QIP/ICQ

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DADUSINDA
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

QIP/ICQ

Príspevok od používateľa DADUSINDA »

Ahojte, prosím Vás chcela by som sa opýtať či sa dá prihlásiť na QIP s účtom ICQ. Teda, že by som si nemusela vytvárať na qipe nový účet.
RaiN
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: QIP/ICQ

Príspevok od používateľa RaiN »

Nie... QIP je samostatný program, ktorý má v sebe ICQ klienta... s ICQ sa na qipe neprihlásiš...

// Ale môžeš si QIP účet vytvoriť rovnaké ako ICQ, čiže nedáš prezývku, ale ICQ číslo :lol:
DADUSINDA
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DADUSINDA »

Ale to mi nepomôže pretože mi tam priatelia neostanú:) škoda aj som si myslela, že to tak je, ale chcela som sa uistiť ale aj tak ďakujem)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Prečo by nezostali? Ja keď som si založil účet na ICQ pred x rokmi a potom som prešiel na QIP, tak mi priatelia na účte zostali. Neviem teda ako je to dnes, treba vyskúšať.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Pokiaľ viem, tak po nainštalovaní qipu som zadal ICQ číslo a heslo, tak ako keby som sa prihlasoval cez klasické icq a nabehli mi takisto aj všetci priatelia, ktorých som mal uložených na icq konte. Či?
RaiN
Zablokovaný
Zablokovaný

Pinco ehm, teraz si ma zneistil... Viem, že pred niekoľkými rokmi som si robil QIP ale musel som sa registrovať... (teda myslím, pretože QIP účet som si dal rovnaký ako ICQ číslo, takže vlastne do QIPU zadám ICQ číslo a prihlási ma) Ale keď nabehnem do QIPE dole mám ten kvietok a až tam prepnem ICQ z Offline na Online, takže asi sa prihlásujem prve do QIPU.

Pokiaľ si dobré pamätám, tak QIP je odlišná aplikácia v ktorej, keď sa registruješ máš ICQ klienta, FB, twiter etc... No účet si musíš spraviť prvé na QIP

Dusinda a prečo by ti tam priatelia neostali ? Normálne sa regneš na QIP a v nastaveniach dáš pridať ICQ zadáš tam svoje číslo a normálne ti to nabehne... Ak chceš zajtra môžem dať screeny na ukážku ako to vyzerá...
QIP je oveľa lepší ako ICQ, uričte sa oplatí
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

qip je alternativny klient pre rozne protokoly vratane icq ,no primarne je urceny na icq ,to ze v dnesnej dobe podporuje jabber ,facebook chat a ine neznamena ze sa kontakty z icq siete nezobrazia ,pokial viem registracia na qip.ru je potrebna len ako nejaka databaza ,qip ako taky vlastnu im siet ani nema ,je to len alternativny klient , dalsia vec je ze mam pocit ze pri klasickom qipe 2005 stacilo zadat len meno a heslo priamo z icq a ficalo to tak isto ako oficial klient , registraciu si pamatam len ked som sa snazil pouzivat qip infinium no mna nikdy neoslovil .
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A možno máš pravdu. Nepamätám si dobre, lebo už pár rokov icq, qip nevyužívam, ale určite tam bolo viac možností, tak ako ty píšeš, teda icq, twitter a pod. Ale nezdá sa mi, že by si sa musel registrovať aj na samotný qip. Ja som v tom čase využíval qip na prihlásenie na icq, keďže sa tam dali dať rôzne addony. No nič to nemení na tom, že priatelia tam určite ostali.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ved hej ,v klasickom qipe sa nemuselo nic zadavat ,klasicky tam stacilo dat len icq cislo spolu s heslom ,no qip infinium ktory uz bol aj brany ako multiprotokolovy vyzadoval registraciu na qip.ru
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Napríklad taký QIP Infium PafoPack tú registráciu nevyžadoval, ale je pravda, že tie "oficiálne" áno (aj preto som siahol po tejto upravenej verzii :) )
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

V drvivej vacsine bud:
1) pri instalacii ti ponukne moznost nainstalovat tzv. "isolated mode"
2) pri instalacii ti to neponukne

V oboch pripadoch uprav spustaci subor (odkaz) na

....infium.exe" /isolated

Tym sa QIP (aspon teda infium) spusti v isolated mode, sice od teba poziada vytvorenie lokalneho profilu, ale je to len lokalny profil
RaiN
Zablokovaný
Zablokovaný

cORP ja mám infinium a musel som sa registrovať, takže to bude asi tým :)

Hlavné je, že jej kontakty nezmiznú :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ved ja som vravel ze na infinium to treba ,nepouzivam icq uz asi dva roky kedze vacsina ludi je zial len na fb ktory ja stale nemam rad ....
Napísať odpoveď