legendy sme kedysi pouzivali ako spolahlive pamate, najma tie s cipmi Hynix.. kedze sa ich nakupna cena zacala vyrovnavat znackam ako kingmax, ba bola aj vyssia, tak sme ich prestali robit nadobro. LEGEND nie je zla znacka pamati, ale zalezi ake maju chipy. Na goodram tiez nemozem povedat zleho slova, aj ked s nimi robime zriedkavo, este sme na vadny kus nenarazili.
test napísal:Z tych lacnych urcite A-Data, pripadne PQI.
mam na vyber len tieto dve (zatial), ale PQI sa nechystam kupovat ...
prosim, vyjadrite sa len na tymito dve znacky .. thnx
a este jedna otazka - momentalne mam jednu Kingston - je predpoklad, ze sa s tou Goodram-ou znesie? (zatial som rozhodnuty pre goodram)
omg ludia, vnimate vy vobec to co citate?pisal som, ze len medzi tymito dvoma ramkami !!! /take mam na vyber/ ... mam tiez doma jednu Kingston a som spokojny, verim vam, ze su kvalitne, ale teraz som chcel poradit medzi tymito dvoma znackami ... dakujem za snahu /poradit/ a pochopenie
smejo napísal:omg ludia, vnimate vy vobec to co citate?pisal som, ze len medzi tymito dvoma ramkami !!! /take mam na vyber/ ... mam tiez doma jednu Kingston a som spokojny, verim vam, ze su kvalitne, ale teraz som chcel poradit medzi tymito dvoma znackami ... dakujem za snahu /poradit/ a pochopenie
A je medzi nimi nejaký zásadný rozdiel?V podstate to je aj jedno ktorú si vybereš,ale keby bolo na mne,berem radšej Goodram....