rapidshare

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
kicup
Amateur
Amateur

rapidshare

Príspevok od používateľa kicup »

ahojte..chcem sa opýtať...to už na rapide budem mať účet stale zaplatený len na mesiac??.inokedy sa mi dal aj na 3 mesiace alebo aj pol roka....ako si môžem predlžiť účet??...nerozumiem tomu...hmmm...
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Re: rapidshare

Príspevok od používateľa Daedalus »

rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: rapidshare

Príspevok od používateľa rados915 »

Za 1. Téma o RapidShare tu už je:
http://www.hojko.com/rapidshare-novinky ... 95646.html

A za 2. sa maximálne neoplatí kupovať priamo premium na rapid. Za posledné týždne posrali všetko čo sa dalo. Jeden mesiac teraz stojí 495 rapids. Za 5,99€ kúpiš 500 rapids. Takže by som ti doporučil alternatívy typu minirapid.sk alebo rapidko.net. Tam si kúpiš kredity a môžeš sťahovať. Výhodou je, že nejde len o rapidshare, ale aj ďalšie servery (minirapid.sk - rapidshare.com, hotfile.com, storage.to, netload.in, quickshare.cz, megaupload.com, hellshare.com, fileserve.com | rapidko.net (rapidshare.com, hotfile.com, megaupload.com, fileserve.com). Podľa podpory serverov by som ti teda doporučil minirapid.sk, ja tam mám tiež kredity a na to moje občasné sťahovanie nič lepšie ani nemôže byť. Nemusím mať konto na hotfile a rapid ako doteraz, ale mám ešte aj ďalších 6 serverov a ver, že práve na tých celkových 8, ktoré minirapid podporuje nájdeš všetko, čo budeš chcieť (hudba, hry, filmy, apps...).
Zamknuté