Zdravím, mám taký problém.. niekto niečo porobil s mojim mobilom (Samsung Galaxy Ace) kým som nebol doma. Nejde zapnúť, na nabíjačku ani kábel nereaguje. Skúšal som držať HOME+ tlačidlo na vypnutie + volume + => hodí ma do čiernej obrazovky s nápisom ramdump mode (arm9 mode). a z tamade sa už nepohnem nikde. Keď dám tú istú kombináciu ale s volume down - hodí mi čiernu obrazovku, v žltý nápis Downloading a nič iné sa nedeje. ( v PC ho nájde ale nevie rozpoznať, driver funguje, nedokáže sním pracovať, ale WIN pípne že bolo zariadenie pripojené). Hľadal som všade po nete, kde ukazovali že stačí vybrať baterku a reštartovať. Bohužiaľ nič sa nestane nakoľko sám od seba nefunguje... všetky tieto možnosti čo som skúšal fungujú len keď je pripojený na PC. Sám od seba sa ani nehne ( ani RAMDUMP ani downloading obrazovka), HOME+ tlačidlo vypnúť taktiež nič neurobí, skúšal som aj bez SIMky a bez SC karty a tiež nič Netuším čo ďalej. Neviete čo stým ?
Edit: skúšal som cez Odin nahrať original Firemware no ani v jednom režime mobilu do ktorého sa dostanem mi ho nezobrazí na PC (neviem či je mobil Rootnutý alebo nie).