol do svorky tych dvoch co hrali cez aux (cize v jednej svorke su 3 kabliky) ale znamy mi vraveli ze to nevadi lebo to bere s toho zosiku co by zivil aj ty ostatne satelity len ten subik by už bol nad limit tak neviem
Samozrejme, moze to hrat do istej hlasitosti isty cas, ale postupne to skape.