Ahojte,
obracam sa na vas s prozbou ci by ste mi odporucili niaky Access point s QoS hlavne kvalitny a za slusnu cenu ... cena tak do 5tisic ak bude trosku nad to nevadi a hlavne aby bolo dobre nastavitelne QoS vopred dakujem
QoS AP
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
No tak otvaram tuto temu po dlhej dobe... ktory Access point odporucate ktory uz ma vstavane QoS ?:) dikes moc vopred 
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 17:13 )
Ahojte tak kupil som si tento router...
OvisLink AirLive WN-5000R 300Mb, MIMO
A dal som obmedzit rychlost na IP adresu napriklad na 128kbps ...
ale rychlost je radovo nad pohybuje sa az okolo 1Mb/s takze vobec to neobmedzilo rychlost neviete co stym ?
ja sa stym este pohram len sa chcem spytat
vopred dik
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 17:13 )
Ahojte tak kupil som si tento router...
OvisLink AirLive WN-5000R 300Mb, MIMO
A dal som obmedzit rychlost na IP adresu napriklad na 128kbps ...
ale rychlost je radovo nad pohybuje sa az okolo 1Mb/s takze vobec to neobmedzilo rychlost neviete co stym ?
ja sa stym este pohram len sa chcem spytat
vopred dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nedari sa mi v rychlost najst specifikaciu pre WN-5000R, ale vyzera to tak, ze to zrejme bude obdoba jednotkovej a dvojkovej verzie 5000-ky od OvisLinku, takze by to malo mat Atheros chipset a teda by tam mohlo byt mozne pouzit OpenWRT ci OSwave, ale druhy menovany je zrejme plateny. Ponukne ti vsak kvalitny QoS, takze by tam nebol problem, ale konfiguracia bude zlozitejsia.
Hoci podla specifikacie toto zariadenie QoS zvlada, tak sa najskor skus pohrat s nastaveniami. Je dost mozne, ze QoS dokaze len pre WLAN, ale nie pre LAN, pripadne su zle zapisane kb/s a KB/s..., skus sa s tym pohrat a uvidis. Viac ti asi nepodarim.
Na stranke je aj nejaky firmware, ale je starsi a nevypada, ze by tam bolo nieco vazne opravene, ale skusit to mozes nahodit: http://www.airlive.com/support/WN-5000R ... 000r.shtml
Hoci podla specifikacie toto zariadenie QoS zvlada, tak sa najskor skus pohrat s nastaveniami. Je dost mozne, ze QoS dokaze len pre WLAN, ale nie pre LAN, pripadne su zle zapisane kb/s a KB/s..., skus sa s tym pohrat a uvidis. Viac ti asi nepodarim.
Na stranke je aj nejaky firmware, ale je starsi a nevypada, ze by tam bolo nieco vazne opravene, ale skusit to mozes nahodit: http://www.airlive.com/support/WN-5000R ... 000r.shtml