panel aoc tft1780a+ mi zacal robit hluposti >> ked som zapol komp tak v rozliseni co je kym sa pusti win(alebo v biose) bezal ok. ale akonahle nabehli widly a zmenilo sa rozlisenie prepol sa do standby a az ked bol nan privedeny signal nejakych 5 min(vysvetlujem si to tak ze sa zohrial: ) tak sa zacal spravat normalne. lenze po nejakom mesiaci uz zcernal nadobr nadobro. neraguje na signal z vga kablu a ledka stale blika na oranzovo(standby) a raz za cas blikne na zeleno ale to fakt len na okamih. pritom sa podsvietenie vobec nezapne. vzal som ho do obchodu ze ci ho vedia spravit a mi ho vratili s tym ze je vadna elektronika ze si mam kupit novy. lenze som na 100p presvedceny ze ho ani neotvarali lebo som nan nalepil sk8tove nalepky a minimalne dve by museli roztrhnut so srobovakom keby ho otvarali(su nalepene cez diery), takze si proste myslim ze sa s tym vobec nezapodievali. tak a ku tej otazke >>>>> nemoze to byt len nejaka vadna suciastka v napajacom obvode co by sa dala lahko vymenit???
prosim piste len ti co mate nejake skusenosti s fixovanim lcdciek
a ak by bolo treba daco vymenit ze kolko by to stalo a ci sa to vobec oplati ???
//edit: neviem ci to nema by v sekcii pomoc ale tu som si vsimolaz ked som to uz postol tak prosim modov o presunutie ak je to tak
rada od dajakeho servismana ohladne lcd
nejde ti iba podsvietenie ci nejde celkovo lcd?
pokial nejde podsvietenie, tak je na 100% poskodeny
pokial nejde panel a ides ecz analogovy D-SUB kabel, tak mas vo widlsch nastavene rozlisenie alebo obnovovaciu frekvenciu ktoru ten lcd nedokaze zobrazit
ja by som ho skusil na inom pocitaci ako sekundarny monitor co to spravi
pokial nejde podsvietenie, tak je na 100% poskodeny
pokial nejde panel a ides ecz analogovy D-SUB kabel, tak mas vo widlsch nastavene rozlisenie alebo obnovovaciu frekvenciu ktoru ten lcd nedokaze zobrazit
ja by som ho skusil na inom pocitaci ako sekundarny monitor co to spravi
nejde nic ako keby sa nevedel prepnut zo standby + blika dost rychlo na oranzovo asi 3x za sekundu to predtym nerobil\
na inom compe som to skusal a to iste
a neni to ani tym ze mam nastavene 100 hz >>>mam poverstrip a tam su setky mozne klavesove skratky ajresetnutie na 640x480@60hz
som sa s nim hral >> stale som pripajal a odpajal napajanie a sa na chvylu aj zapol(aj podsvietenie) asi tak na 1/2 sekundy:P
na inom compe som to skusal a to iste
a neni to ani tym ze mam nastavene 100 hz >>>mam poverstrip a tam su setky mozne klavesove skratky ajresetnutie na 640x480@60hz
som sa s nim hral >> stale som pripajal a odpajal napajanie a sa na chvylu aj zapol(aj podsvietenie) asi tak na 1/2 sekundy:P