RADA ohladom programovania
-
richard88888
Expert
RADA ohladom programovania
Dobry den mam taky problem potrboval by som urobit program cez web stranku. Chcem aby pocital pekne vzorce je mozne aby tieto veci boli naprogramovane v EXCELI a ukazovalo ich na web stranke ?
Dakujem za kazdu radu a pomoc.
Dakujem za kazdu radu a pomoc.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: RADA ohladom programovania
nie, ale môžeš použiť napríklad excel od googlu, v ktorom sa tiež dajú robiť vzorce, a tento dokument potom zdielať na svojej stránke
-
pipiak
Medium Star
Nie som si isty, ale zda sa mi ze posledne verzie officu maju moznost dokumenty publikovat na web, co by mohlo byt riesenie pre teba. Ale zase pokial sa ten dokument(vzorce) nebudu casto menit, staci zaslat tvoj xls dokument programatorovi a on ti urobi webovu app podla toho.
-
richard88888
Expert
Takze ak chapem ak urobim v office vsetko co treba potom sa to prepoji. Lebo ja potrebujem na tej stranke to aj dopisem cislo a bude pocitat a tak
myslis nieco ako WolframAlpha?? napises akykolvek vzorec a on to zobrazi a vypocita za teba.
-
richard88888
Expert
Nieco take napr.
Vzorec F = m.g
v exceli viem to bez problemov zadat napr. aj dana hodnota gravitacneho zrychlenia bude 9,81 a chcem aby to vyzeralo lepsie nie v exceli aby to bolo prepojene cez web stranku a tam aby som dopisal hmotnost a samo vypocitalo vysledok
Vzorec F = m.g
v exceli viem to bez problemov zadat napr. aj dana hodnota gravitacneho zrychlenia bude 9,81 a chcem aby to vyzeralo lepsie nie v exceli aby to bolo prepojene cez web stranku a tam aby som dopisal hmotnost a samo vypocitalo vysledok
Uz aj v starsich verziach excelu to islo. Urob to v exceli a chod do Subor->Ulozit ako web stranku alebo tak nejak. Myslim ze VB script by sa mal tiez ulozit do stranky.
-
richard88888
Expert
Ano tu stranku urobi ale nemozem na tej stranke to prepisovat a pocitat tam.
A ten VB script ? to je co ?
A ten VB script ? to je co ?
no obavam sa ze pokial ani nevies co to je VBScript, tak asi nebudes schopny sam naprogramovat online alternativu Excelu...
-
richard88888
Expert
preto pisem sem aby ste mi vedeli poradit akym smerom sa mam
pohnut aby som to vedel urobit
-
jorg22
Medium Professional
Na take veci sa nepouziva Excel ale to si naprogramujes v HTML + Javascript alebo HTML + php . PHP a Javascript su programovacie jazyky o ktorych najdes vela na internete takze staci Googlovat.
-
richard88888
Expert
ano toto som cital ale dobre by bolo keby som si nahadzal do excelu a tak mohol na web stranke prerabat to to by bolo super
no tak potom pouzi excel + vbscript, ked pcsiete pise ze by to malo fungovat. zase raz staci googlovat.