Putinove pochvalenie izraelskeho prezidenta

Diskusie na politické témy...
jakub199
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Putinove pochvalenie izraelskeho prezidenta

Príspevok od používateľa jakub199 »

Co hovorite na to ze Putin pochvalil izraelskeho kolegu za to ze znasilnil 10 zien
http://www.bleskovky.sk/cl/11/128584/Pu ... nasilnenia
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz myslim ze to velmi pekne povedal, ten putin mi je obcas aj celkom sympaticky
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Jeden uchyl pochválil druhého, je to fakt "muž" keď znásilňuje ženy... to je podľa mňa horšie pre ženu ako smrť... s týmto musí žiť do konca života, a máloktorá sa s tým vyrovná, trauma na ktorú sa len tak nezabudá.
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

r3sp3ct napísal:Jeden uchyl pochválil druhého, je to fakt "muž" keď znásilňuje ženy.
podla mna to putin myslel ironicky a posmievacne. hadam nie je tak sprosty aby to myslel vazne :shock: .
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

plne súhlasím s r3sp3ctom...ten izraelský premiér by mal pekne dostať doživotie...najlepšie na samotke...alebo keď ho už má ten putin tak rád tak nech mu vybaví pobyt v sibírskych gulagoch...

aj keď myslím, že vlado to myslel skôr ironicky...no takéto ironické poznámky nech si radšej hovorí s kamošmi pri pive...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

bax: Najlepsie na samotku a za mrezu v bezpecnej vzdialenosti postavit zenu v spodnom pradle :mrgreen: sa na nu bude kukat a nebude moct nic urobit, heh. To by bol trest..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Xantyp napísal:podla mna to putin myslel ironicky a posmievacne
... copy that

Predvcerom som v tejto suvislosti niekde v TV zachytil infos o podobnych jeho vyrokoch- udajne je obcasnou ironiou v neformalnych rozhovoroch znamy... To, ze to v tomto konkretnom pripade zachytili mikrofony je hold smola : )
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Tomasito napísal:... copy that

Predvcerom som v tejto suvislosti niekde v TV zachytil infos o podobnych jeho vyrokoch- udajne je obcasnou ironiou v neformalnych rozhovoroch znamy... To, ze to v tomto konkretnom pripade zachytili mikrofony je hold smola : )
smola ako smola, mne sa to celkom pacilo co povedal. a urcite ich Mose neznasilnoval, nebudte trapni, ved ti jeho ludia by mu uz zohnali slecny ake sa patri. skor by som povedal ze daky ten pasak bude mat problem.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

zelovoc, smola je to v tom zmysle slova, ze mikrofony zachytili nieco, co zachytit nemali ; ) A ci M. Kacav niekoho znasilnoval? To nech si izraelci vyriesia v ramci svojej vnutornej politiky... s ohladom na predmet temy ma tato otazka vobec nezaujima...
Napísať odpoveď