rapidko
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
rapidko
Zdravim , nechcem tu robit reklamu ani nic podobne ale dnes som natrafil na tento server a chcel by som vediet ci to funguje ci to nieje iba dalsi sposob ako oklamat ludi. Pe tych ktori to nepoznaju kupujete si tam cez SMS kredity na RS. Dakujem ( ak to tu uz je tak sa ospravedlnujem ale nenasiel som)
-
audiotrack
VIP
-
Royalflush
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
-
Shark NX
Addict
Je to mozne ze to uz Obnovili ... Ale zrusili to cca v Novembri minuleho roku a v Aprili som ich prestal pouzivat. Cize od toho momentu to kludne mohli spojazdnit.
Rapidzasms som vyuzival na HD Filmy kedze v BA mam 12MBit Internet a ked som dal stahovat naraz cca 10Linkov z RS tak krasne vsetko stiahol.
A strasne sa mi nechcelo jednotlivo stahovat kazdy Part po jednom.
Rapidzasms som vyuzival na HD Filmy kedze v BA mam 12MBit Internet a ked som dal stahovat naraz cca 10Linkov z RS tak krasne vsetko stiahol.
A strasne sa mi nechcelo jednotlivo stahovat kazdy Part po jednom.
-
lekoklatik
VIP
-
typek61
Darca
Re: rapidko
caute sorry ze obnovujem temu ale v pondelok som si predplatil 25GB cez paypal a do dnes mi nic neprislo neviete kde moze byt problem?
-
kukiak
Addict
to sa seriozne pytas tu?
-
typek61
Darca
ano pytam lebo na lamkach som napisal asi 3 krat a bez odozvy.aj na mail som im pisal a nikde ziadna odpoved
//takze dneska mi odpisali konecne ze mi to nahodia.inac ako sa robi aby mi platbu vratili cez paypal?
//takze dneska mi odpisali konecne ze mi to nahodia.inac ako sa robi aby mi platbu vratili cez paypal?
ked ti do teraz nebol schopny nikto odpisat tak si nechaj vratit peniaze cez paypal