RapidShare (novinky, zmeny, ...)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Paci?

Ano
190
57%
Nie
144
43%

Celkom hlasov: 334

Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)

Príspevok od používateľa Sphinx »

ako je to s tym mazanim neviete? od vcera ako som sa vratil zo zahranicia sa mi konto nepohlo ani DL a upovat nejde vobec zmazat linky sa nedalo jedine do kosa presunut
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

No zatial to nejde nikomu... RS sa asi boji o svoje data, ze pride o klientov, tak to vidim ja... Vsimli si , ze ludia zacali vo velkom mazat, tak o pozastavili
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

brm napísal:Áno, HappyHours by mali byť od 2:00 do 10:00, v tomto čase sa Ti z trafficu odrátava iba 1/10 stiahnutých dát. Ak Ti RapGet podporuje načasovanie začiatku sťahovania (scheduler), nemáš problém, jednoducho nastavíš sťahovanie súborov v tomto čase. Prípadne si privstaneš a zapneš sťahovanie ručne.

;)
dakujem, zajtra overim, ci ten casovac aj funguje, ked uz to ignoruje moje PA udaje... ale takto mi to moze byt 4 :)
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

dalsia zmena, pridali do nastaveni aky minimalny a maximalny balicek moze sam rapidshare vam nastavit... t.j. ja som mal rapidsmall, ale po prekroceni 10GB stiahnutych dat mi nastavili vyssi... ale teraz si uz viem nastavit ze najvyssi moze byt ten najnizsi tj Rapidsmall
Ramirez
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ramirez »

Tento novy system na Rapidshare je uplna hovadina. Okrem ineho pridem o nazbierane body, lebo nemam 5tis. Premium bodov. Ale ten system je uplne zly, len nas zase dostanu o viac penazi. Ked chcem napriklad naraz stiahnut 8GB HD film, tak si musim nastavit RapidBig, kde je trafiic 20GB, cize pridem o 78 rapids a zvysnych 12GB traffic mi prepadne !!!! Tak to je uplne o nicom !!!! Ak sa to nezmeni, tak miniem zvysne Rapids a s RapidShare koncim !!! Budem hladat nieco ine. Ja som bol so starym systemom uplne spokojny, bolo to jasne, prehladne, teraz je to uplny chaos, aby som si striehol cas, kedy musim zmenit na mensi balicek, aby som zbytocne neprehajdakal traffic tak to nemusim.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ked mam skonvertovany collector, a mam tam tie body co som mal predtym a 0 rapids, tak ak si neskonvertujem body na rapids tak mi po 6. juli prepadnu alebo ako to mam chapat? A ked si tie body skonvertujem na rapids, tak mi nenastavia nejaky balik podla toho kolko mam uploadnutych dat? To by bolo posledne co by som chcel...
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

Tak konecne ide mazat subory...Po dvoch(troch) dnoch...Konecne
A na cvaknito.sk sa pise, ze Happy Hours su od 02:00 do 10:00 co znamena, ze sa v tomto case zaratava 10% z realneho objemu dat.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Mek
Skonvertovať na Rapids si tie body môžeš , ale musíš mať minimálne 5000 free + 5000 premium bodov. Za to dostaneš 600 Rapids. Aj ja som to čítal na ich stránke, že si to musíš skonvertovať do 6.júla. Ak máš málo free bodov tak môžeš skonvertovať presne určené množstvo premium bodov na free body. Aj ja som to tak spravil. Mal som 4300 free a 6300 premium. A nechcelo mi to skonvertovať na Rapids lebo som nespĺňal tú ich podmienku 5000+5000. Takže som 1000 premium presunul na free a teraz mám už 5300 free a 5300 premium , a dá sa mi skonvertovať tie body na Rapids :)

V Settings musíš mať zaškrtnutú položku:
- Automatically delete inactive files (after 60 days without a download).
a nezabudni to uložiť SAVE SETTINGS

Ak chceš napríklad len ten najnižší program Rapid Small tak si to nastavíš takto:
- označíš si bodkou ten Rapid Small

Your minimal package: Rapid Small

Your maximal package: Rapid Small

a stlačíš Activate Package , tým dosiahneš že sa ti tie programy nebudú samé prepínať. Dôležité je hlavne nastaviť to minimum a maximum.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

neviete niekto ake su limity pre free userov mimo HH?
a rapget som sice pri "autospusteni" precenil, ale o 10:00:00 sa nadherne sam vypol, tazke dakujem brm :wink:
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

... ale aj tak stale nechapem tych curakov ako mi mozu zvysovat traffic, ked som 4 uz den nic nestahoval a stale si to prepinam na small....

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2010, 11:52)
inak cez co stahujete? ja pouzivam flashget a skusil som stiahnut cca 500 MB, ale rapid mi zaratal 1 GB... takze 2x viac :? ... cez ten rapget mi to bude tahat lepsie? "menej zrat"... (dobra kkt*na, doteraz to bola taka pohoda, len som si vybral film atd a tahal a nestaral sa o to kolko stiahnem)
Prílohy
Bez názvu.jpg
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

Ramirez napísal:Tento novy system na Rapidshare je uplna hovadina. Okrem ineho pridem o nazbierane body, lebo nemam 5tis. Premium bodov. Ale ten system je uplne zly, len nas zase dostanu o viac penazi. Ked chcem napriklad naraz stiahnut 8GB HD film, tak si musim nastavit RapidBig, kde je trafiic 20GB, cize pridem o 78 rapids a zvysnych 12GB traffic mi prepadne !!!! Tak to je uplne o nicom !!!! Ak sa to nezmeni, tak miniem zvysne Rapids a s RapidShare koncim !!! Budem hladat nieco ine. Ja som bol so starym systemom uplne spokojny, bolo to jasne, prehladne, teraz je to uplny chaos, aby som si striehol cas, kedy musim zmenit na mensi balicek, aby som zbytocne neprehajdakal traffic tak to nemusim.
prečo by si musel nastavovať vyšší program? ja mám stále najnižší, t.j. 4body/1GB a za kazdy ďalší mi vezme 4body, nemusím dávať vyšší aby som stiahol viac ako 1GB

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2010, 11:59)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Co to je za idiotinu ten novy system s tymi rapids?! Sa mi zda este ze to ani nefunguje... stiahnem 5GB/den a na druhy mam k dispozicii iba 500MB... wtf? A stale mam aktivovany Medium... tak to je o com toto? A btw, stackuje sa ten traffic co denne clovek nestiahne? Ze ked mam stale medium a dva dni netaham tak potom treti mozem tahat 15GB? Lebo nejako sa mi zda ze nie, resp. nikde to tam nevidim... Dementne to vymysleli...
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nie nepripocitava sa to denne mas len tych 5gb
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

inak doprucujem to minimum davat na RapidSmall, mal som to na lowest possible a kkti mi to zmenili na medium pricom som v ten den nic nestiahol
cool_point
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cool_point »

Meken napísal: ...ja pouzivam flashget a skusil som stiahnut cca 500 MB, ale rapid mi zaratal 1 GB... takze 2x viac :? ... cez ten rapget mi to bude tahat lepsie? "menej zrat"... (dobra kkt*na, doteraz to bola taka pohoda, len som si vybral film atd a tahal a nestaral sa o to kolko stiahnem)
Ja používam JDownloader. Vo flashgete máš v nastaveniach koľko pripojení máš súčastne. Neznamená to koľko súborov naraz sťahuješ, ale koľkými vláknami jeden súbor. Čiže ak máš nastavené viacej ako 1, tak preto ti započítava viacej stiahnutých dát. Takisto sa toto nastavuje aj pri mnou spomínaným JDownloaderom.
Ramirez
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ramirez »

patrick1 napísal:
prečo by si musel nastavovať vyšší program? ja mám stále najnižší, t.j. 4body/1GB a za kazdy ďalší mi vezme 4body, nemusím dávať vyšší aby som stiahol viac ako 1GB

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2010, 11:59)
Tak to sa teda velmi mylis, ten dalsi 1GB ti sice stiahne, ale az o den!!! Ak chces stiahnut viac ako 1GB, mas tri moznosti - 1. budes to stahovat viac dni, kazdy den 1GB, 2. zvysis si Rapid balicek na vyssi, 3. budes stahovat od 02:00 do 10:00 kedy ti odratava z traffic len 10% skutocne stiahnutych dat.

Ak nemas nastaveny maximalny balicek na RapidSmall, tak sa ti po stiahnuti 1GB dat automaticky zvysi Rapid balicek na RapidMedium co ta samozrejme stoji viac Rapids. Ak mas nastaveny maximalny balicek na RapidSmall, tak ti po stiahnuti 1GB automaticky zastavi stahovanie a bez zvysenia balicka ho neobnovis, zacne az o den.

Funguje to takto na 100%, stahujem od zaciatku tohoto noveho systemu cez RapgetRS Premium Edition, kde vidim aj pokrocile nastavenia RapidShare uctu a viem si to lahko odsledovat. Pokial by to fungovalo tak ako pises, vyssie balicky by nemali zmysel!!!

//autoeditácia príspevku (05 Júl 2010, 2:35)
Jake napísal:Co to je za idiotinu ten novy system s tymi rapids?! Sa mi zda este ze to ani nefunguje... stiahnem 5GB/den a na druhy mam k dispozicii iba 500MB... wtf? A stale mam aktivovany Medium... tak to je o com toto? A btw, stackuje sa ten traffic co denne clovek nestiahne? Ze ked mam stale medium a dva dni netaham tak potom treti mozem tahat 15GB? Lebo nejako sa mi zda ze nie, resp. nikde to tam nevidim... Dementne to vymysleli...
No vymysleli to dobre, ale pre seba a nie pre nas uzivatelov. Nestiahnuty objem dat ti prepada, takze sa to oplati vycerpat. Doporucujem tahat v noci od 02:00 do 10:00, kedy su tkzv. Happy Hours - to znamena ze odpocitava len 10% toho co skutocne stiahnes. cize na 1GB traffic sa da stiahnut v tychto hodinach 10GB dat. A co sa tyka toho, ze jeden den tam mas 5GB a na druhy den uz len 500MB, to je tym, ze nastaveny traffic sa nepocita na kalendarne dni. Neviem presne ako to pocita, ale zaciatok podla mna nastavilo vtedy ked si prvy krat nastavil balicek. Napr. mne to meni cca o 12:50 hod. Ale presne si to vies zistit, ked sa prihlasis do svojho Premium konta na www.rapidshare.com v Premium Zone - Settings a uplne na spodku mas napisane: "Next billing in:" a tam mas cas, o kolko hod. sa ti preklopi balicek (traffic) a vtedy ti aj odrata Rapids.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja k tomuto novemu systemu len tolko: :nono:
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Nie sú mi jasné dve veci:
1. Obrázok 1 - čo to pre mňa konkrétne znamená tá položka Your Storage ?
Mám tam 11GB upnutých súborov. Môžem tam tých 11GB nechať ,alebo mám nejaké zmazať , aby mi to kleslo pod 10GB ?

2. Obrázok 2 - pri tom balíku RapidSmall - to chápem , že môžem stiahnuť denne maximálne 1gb , ale čo znamená tá položka Storage 10GB ?
Prílohy
Obrazok 1.jpg
Obrazok 2.jpg
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

storage je limit ktory mozes mat maximalne na tom baliku je topocet dat ktore garantuju ze nezmazu ak mas viac dat ako je v baliku kt chces neda sa ti prepnut.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

prisaham bohu... takze je to tak, ze ked netaham nic 5 dni a mam nastaveny rapid medium, tak sa traffic nestackuje a po piatom dni stale mozem stiahnut len 5 GB... ma mrdne fakt...
Napísať odpoveď