Rapidshare - Premium or Collectors Zone ?
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Rapidshare - Premium or Collectors Zone ?
Zdravím, chcem sa spýtať kam sa mi oplatí uploadovať súbory.. Mám vytvorený účet z bodov na mesiac.. Teda vlastne ako to bude po mesiaci.. Účet sa zmaže ? Oplatí sa mi viac uploadovať do Collector's Zone ? Alebo do Premium-Zone ?
Ale tak ak je aspon kusok schopny tak by sa mal dostat s bodmi nad 10000 do takeho mesiaca...Toy M@ch!n3 napísal:myslim ze sa premium po urcitom case mazeked skonci ucet tak by to malo napisat na rapide alebo v maily ktory pride
Uploady sa nedaju kopirovat z konta na konto...Ale tak ked uz si zacal uploadovat na Collector, tak vyuzi Premium, pokial je premium a potom sa na neho vykasli...GIGABYTE napísal:Aha.. Čiže teraz môžem premiestni všetky súbory z toho collecters do prémium zóny, bez toho aby som niečo z toho stratil prípadne aby sa zmenili linky ?
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Počkaj, čiže ja keď premiestnim ten súbor tak zostane aj na tom druhom účte, či ako ? Už som z toho jeleň..
A ak si to prepočítaš tak za deň môžeš dostať maximálne 255 bodov, čiže mesiac má 30 dní, 30x255= 7650 a potrebujem 10 000, čiže ešte ďalších 2350
Nieje to lepšie robiť tak, že mať collect acc a potom z neho vždy vytvoriť jeden PA ?
A ak si to prepočítaš tak za deň môžeš dostať maximálne 255 bodov, čiže mesiac má 30 dní, 30x255= 7650 a potrebujem 10 000, čiže ešte ďalších 2350
Nieje to lepšie robiť tak, že mať collect acc a potom z neho vždy vytvoriť jeden PA ?
To neveim ze ci ostane, alebo nie... a tych 255 podov, to su body len od premium uzivatelov, cize uploaduj aj nieco mensie, co clovek moze stiahnut aj bez acc a uvidis ze nebudes mat problem...GIGABYTE napísal:Počkaj, čiže ja keď premiestnim ten súbor tak zostane aj na tom druhom účte, či ako ? Už som z toho jeleň..