QNAP 1270u-rp LDAP

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

QNAP 1270u-rp LDAP

Príspevok od používateľa dekarbon »

Ahojte,zháňam jednu informáciu ohľadom tohoto dátového úložiska.Potreboval by som vedieť,ako sa zariadenie zachová keď sa na ňom nastaví LDAP service, či reálne hrozí že keď sa potvrdia nastavenia LDAP v manažmente či vypadne konektivita na nejakú dobu než sa informácie uložia alebo sa nestane vôbec nič a zariadenie pobeží bez straty paketov.Písal som aj na oficiálne QNAP fórum aj tiket na QNAP helpdesk som založil ale zatiaľ mi neodpísali a nakoľko je pre mňa táto informácia dôležitá tak sa obraciam sem.Ďakujem

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2017, 10:33)
Alebo ešte lepšie položená otázka,vypadne sieťový interface na určitú dobu keď sa zapne LDAP služba.Je riziko že bude tento QNAP server potrebovať reštart? lebo ide o to že na toto zariadenie potrebujem mať nepretržitú sieťovú prevádzku a ako nahle by to vypadlo tak je problém hoci aj na 1 sekundu.Preto potrebujem vedieť či spustenie
LDAP vyhodí QNAP uplne na určitu dobu alebo sa nestane vôbec nič.
heker
Redeemer
Redeemer

Re: QNAP 1270u-rp LDAP

Príspevok od používateľa heker »

Ja si myslim, ze pride k restartu nejakej sietovej sluzby NAS, ktora riadi overenie uzivatelov. V com je vlastne problem, ze to nemoze na par sekund vypadnut?
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: QNAP 1270u-rp LDAP

Príspevok od používateľa dekarbon »

okej takze vlastne si mi zodpovedal asi moju otazku a tvrdi mi to viacero ludi ze sa presne toto stane.Ide o to ze na ten QNAP je viazana citliva sieťová konektivita ktorá nesmie vôbec vypadnúť.Ale ak je tu to riziko velké ako píšeš že by to vyhodilo pravdepodobne sieťový interface tak..potom viem ako sa zariadiť

//autoeditácia príspevku (26 Júl 2017, 10:59)
lebo v sucasnosti QNAP nemá zapnutú žiadnu takuto službu ako je LDAP.Server v sucasnosti má len lokálne nastavené kontá.
Napísať odpoveď