Pussy Riot a ďalší politickí väzni...

Diskusie na politické témy...
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pussy Riot

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

sám použi google ale hlavne rozum

lebo doteraz to tým politikom nejako nešlo či už s vašimi modlitbami alebo bez, vidím len polomafiánske, skorumpované a totalitné praktiky, či to je podľa teba tá vôľa božia? :)
Artmesai
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Artmesai »

Tak nevidíš všetko. Napríklad pred voľbami sa celé kresťanské Slovensko (Slovenský kresťania) začali 40 dní modliť a postiť za našich politikov a za voľby. A Boh nám tu dal nových a veľmi rozumných ľudí podľa mňa. :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Jezis to je jaky alibizmus toto. Ste akurat mali standardny post pred velkou nocou a ty zadelis, ze ste sa postili a modlili za politikov :D Nabozensky fanatizmus v praxi. A to s tymi novymi a rozumnymi politikmi radsej ani nekomentujem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Artmesai napísal:Použi google...

Keby si aspoň trochu poznal kresťanstvo vedel by si, že kresťan sa má modliť za politikov, vladárov a tých čo sú na vysokých postoch, aby všetko robili v bázni Božej a plnili jeho vôľu. A oni robia presný opak...
Aspoň si to napísal, tak, ako to je. Náboženstvo má primárne mocenskú funkciu na ovládanie ovečiek, aby boli pokojné a nedajbože neprotestovali.
Tak nevidíš všetko. Napríklad pred voľbami sa celé kresťanské Slovensko (Slovenský kresťania) začali 40 dní modliť a postiť za našich politikov a za voľby. A Boh nám tu dal nových a veľmi rozumných ľudí podľa mňa.
Toto je minimálne príspevok mesiaca.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

čo k tomu povedať??? celé Pussy Riot a ich prezentácie.... ako už bolo aj v médiach povedané, tiež sa pýtam, ako by dopadli, keby svoje akcie realizovali v mešite alebo synagóge....
holt, slečny si zaspievali, zarecitovali, povykrikovali.... no a teraz si musia niesť následky.... čo viac dodať....
jednoducho z hľadiska ideológie a hodnôt je celé toto združenie Pussy riot voči mojim postojom jasné opozitum, takže trest odňatia slobody mi vôbec nezdvíha tlak....
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Ty by si vsetkych poslal na smrt alebo do vaznice, ci uz niekto ma pri sebe rastlinku alebo ci si niekto pychne kurca do pi*e, vzdy kazdeho zavriet, znemoznit mu vsetky prava, uplne demokraticke myslenie.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ale mat pravo, to nie je len robit bordel. A preto je demokracia v takych srackach akych je, lebo si to vacsina jej zastancov akosi neuvedomuje.
Artmesai
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Artmesai »

"Ste akurat mali standardny post pred velkou nocou a ty zadelis, ze ste sa postili a modlili za politikov :D "

:smt081

Tu máš web stránku: http://40dni.tvojavec.sk/o-kampani-2/

"aby boli pokojné a nedajbože neprotestovali."

Hech, veď : "Modlia sa, ako by všetko záviselo od Boha a žijú akoby všetko záviselo od nich." (vízia)
Kresťania robia protesty, keď sa robí niečo nesprávne... (homosexuálne partnerstvá, potraty, keď je treba aj štrajk :D )

"Toto je minimálne príspevok mesiaca."
Dík :) Napríklad: Richard Vašečka, Branislav Škripek, Štefan Kuffa,...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Artmesai mladym KDHakom sa to akurat hodilo do velkonocneho postu, lebo sa to prekryvalo, tak si povedali, ze ideme trochu pomasirovat verejnu mienku ;) to je cele. Skus niekedy nad vecami aj uvazovat.
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Koňýk zo Zóny A: Pussy Riot sú bláznivé baby.

Aký je tvoj názor na nedávne udalosti okolo ruskej punkovej skupiny Pussy Riot?

Tie bláznivé baby nemajú s punkom nič spoločné. Predpokladám, že je to kapela, ktorá je veľmi dobre dotovaná z nejakých kruhov, ktorým sa nepáči smerovanie Ruska. Dva roky si odsedia v base, po roku ich pustia a budú bohato finančne odmenené. Urobia turné po svete, kde si budú hovoriť – ó, to sú tie väznené... a zarobia na tom veľké prachy.

Odhliadnuc od toho, čo by podľa teba z toho mohli mať, myslíš si, že dvojročný trest je adekvátny?

Ísť do kostola a robiť tam bordel, to nie je punkové, to je idiotské. To môže urobiť iba idiot, alebo človek, ktorý je k tomu nejako motivovaný. Konkrétne finančne. A táto motivácia tam určite bola. Veď podľa toho záznamu je vidieť, že to bolo naplánované. Je to celé divadlo. Ak dostali dva roky väzenia, dobre im tak. Ony sú spokojné, ony s tým rátajú. To všetko bola súčasť plánu. O tom je to celé, urobiť bordel a dostať za to výborne zaplatené.

Zdroj: http://aktualne.atlas.sk/konyk-zo-zony- ... zz/domace/
hughito
Redeemer
Redeemer

Pinhead:
čo k tomu povedať??? celé Pussy Riot a ich prezentácie.... ako už bolo aj v médiach povedané, tiež sa pýtam, ako by dopadli, keby svoje akcie realizovali v mešite alebo synagóge....
Toto je čo za argumentáciu? Načo to sem vôbec ťaháte? To ako keby niekto napísal, že v stredoveku by dostali slučku, tak nech sú vlastne radi.
jednoducho z hľadiska ideológie a hodnôt je celé toto združenie Pussy riot voči mojim postojom jasné opozitum, takže trest odňatia slobody mi vôbec nezdvíha tlak....
No toto je už len prístup, ktorý si pýta potlesk. Fakt neuveriteľné. Nie sú to "moji," tak nech ich aj vešajú. Ja osobne som znepokojený aj vtedy, ak neonacistov perzekvujú a zatvárajú za lepenie nálepok (Česko) a pod. Vždy sa to môže obrátiť proti vám.

th:
Ale mat pravo, to nie je len robit bordel.
Fakt neuveriteľný bordel robili, doteraz o nich nikto netušil. Keby boli ľudia takto prísni ku kauzám politikov, to by sme potom neboli v takých sračkách.

__

Jediný, kto nemá nič spoločné s punkom je konzervatívny rasistický Koňýk, paktovač s náckami a pod. odpadom, volič KDH a najväčší propagátor alkopanku na SK. :arrow: http://punk.sk/
Konkrétne finančne
Vidno, že Koňýk je už senilný, dobre mu hrabe na palicu.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Korag,
Korag napísal:vzdy kazdeho zavriet, znemoznit mu vsetky prava, uplne demokraticke myslenie.
....ja som nikdy demokrat nebol, a ani sa naňho nehrám, a na žiadne imaginárne pseudohumanistami a trockistami propagované "ľudské práva" jednoducho neverím....
človek má len jednu slobodu - právo rozhodnúť sa - z ktorého vyplýva zodpovednosť.... príčina - následok.... Kauzalita.

hughito,
No toto je už len prístup, ktorý si pýta potlesk. Fakt neuveriteľné. Nie sú to "moji," tak nech ich aj vešajú. Ja osobne som znepokojený aj vtedy, ak neonacistov perzekvujú a zatvárajú za lepenie nálepok (Česko) a pod. Vždy sa to môže obrátiť proti vám.
už som myslím v inej téme spomínal, že existencia či neexistencia vecí a ľudí, ktoré ma nejakým spôsobom nezaujímajú, je pre mňa úplne irelevantná....
A k tomu že keď sú neni "moji",nech ich vešajú.... Pokiaľ je niečo jasný protiklad k vlastným hodnotám a svetonázoru, je úplne logické (nakoľko to nepovažujem za správne), že to nebudem tolerovať, ale budem to potláčať či úplne eliminovať....

dnešní ľudia sú už tak zblbnutí, že nechápu ani vyslovene elementárnu logiku????
Niekto je priateľ - tak spolu vychádzame a rozumieme si.
Niekto nie je priateľom - tak má vlastný život, robí si svoje, a pokiaľ negatívnym spôsobom neovplyvňuje moje, tak je mi ľahostajný....
No a niekto je nepriateľ - svojou vedomou činnosťou nejakým spôsobom sa dostáva do konfliktu s mojimi vecami či záujmami - svojím konaním ma núti k protiakcii s cieľom zamedziť jeho konaniu....
Nie je to nič ťažké.... úplne polopatisticky vysvetlené čo a ako....

Súdružky z Pussy Riot sú svojou aktivitou a postojmi proti Putinovi vo vzťahu "nepriateľ", a ten ho proste eliminoval - nič viac, nič menej....
hughito
Redeemer
Redeemer

už som myslím v inej téme spomínal, že existencia či neexistencia vecí a ľudí, ktoré ma nejakým spôsobom nezaujímajú, je pre mňa úplne irelevantná....
Super zmýšľanie.
Súdružky z Pussy Riot sú svojou aktivitou a postojmi proti Putinovi vo vzťahu "nepriateľ", a ten ho proste eliminoval - nič viac, nič menej....
Takže je vlastne v poriadku, ak by Putin likvidoval hoc aj fyzicky svojich odporcov, veď vlastne sa to nebráni elementárnej logike? To potom neviem prečo toľko vykríkaš o hocakých trockistoch a boľševikoch, ich konanie sa ako prieči tvojej logike? Tiež len likvidovali svojich odporcov, normálka.

__

karmista: Poďme od dojmov ku faktom, inak je to nula bodov.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Tu vobec nejde o Putina ani o pravoslavie.
Ja som si istý že každý normálny, kto má alebo sa chystá mať deti, by takéto ho.ná schopné trt*ať pred vašimi deti a pchať si kadečo do orgánov na verejnosti a tým mravne kaziť, vyvolávať znehcutenie a pohoršenie, konal rovanko a zavrel by ich do prinajlepšom do basy. Keby sme žili v minulsoti tak by ich sťali alebo upálili.
Nie je v tom žiadna ťažká logika.

Čo sa týka pozadia, zasa je za kampaňou za prepustenie pussy riot len ujo Soroš a jeho peniažky.

http://landdestroyer.blogspot.sk/2012/0 ... -riot.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

=D Áno. Nejaký blogspot to napíše a už je to pravda. Prečítal som si zbežne ten článok, autor sa vôbec nehanbí odkazovať sa sám na seba, pričom si zaboha nepripustí možnosti, ktoré nevyhovujú jeho propagande. Obviňuje Guardian z propagandy (s čím súhlasím, takú istú propagandu u nás šírilo aj SME), pričom postupne krok za krokom sa prepletá k svojmu vytúženému cieľu - naznačiť, že to vlastne spôsobil a platil Soroš. Prečo by to robil, to už nevysvetlí. Hádam nie preto, lebo by chcel destabilizovať Rusko a Putinovú vrchušku - prosím, načo takéto bludy? US kontrolujú SECom Ratingové agentúry, stačí, aby si SEC dupol a Ruská ekonomika pôjde do hajzlu ešte viac, ako teraz. Ale nie, na destabilizáciu a podobné bludy potrebuje USA Soroša, ktorý spraví z hlúposti nejakých dievčin bulvárnu kampaň na západe - tak to mám akože chápať?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ivan pozri si tie videá a nájdi tam tie húfy detí.

A reči o Sorošoch a pod. - to je už úplný vrchol nezmyslov.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Pinhead napísal: ....ja som nikdy demokrat nebol, a ani sa naňho nehrám, a na žiadne imaginárne pseudohumanistami a trockistami propagované "ľudské práva" jednoducho neverím....
človek má len jednu slobodu - právo rozhodnúť sa - z ktorého vyplýva zodpovednosť.... príčina - následok.... Kauzalita.
Super, tak potom by si mohol uznat ze dane zhodnotenie situacie a vynesenie nasledkov nie je adekvatne a vyska trestu je neprimerana. V tomto pripade by som nevravel o Kauzalite, kedze nasledok je neprimerany. Za taketo prkotiny by som povedal pokuta alebo podmienka no nie basa, mi to pripada ako keby clovek uz nemal pomaly na nic pravo a kazda malickost sa riesi, pricom tie zavazne problemy visia vo vzduchu a nikto s nimi nehne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Jeden britský novinář se v souvislosti se skupinou Pussy Riot divil: Neprodukují žádnou hudbu, nehrají žádné písničky, nemají žádná výtvarná díla a nic memalují... Jak to, že jsou označovány za umělce? To je závažná otázka pro všechy jejich příznivce. Mohou vám na ni ale s klidem odpovědět: Jsou to umělci, neboť slavný milovník umění - americké ministerstvo zahraničních věcí, zakoupilo jejich vůbec první singl v produkci deníku Guardian, který vyšel splácaný z nějakých obrázků a zvuků.

Pussy Riot nikdy nenapsaly, nesložily ani nenamalovaly nic, co by mělo nějakou uměleckou hodnotu. Někteří jejich obhájci, kteří s činy Pussy Riot jinak nesouhlasí, je často srovnávají s kontroverzním Yegorem Letovem. To je naprosto mylné přirovnání. Letov psal poezii, sice plnou vulgarit a obscéností, ale pořád poezii, zatímco Pussy Riot nemají nic než západními médii vyrobené PR.

Tři mladé, zapálené, umělecky nadané ženy z Ruska toužící po publicitě - no, zní to jako nonsens. Ukradly zmrzlé kuře ze supermarketu tak, že ho použily jako obří dildo. Natočili o tom snímek, nazvaly to "umění" a umístili jej na web. Jejich další umělecký počin byl na veřejnosti praktikovaný skupinový sex v přirodovědném museu. I v těchto pochybných uměleckých kouscích měla jejich role pouze pomocně-technický charakter: veškerou "slávu" sklidila rusko-židovská výtvarnice ze skupiny Voina Yanna Pluncer-Sarno žijící na předměstí Jeruzaléma. Ta si přivlastnila nápad, realizaci a copyright na celou akci. Budoucí členky Pussy Riot přitom Pluncerová popisovala jako provinční a nudné.

V poslední době se snažily svést se na vlně politického boje. To byl další propadák. Na Putina vylily celou žumpu vulgarit, urážek a nadávek – na Rudém náměstí, ve stanicích metra – s nulovým efektem. Nebyly ani zatčeny. Byla jim jen uložena pokuta a vykázány z místa. Žádný jejich politický protest nepřitahoval pozornost lidí.

Nakonec byly mladé feministky mobilizovány k útokům na církev. Od té doby byly ochotny udělat cokoli pro trochu publicity a svých patnáct minut slávy. Celá anti-církevní kampaň Pussy Riot začala před několika měsíci náhle, jakoby na povel. Ruská církev existovala po dvacet let v míru a zotavovala se po období komunismu. O to více překvapila divokost celého útoku.

Jméno údajného manažera Pussy Riot, Marata Gelmana, rusko-židovského sběratele umění, bylo spojeno s předchozími protikřesťanskými „uměleckými“ akcemi a provokacemi, které zahrnovaly rozbíjení ikon nebo imitování a parodování církevních hodnostářů a duchovních. Problém Gelmana a Pussy Riot byl v tom, že bylo velmi těžké vyprovokovat církev k nějaké reakci. Pussy Riot se pokoušely dvakrát vyprovokovat veřejnou nevoli a naštvání v Uspenské katedrále v Moskvě. V obou případech byly z místa vyvedeny, ale nebyly zatčeny ani zadrženy.

Do třetice se snažily zase o něco víc. Šly do moskevské katedrály Krista Spasitele, jež byla zdemolována Lazarem Kaganovičem v roce 1930 a znovupostavena v devadesátých letech 20. století a přidaly pořádnou dávku rouhání nejvíce obscénního charakteru. I přesto jim bylo i zde dovoleno v poklidu z místa odejít. Policie neměla v úmyslu feministky zatýkat, ale neměla jinou možnost, poté co Pussy Riot nahrály video s jejich výstupem v kostele na internet s obscénním soundtrackem.

Během soudu dělaly obviněné i jejich obhájci vše proto, aby si znepřátelily a vyprovokovaly soudkyni vyhrožováním "hněvem Spojených států" a vzdorně pokračovaly v urážlivých, protikřesťanských výrocích. Soudkyně neměla na výběr a shledala obviněné vinnými z trestného činu z nenávisti (výtržnictví motivované náboženskou nesnášenlivostí). Nakonec ani žaloba nechtěla překvalifikovat spáchaný skutek na závažnější trestný čin z nenávisti „s úmyslem způsobit náboženský spor“. To by mohlo pro obviněné znamenat až pět let vězení.

Jen taková poznámka pod čarou: Všiml si někdo toho, že by synagogy byly někdy poskvrněny ve jménu "svérázného umění" či protestu? Jen se tak ptám.

http://radicalboys.com/glosy/1102-pravd ... -nimi.html
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

kali520 napísal:Jeden britský novinář se v souvislosti se skupinou Pussy Riot divil: Neprodukují žádnou hudbu, nehrají žádné písničky, nemají žádná výtvarná díla a nic memalují... Jak to, že jsou označovány za umělce? To je závažná otázka pro všechy jejich příznivce. Mohou vám na ni ale s klidem odpovědět: Jsou to umělci, neboť slavný milovník umění - americké ministerstvo zahraničních věcí, zakoupilo jejich vůbec první singl v produkci deníku Guardian, který vyšel splácaný z nějakých obrázků a zvuků.

Pussy Riot nikdy nenapsaly, nesložily ani nenamalovaly nic, co by mělo nějakou uměleckou hodnotu. Někteří jejich obhájci, kteří s činy Pussy Riot jinak nesouhlasí, je často srovnávají s kontroverzním Yegorem Letovem. To je naprosto mylné přirovnání. Letov psal poezii, sice plnou vulgarit a obscéností, ale pořád poezii, zatímco Pussy Riot nemají nic než západními médii vyrobené PR.
To je pravda, aj ked toto je skor problemom celeho sucasneho umenia, ktore nevie ako sa vysporiadavat s realitou. Ale neviem, aky to ma suvis s trestom, ktory im bol ulozeny. Teda kebyze tu svoju modlidbu odohraju za sprievodu dychovej sekcie komorneho orchestra, tak je vsetko v poriadku?

Dalsou vecou je, ze prave ten ich punkovy "sokujuci" styl najviac podporuje obsah ich protestu, takze zvolili prave taku formu. Opat vsak, nemyslim ze niekto by mal byt trestany za punk, nech znie akokolvek zle. Aj ked tieto odseky mi skor pridu len ako utoky ad hominem. Je predsa jedno, ci tu je "pravo" nazyvat ich umelkynami alebo aktivistkami alebo akokolvek inak.
Tři mladé, zapálené, umělecky nadané ženy z Ruska toužící po publicitě - no, zní to jako nonsens. Ukradly zmrzlé kuře ze supermarketu tak, že ho použily jako obří dildo. Natočili o tom snímek, nazvaly to "umění" a umístili jej na web. Jejich další umělecký počin byl na veřejnosti praktikovaný skupinový sex v přirodovědném museu. I v těchto pochybných uměleckých kouscích měla jejich role pouze pomocně-technický charakter: veškerou "slávu" sklidila rusko-židovská výtvarnice ze skupiny Voina Yanna Pluncer-Sarno žijící na předměstí Jeruzaléma. Ta si přivlastnila nápad, realizaci a copyright na celou akci. Budoucí členky Pussy Riot přitom Pluncerová popisovala jako provinční a nudné.
To ze niekto nechape obsahu ich cinov, ktore tu uz boli viackrat prezentovane neznamena, ze ziaden obsah nemaju... Ak sa teda chceme hrat na umeleckych kritikov, je to akoby som povedal ze Malevic kreslil cierne stvorce, co to uz len je za umenie? Ma to vsak svoju hlbku aj vyznam. To ze sa to prieci vkusu je dalsia vec.
V poslední době se snažily svést se na vlně politického boje. To byl další propadák. Na Putina vylily celou žumpu vulgarit, urážek a nadávek – na Rudém náměstí, ve stanicích metra – s nulovým efektem. Nebyly ani zatčeny. Byla jim jen uložena pokuta a vykázány z místa. Žádný jejich politický protest nepřitahoval pozornost lidí.
To ze si to zatknutie a proces pytali je jasna vec, vsak prave na to chceli poukazat, ze za prostestne songy sa v Rusku chodi do chladku. Alebo teda tvrdis, ze Rusko, kde pomerne casto neznamy pachatel dobije zi zavrazdi protikremelskeho novinara, nema problemy s dodrziavanim slobody prejavu?
Nakonec byly mladé feministky mobilizovány k útokům na církev. Od té doby byly ochotny udělat cokoli pro trochu publicity a svých patnáct minut slávy. Celá anti-církevní kampaň Pussy Riot začala před několika měsíci náhle, jakoby na povel. Ruská církev existovala po dvacet let v míru a zotavovala se po období komunismu. O to více překvapila divokost celého útoku.
Pravoslavna cirkev mala v poslednom obdobi skandalov viac ako dost a uz aj vrabce na streche si cvirikali, ake dobre vztahy ma s Putinom. Taketo vykreslovanie tejto cirkvi, ktora sa stara o dusevnu obrodu svojich oveciek je nasmiech.
Jméno údajného manažera Pussy Riot, Marata Gelmana, rusko-židovského sběratele umění, bylo spojeno s předchozími protikřesťanskými „uměleckými“ akcemi a provokacemi, které zahrnovaly rozbíjení ikon nebo imitování a parodování církevních hodnostářů a duchovních. Problém Gelmana a Pussy Riot byl v tom, že bylo velmi těžké vyprovokovat církev k nějaké reakci. Pussy Riot se pokoušely dvakrát vyprovokovat veřejnou nevoli a naštvání v Uspenské katedrále v Moskvě. V obou případech byly z místa vyvedeny, ale nebyly zatčeny ani zadrženy. Do třetice se snažily zase o něco víc. Šly do moskevské katedrály Krista Spasitele, jež byla zdemolována Lazarem Kaganovičem v roce 1930 a znovupostavena v devadesátých letech 20. století a přidaly pořádnou dávku rouhání nejvíce obscénního charakteru. I přesto jim bylo i zde dovoleno v poklidu z místa odejít. Policie neměla v úmyslu feministky zatýkat, ale neměla jinou možnost, poté co Pussy Riot nahrály video s jejich výstupem v kostele na internet s obscénním soundtrackem.
To iste co hore, sudit ich pretoze hraju nevkusne je len primitivna zamienka a hranie na city. Ruhanie ci obscennosti, ako sa pise v clanku, tam nachadza clovek len s velkou mierou fantazie. Pokial sa teda nepovazuje za ruhanie kritika cirkvi, aj to dost "poeticka".
Během soudu dělaly obviněné i jejich obhájci vše proto, aby si znepřátelily a vyprovokovaly soudkyni vyhrožováním "hněvem Spojených států" a vzdorně pokračovaly v urážlivých, protikřesťanských výrocích. Soudkyně neměla na výběr a shledala obviněné vinnými z trestného činu z nenávisti (výtržnictví motivované náboženskou nesnášenlivostí). Nakonec ani žaloba nechtěla překvalifikovat spáchaný skutek na závažnější trestný čin z nenávisti „s úmyslem způsobit náboženský spor“. To by mohlo pro obviněné znamenat až pět let vězení.
Ktore to boli tie protikrestanske vyroky? Ked sa ospravedlnovali veriacim alebo nieco ine? Nemam nejake podrobne informacie z prebiehania procesu, prilis som sa o to nezaujimal, ale rad by som si precital nieco viac o tejto ich nepriatelskosti.

Zaloba to nechcela prekvalifikovat na "cin s umyslom sposobit nabozensky spor". Och, to im naozaj sluzi ku cti, ze si nevymysleli este vacsiu vtakovinu. Odstavec vykresluje sudkynu a zalobu ako niekoho laskaveho a tolerantneho, ale stale dat za to, co tam odspievali zalar je proste silna kavicka a debilizmus, nech sa na to pozeram ako chcem.
Jen taková poznámka pod čarou: Všiml si někdo toho, že by synagogy byly někdy poskvrněny ve jménu "svérázného umění" či protestu? Jen se tak ptám.
[/quote][/quote]Zeby preto, ze judaizmus nie je natolko centralizovane nabozenstvo ako pravoslavna cirkev? Takuto formu protestu si zvolili pretoze PC funguje podobne ako RKC ako obycajna firma, ktora ma svojho riaditela, namestnikov a oficialnu politiku. A tato politika sa podobne ako RKC na najvyssich miestach venuje majetkom a moci, namiesto toho, comu by sa cirkev venovat mala.
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Pinhead napísal:Korag,

....ja som nikdy demokrat nebol, a ani sa naňho nehrám, a na žiadne imaginárne pseudohumanistami a trockistami propagované "ľudské práva" jednoducho neverím....

hughito,

A k tomu že keď sú neni "moji",nech ich vešajú.... Pokiaľ je niečo jasný protiklad k vlastným hodnotám a svetonázoru, je úplne logické (nakoľko to nepovažujem za správne), že to nebudem tolerovať, ale budem to potláčať či úplne eliminovať....

dnešní ľudia sú už tak zblbnutí, že nechápu ani vyslovene elementárnu logiku????
Niekto je priateľ - tak spolu vychádzame a rozumieme si.
Niekto nie je priateľom - tak má vlastný život, robí si svoje, a pokiaľ negatívnym spôsobom neovplyvňuje moje, tak je mi ľahostajný....
No a niekto je nepriateľ - svojou vedomou činnosťou nejakým spôsobom sa dostáva do konfliktu s mojimi vecami či záujmami - svojím konaním ma núti k protiakcii s cieľom zamedziť jeho konaniu....
Nie je to nič ťažké.... úplne polopatisticky vysvetlené čo a ako....

Kód: Vybrať všetko

Malo kedy si prečítaš takú pravdu! Zákon robí v štáte poriadok. Kto nie je slepý a hluchý tak ak si pustíš do štátu tú pofidérnu demokraciu, tak máš v štáte anarchiu a bordeľ :?
Napísať odpoveď