PZP
-
LukineskoNR
Expert
PZP
Zdravím chcem sa opýtať ktorá poisťovna ponúka najlacnejšie PZP. Mám Škodu Octavia 1,9 TDI 2004 1896 cm3 a mám 23 rokov. 77kw 1970kg.
-
LukineskoNR
Expert
Re: PZP
Uz som sa rozhodol pre Komunalnu poistovnu len sa chcem opytat da sa este zrusit PZP v uniqe ktorá mi konci 7.12 ale ale oni mi uz poslali karty a sek na dalsi rok da sa to este zrusit ak ano ako ?
je možné poistnú zmluvu vypovedať 6 týždňov pred uplynutím poistného obdobiaLukineskoNR napísal:Uz som sa rozhodol pre Komunalnu poistovnu len sa chcem opytat da sa este zrusit PZP v uniqe ktorá mi konci 7.12 ale ale oni mi uz poslali karty a sek na dalsi rok da sa to este zrusit ak ano ako ?
cize si to nestihol
-
LukineskoNR
Expert
V komunalnej poistovni mi teraz povedali ze poistovna uniqa moze somnou rozviazat poistenie z sovodu nezplatenia do 1 mesiaca
Povedat ti mohli. Alebo nic nerozviazu a budu tu sumu od teba vymahat a pripocitaju sa k tomu poplatky za vymahanie, nedajboze exekuciu. Koniec koncov, ak ti Komunalna nedala az o tolko nizsiu cenu, tak by som s tym nespekuloval a nechal to uz tam, z PZP sa aj tak hradi skoda tomu druhemu. A o rok sa zobud uz na zaciatku oktobra, ak chces menit poistovnu.
-
LukineskoNR
Expert
Tak komunalna je lacnejsia o 75€ ved vybehnem do do uniqi a uvidim dakujem a lock
-
LukineskoNR
Expert
Tak neviem komunalna si pyta 105 a uniqa 179€ neviem ci sa to zohladnuje v komunalnej ale tak v uniqe to stoji preto tolko ze mam 23 rokov
Pri takej cene radsej uz teraz posli vypoved ku koncu poistneho obdobia (7.12.2016), aby si na to zas nezabudol. Alebo mozes vyuzit sluzbu od http://www.spravcovia.eu/
Oni ti potom v dostatocnom predstihu zistia lepsie ceny, poslu ti aj vyplnenu vypoved starej zmluvy a zaroven vybavia nove poistenie. Priamo im neplatis nic.
Oni ti potom v dostatocnom predstihu zistia lepsie ceny, poslu ti aj vyplnenu vypoved starej zmluvy a zaroven vybavia nove poistenie. Priamo im neplatis nic.
-
LukineskoNR
Expert
A nahodou nieje mi uniqa povinna poslat min6 tyzdnou pred koncom nove nacenenie poistenia ?
Podla mna je povinna poslat ti minimalne 6 tyzdnov vopred informacie o poistke, udaje k platbe a ine. Neposlali ti to? Ak nie, isiel by som do poistovne a zaroven podal podnet na NBS, ktora vykonava dohlad nad poistovnami.
-
LukineskoNR
Expert
Prislo mi dneska a konci mi 7.12
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no mne napriklad prislo z Unionu pred dvoma tyzdnami vsetko a to mi poistka konci az niekedy v strede januara. este pribalili aj darcek v podobe alkoholtesterov 
ale napriklad ked som mal predosle auto a poistku v komunalnej, tak odtial mi neposlali avizo az takto dopredu a tiez som nestihol vypovedat. chybali mi nejake 3-4 dni
ale napriklad ked som mal predosle auto a poistku v komunalnej, tak odtial mi neposlali avizo az takto dopredu a tiez som nestihol vypovedat. chybali mi nejake 3-4 dni
-
LukineskoNR
Expert
Tak mne poslali vcera a konci mi 7.12 cize ani nie dva tyzdne pred