Maximany presun nevycerpanych dat do dalsieho dna bol doteraz 15GB
Vcera som ale nahadzal linky do rapgetu a siel spat. Dnes kukam ze sa mi stiahlo 14GB ale pritom mi ostava z limitu este 20,5GB
Pozeram ze v Traffic left nastali zase nejake zmeny. Predtym si mohol max mat 15 000 MB a uz tam mam 25 000 MB. Zeby zvysili ten limit kde sa ti "šporia" nevycerpane data?
rapid zase robil nejake zmeny? vcera vecer som dotahal traffic , mal som uz - 34mb, dnes zase cely den taham (bolo mi cudne ze stale taha), tak som siel pozriet ze aky mam traffic a on 16Gb a pritom som uz dnes natahal cca. 20Gb
To by bolo naozaj pekné, ak by zvýšili 2,6GB dennú kvótu. Už o 4 dni mi totiž končí konto ešte so starou 10GB kvótou na deň.. a tým pádom by to pre mňa nebol až taký veľký skok..
April 29, 2009
In addition to the Premium HappyHours, RapidShare is glad to announce another good news for Premium customers.
Our latest upgrade enables us to permanently raise the traffic credit to 5 GB per day. Up to 25 GB of traffic can be collected.
citacia z cvaknito.sk
28.04.2009, Denný dátový limit zvýšený na 5GB!
Spoločnosť RapidShare AG zvyšuje denný dátový limit na 5GB. Neprečerpané dáta sa presúvajú do ďalších dní do maximálnej výšky 25GB. Tento limit je v testovacej prevádzke a spoločnosť RapidShare AG si ponecháva právo na zmenu.
Takze uz to je schvalene.
NO mna teraz znepokojila avira, spravila aktualizaciu 17:30 a teraz mi zablokovala cely rapidshare. Nemozem sa pripojit ani cez rapiduploader..
Musel som vypnut webguarda
Cauko, viem ze tato tema je uz trosku zaprasena no mam jeden problem, myslim si ze moj bratranev dal heslo aj inemu kamosovi, moja otazka: mozem to niekde zistit si stav logu, existuje nieco take scim by som kontroloval kto ma pristup na konto???
pripadne IP adresy ktore boli pouzivane...
Andrew007 napísal:Cauko, viem ze tato tema je uz trosku zaprasena no mam jeden problem, myslim si ze moj bratranev dal heslo aj inemu kamosovi, moja otazka: mozem to niekde zistit si stav logu, existuje nieco take scim by som kontroloval kto ma pristup na konto???
pripadne IP adresy ktore boli pouzivane...
zdravim
Mame spolocny ucet s kamosmi a viac krat nam prislo varovanie ze ten ucet pouziva viac IP a ze ak sa to bude opakovat tak nam zrusia ucet. Popri tom zmenili heslo. Zacali sme si davat pozor, spravili sme si msg board kde si piseme kto taha a dnes toto:
Fraud detected, Account xxxxxxx: This Account has been illegally used by several users.
Neviem ci nam zasa len zmenili heslo alebo to uz uplne vymazali nerozpraval som sa zatial s kamosom na ktoreho mail chodia notifikacie.
Myslite ze je realne ze ten acc vymazu? Btw. pouzivame premium vyse pol roka a toto zacali posielat par tyzdnov dozadu :-/
Neviem, my sme na PU asi siedmi-ôsmi, možno aj viac ak kamoši dali niekomu účet.. nedohadujeme sa kto kedy ťahá, proste kto je rýchlejší, potiahne limit, ale často tam aj niečo ostáva.. a ešte sme s RS problémy nemali.