RAGE
Re: RAGE
No...som zvedavy
Update from Bethesda
Almost all the issues with RAGE are hardware/driver related and not an issue with the game itself.
Please note the following from Bethesda:
ATI and NVIDIA are working on updated drivers that should be released today/tomorrow that will fix multiple issues.
Bethesda is working on an update to allow for users to customize their video options which will solve many of the issues users are having.
For the latest information please visit http://www.bethblog.com
Thank you for your patience with this matter. All parties are working as fast as they can to correct the problems with RAGE.
-
lekoklatik
VIP
Ja proste neverím, že to chalani nechajú len tak!
Ľudia, 11.9 a rage performance driver sú jeden a ten istý? lebo som si nainštalovat 11.9 a po hodinke objavil tento rage performance driver tak sa pýtam. Chcem len vedieť či vylepšili dajme tomu 11.8 alebo 11.9 aby nanich šiel rage, alebo ako niekde písali vytiahli staré ovladače niečo prerobili a ide natom len ten rage
. Inak Sphinx 11.10 sú na betu battlefieldu 3 myslím. Skúsim zajtra ten rage performance som zvedavy lebo na 11.9 to stojí za velké hovno, textury sa vykreslia po sekunde ako sa otočím, rúbe to, bárs čo. Ešte aj tne patch hodím a som zvedavý. Inak tý čo ste si to kúpili nezúfajte určite zato bude nejaké odškodnenie na steame abo čo
. Nemôžu si to len tak dovoliť predať hru ktorá "nejde".
-
lekoklatik
VIP
Máte tu niekto skúsenosti s PS3 verziou? Táto by ma veľmi zaujímala, prípadne si teda prebehnem nejaké zahraničné fóra 
//výrobne ^_^
//výrobne ^_^
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
@rain3R tie su prave na RAGE je to fix fixu
Začnime konzolovými verziami Rage, ktoré majú bežať v 60 fps pri 720p, ako sme však už tušili s rozpixelovaných porovnávacích obrázkov po vydaní hry, nie je to presne tak. Hra síce v základe beží približne na 60 fps a 720p, ale poklesy framerate nechýbajú a autori sa ich snažili obmedziť zmenou rozlíšenia. Napríklad niektoré lokality bežia namiesto 1280x720 v 640x720 rozlíšení, do ktorého často klesá hlavne PS3 verzia hry. Xboxová klesá na 896x720, prípadne 1152x720. Článok poukazuje na to, že toto sa deje aj pri relatívne nenáročných scénach. Napríklad pri PS3 len pri pohľade na auto v garáži. Vzhľadom na absenciu antialiasingu v konzolových verziách vidieť zuby pri zníženom rozlíšení dosť výrazne.... padanie textur atp... Sector
Kód: Vybrať všetko
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx@rochedo asi si zle cital ..Improves performance in Rage on single GPU configurations using the AMD Radeon HD 6000, AMD Radeon HD 5000 Series and AMD Radeon HD 4000 series of products.
Reduces intermittent crashing seen loading levels in Rage
Resolves flickering of NPCs in Rage
Enables automatic Vsync for Rage
Enables support for AMD Eyefinity 5x1 display (portrait and landscape) configurations using the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products.
Začnime konzolovými verziami Rage, ktoré majú bežať v 60 fps pri 720p, ako sme však už tušili s rozpixelovaných porovnávacích obrázkov po vydaní hry, nie je to presne tak. Hra síce v základe beží približne na 60 fps a 720p, ale poklesy framerate nechýbajú a autori sa ich snažili obmedziť zmenou rozlíšenia. Napríklad niektoré lokality bežia namiesto 1280x720 v 640x720 rozlíšení, do ktorého často klesá hlavne PS3 verzia hry. Xboxová klesá na 896x720, prípadne 1152x720. Článok poukazuje na to, že toto sa deje aj pri relatívne nenáročných scénach. Napríklad pri PS3 len pri pohľade na auto v garáži. Vzhľadom na absenciu antialiasingu v konzolových verziách vidieť zuby pri zníženom rozlíšení dosť výrazne.... padanie textur atp... Sector
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vy ktorým vypadávajú textúry, skúsili ste patch + zapnutie cachovania textúr?