Rada pri vybere chladenia, fanu.

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rada pri vybere chladenia, fanu.

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Zdravim, takze po case chcel by som vypocut nazory skusenejsich uzivatelov. Mam tu nasledujuci problem. Idem vymenit moje stare dvojjadro E2160 za E6300 pritom moj chladic AC Freezer 7 Pro nechcem vymienat. Zakladnu dosku pouzivam Asus P5B a prednedavnom som mal problemy s prehrievanim chipsetu na doske a rovno by som uz chcel dokupit "mini-fun" na pasiv, ktory je pripevneni s clipom na dosku.
Moje otazky su nasledujuce.

1. Po dokupeni noveho procesora necham chladic Freezer a pritom by som chcel vymenit chladic za Enermax Magmu, jeden dat dopredu a jeden dozadu na odsavanie vzduchu, oplati sa mi stym experimentovat alebo mam zainvestovat do noveho chladenia ?? OC planujem
2. Aky fan doporucujete na chipset ?? stym nemam ziadne skusenosti, pripadne mam pouzit inu pastu ako na procesor ??
3. Ak uz menim pastu na cpu a na chipsete chcem vymenit aj na GPU HD 3870 na ktore mam nasadene Accelerno S1, aku novu pastu odporucate vy ?? staci mi aj tam naniest taku istu aku na CPU ??
4. Po dokupeni mojho noveho procesora E6300 bude mi stabilne fungovat na doske Asus P5B, v supported liste som nasiel ale radsej stokrat sa spytam ako stokrat by som kupoval.

Za odpovede vopred dakujem, a poprosil by som aj linky na alzu pre komponenty.

THX. :wink:
Napísať odpoveď