Ahoj mozno sa uz niektori z vas stretli s menom radek hulán a na ceskych strankach svoj blog ten bolgo je aj dobry aj zly proste niektore clanky maju aj visvetlenie a niektore su absolutne hlupe napr. jeden mesiac napisal ze vsetko od apple je shit a vsetki jej veci su na p.cu a na dalsi mesiac napisal ze prehravac ipod je dobra varianta mp3 prehravaca
A chcel bi som poznat vase nazori mislite ze moze niekto taki bit
Hej, pocul, je to majster sveta a okolitych krajov A to na wikipedii je uplny brak, to ma vazne dostalo, ze to tam vobec moze byt Aj s tou vysokou skolou a podobne. Jednoducho dalsi exot v zastupe.
chlapik sa vo svojom obore vyzna a provokativne clanky ma len kvoli navstevnosti... ktory it blog sa moze pochvalit 10000 uip / den? odpoved je: ziaden. hulan si pomaha utokmi na iste skupiny ludi a tym padom k sebe prilaka priaznivcov toho nazoru aj nepriaznivcov... proste hulan je dobra obchodna znacka a ludia mu nato skacu ... ale musim povedat, ze clanky v kt. laka citatelov su fakt uzasne, nadavanie na pubescentov a podobne braky ma privadzaju az do placu