rada - email

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
MaťoMego
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

rada - email

Príspevok od používateľa MaťoMego »

Ahojte. Potrebujem radu. Keď sa mi zaregistruje užívateľ na web, potrebujem mu hneď odoslať jeho údaje (email a heslo) na mail. Hosting mám od websupportu. Email už som si u nich spravil a chcem aby ten mail prišiel z [email protected]. Len neviem ako ďalej.
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: rada - email

Príspevok od používateľa test »

A co po nas chces? My mame vediet ako dalej? Ved ani nenapisas o co ide, co je to za web, aky programovaci jazyk pouzivas, ci tam mas redakcny system alebo nieco vlastne. Ak je to PHP, tak cez funkciu mail(); alebo pozri na php.net navod pre smtp posielanie mailu, su tam hotove priklady. Z bezpecnostnych dovodov sa heslo do mailu od dost dlho neposiela, akurat tak jeho uzivatelske meno. Heslo si ma pamatat a ked si ho nepamatuje, tak si ho resetne ako zabudnute heslo.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, ono je dôležité, akú stránku máš, cez aký systém máš registráciu. Bežné redakčné systémy to už majú v sebe. Ak máš nejaký systém na mieru, opýtaj sa toho, kto Ti ten systém robil, prípadne sa pýtaj tam, odkiaľ tú stránku máš.

:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a tiež nezabúdaj, že ak nemáš doménu mojastranka.sk registrovanú na websupporte, tak ten mail neodošleš. WS dovoluje dať ako odosielateľa iba doménu ktorá je regnutá u nich
Napísať odpoveď