chcel by som sa spytat, ze ake mate skusenosti z rakuskou CK.Bol som tento tyzden hodit rodicov na letisko do wiedne,idu cez rakusku CK(myslim ze ETI) ale zo zastupenim na SVK a napadlo ma ze asi aj ja tento rok nieco podobne zoberiem. Cena je oproti nasim CK dost lacnejsia.ALE! ked som si pozrel ceny rakuskej CK ktora ma zastupenia na SVK a nasledne som si dany zajazd nasiel na original rakuskej stranke cena bola logicky mensia v niektorych pripadoch aj 40e/osoba.V mojom pripade to bude 2x40e co uz je celkom slusny peniaz.Preto sa chcem spytat ci sa da bez problemov zakupit zajazd na origos rakuskej stranke v pohodli domova
Ci je nutne ist do nejakeho rakuskeho mesta (Hainburg je na skok) a osobne si to zakupit,ale zas nemecky neviem ani slovo
jednochu budem vdacny za vsetky zakladne informacie, ci sa mi oplati vymyslat za tych 40e, alebo ci mam skocit na SVK do cestovky a kupit si to tu bez stresu.
P.S: ak sa dana temu uz riesila,tak sa ospravedlnujem,ale nic som nenasiel....staci mi sem iba hodit link
DAKUJEM