Razer Mamba

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Exxon
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Razer Mamba

Príspevok od používateľa Exxon »

Nazdar,
doteraz mi umrelo pod rukou par mysiek (nejake Trustky a podobne sunky, ale aj jedna mrkvosoftka a lowend logitech), tak som si povedal, ze tento krat zamierim vysoko a kupim nieco skutocne kvalitne, nech sa mi zas neurve koliesko, vyklika tlacitko alebo co...
Nedavno som mal v ruke razorovskeho DeathAddera, vyborne sedel do ruky, elegantne jednoducha, len mi vadila jeho kablovitost... A narazil som na Mambu:
http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-mamba/
http://www.progamingshop.sk/razer-mamba ... 36990.html

Viem, ze je to strasne vela penazi, ale ved sa na nu pozrite, je krasna... Precital som par recenzii, v podsate je to top toho, co sa da kupit. Co od vas porebujem, je par rozumnych nazorov, preco ju nekupit. Ja som zatial skor v tom, ze ju vezmem hned ako nasmolim peniaze, ale dobry argument, pripadne alternativa, by ma mohol zvratit na stranu rozumu a usetrit nejake ojra.
Ak ju niekto mate doma, alebo ste niekde mali moznost s nou pracovat, rad si precitam nazory z prvej ruky.

Dikes
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- zalezi naco chces tu mysku vyuzivat .... take vysoke rozlisenie sa velmi nevyuzije podla mna takze tam by sa mozno mohol zobrat aj lacnejsi model .... osobne by som chcel bezdrotovu mysku ale nechcelo by sa mi riesit to ked by sa mi vybila alebo veci s tym suvisiace (zas ze vraj sa da napojit aj na normalny kabel ... hmm zaujimave) .... momentalne A4tech X7 a vcelku mi sedi a uz ma skoro dva roky ... tenky kabel je u nej plus len ked hladas nieco lepsie tak nasetri a potom vyberies .... mozno uz pride aj nejaka novinka ....

- aj no progamemingu mas nejake komentare ....
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

Prave problem vybitej baterky pri Mambe vobec netreba riesit, len ju pichnes na kabel na tri hodky a zas ficis, pritom, kym si zakablovany, mozes normalne fungovat, medzi tym a wireless rezimom vraj nieje ziadny rozdiel... To je dalsia vec, co sa mi na nej velmi paci.
A4tech urcite nie, drzal som ich par v ruke a aj ked fungovali dobre, mal som z nich taky lacny pocit... podobne ako z Trustiek a Geniusiek.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ta mamba je vazne gamersky skvost, mal som ju v rukach a je to super, (3000 dpi uz bolo namna vela :D)len ta jej cena je velmi velmi vysoka
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je prenadherna, konecne ako pisali, uz vysli s mysou znova s najvyssim poctom dpi.. 5600 dpc im sibe asi... fakt cez 1000 dpi je to moc... samozrejme ja viem, ze o dpi ti nejde.. len sa na nu pozri :P
normalne by som ti odporucil DeathAdder, ale tak skusal si, nj dobre sedi, je fakt dobra, ale kabel.. popravde tolko penazi by som za mys nedal :) ked ale chces je to ok :) tvoja vec.. odozva 1 ms, ok.. wireless a taka odozva.. celkom dost slusne, ja razeru verim..

za tolko penazi mas 3x DeathAdder a este aj usetris ked si to tak zoberes wooo :P
SiS
Light Star
Light Star

Re: Razer Mamba

Príspevok od používateľa SiS »

Mám možnosť za 100 € ju zobrať, myslíte, že sa to oplatí?? Dík.
Napísať odpoveď