mam problem s programom qip
dnes som ho zapol a nenacital mi zoznam kontaktov.
v nastaveni som pozeral a je tam napisane
NIE JE NACITANY STAV VASHO ICQ, KLIKNITE NA TLACIDLO AKTUALIZOVAT UDAJE.
problem je ale ten ze ziadne tlacidlo v celom qip neni.
nechcem take odpovede :daj si mirandu alebo trilian.
qip
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To tlačítko "aktualizovať údaje" tam je (v okne s view/change my details alebo nejako podobne), ale s načítaním kontakt listu to nijako nesúvisí. Načíta iba info o tvojom veku, adrese bydliska a podobne.
To že sa ti nenačítal CL je divné, pretože QIP si ho (narozdiel od ICQ) sám zálohuje. (C:\Program Files\QIP\Users\"tvoje ICQ no."\BackupCL). Je dosť možné, že je chyba niekde na serveri a momentálne ti nejde pripojiť sa (a QIP vyhadzuje takú hlášku ako vyhadzuje).
To že sa ti nenačítal CL je divné, pretože QIP si ho (narozdiel od ICQ) sám zálohuje. (C:\Program Files\QIP\Users\"tvoje ICQ no."\BackupCL). Je dosť možné, že je chyba niekde na serveri a momentálne ti nejde pripojiť sa (a QIP vyhadzuje takú hlášku ako vyhadzuje).
no zaujimave je to ze teraz normalne fungujem na web icq a vsetko je v pohode.
no raz sa mi toto uz stalo a bol som nuteny vymenit qip za iny. vymenil som na anfium ci ako sa to vola. ale radsej by som ostal u qip
+ edit
vymazal som si v adresary mojho cisla kontakty a spustil qip. automaticky si obnovil zalohu.
diik za rady mozte lock
no raz sa mi toto uz stalo a bol som nuteny vymenit qip za iny. vymenil som na anfium ci ako sa to vola. ale radsej by som ostal u qip
+ edit
vymazal som si v adresary mojho cisla kontakty a spustil qip. automaticky si obnovil zalohu.
diik za rady mozte lock
a navyse podporuje aj jabber, ktory mi je treba. a navyse ked mi u qipu 8030 vyskocilo dole to smiesne zlte okinko so spravou, tak po kliknuti na chvilku primrzol komp. ked som si dal infium, tak to bezi ovela krajsie. infium sa mne osobne paci viacej. samozrejme, ze je to tiez qip. len trosku vylepseny 
jj qip je super program ja ho tiez pouzivam a boe verzie 8030 aj infium...na najnovsej verzii infia som este chyby nenasiel teda nevyhodilo mi tu tabulku s chybovim hlasenim este ani raz, tak ratam ze uz coskoro bude final verzia
...no a to s tym icq...mne neviem ci v ten den alebo den predtym asi pol hodinu tiez neslo sa pripojit na icq...ale ani bratovi a ani web stranka icq sa nenacitala tak si myslim ze mali iba vypadok serveru...ked sa mi stranka nacitala tak sa uz islo aj cez qip pripojit