RC - Vselico na dialkove ovladanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Neviem co si kupil olihope, ja mam toho airwolfa.
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

aj ja mam airflowa, ma ledku dole, taky ovladac vsak to co si dal link na ebay
Gangy
Darca
Darca

LOL dam link co si kupujem a zrazu sme styria s tym istym vrtulnikom :roll:

Daj tie baterky nabit a potom to skus znova.
olihope
Medium Star
Medium Star

už som to skúsil 3 krát a stále nič, som zúfalý, lebo keď to došlo, tak to šlo, a niaký náraz tam nebol, a keď to dám nabíjať, tak sa mi zdá že keď je nabitá helina tak už nemá svietiť zelená ledka a ona sa nikdy nevypla a kontakt to musí robiť !
Gangy
Darca
Darca

Takze ked ju pripojis k ovladacu tak svieti zelena dioda? Tak ho tam nechaj kym nezhasne.
olihope
Medium Star
Medium Star

ale ona nezhasne ani po hodine :/
Gangy
Darca
Darca

No, tak to si v pi*i :D
olihope
Medium Star
Medium Star

mám napísať predávajúcemu že to nejde nabíjať či čo ?
Gangy
Darca
Darca

Jj, napis.
olihope
Medium Star
Medium Star

Ok, ide s duracelkami, resp. išlo teraz sa aj anbije a nejde .... proste zalietal som si pár krát, a musím povedať, je to šmejd :lol:
takže onedlho idem do niečoho lepšieho(ovládač 2,4GHz)

inak nenakupujte na www.hobbyshop.sk Je to fakt neseríozny obchod, pred vyše mesiacom som si objednal ovládač (simulátor) na dobierku za 829Sk + 100Sk poštovné, doteraz ho nemám, pričom to bola vraj prvá trieda :smt078
neodpovedajú na moje emaily ... žiadna komunikácia ani telefón ani nič....

preto sa chcem spýtať skúsenejších, niečo z helipalu najlepšie, cca. do 150€ ani o halier viac :-D a myslíte že sa s nimi bude dať dohodnúť nech napíšu nižšiu faktúru aby to prešlo colnou správou slovenskej republiky :oops: ?
Gangy
Darca
Darca

Za to ze to tebe nejde alebo to nevies ovladat je to smejd? :roll:
Mne funguje bezproblemov a bezproblemovo sa mi snim aj lieta.
smajlo2cele5
Novice
Novice

?

Príspevok od používateľa smajlo2cele5 »

Caute, mam taku otazku. Chcem si zaobstarat lamu V4. Jednu mozem mat asi tak za 2000 len je troska havarovana asi tak zevraj sa s nou letelo tak dvakrat a ma prasknuty kryt tesne pred rotorom cca 3cm. Ten predny kryt sa da vymenit. Ale bojim sa ze by tam bola aj nejaka skryta zavada... Myslite ze by mohlo byt este nieco pokazene co by bola nakladna oprava?

Este uvazujem nad balikom z Helipal.com http://www.helipal.com/lama-v4-silver.html Super balicek vybava za necelych 3000 ale zas sa bojim ze mi vyrubia dph a je to ovela drahsie.

Pre mna je kazda koruna dobra kedze som student.
olihope
Medium Star
Medium Star

Gangy napísal:Za to ze to tebe nejde alebo to nevies ovladat je to smejd? :roll:
Mne funguje bezproblemov a bezproblemovo sa mi snim aj lieta.
nie, ale jednoducho som ho nezničil, ale mne to ani nevadí, ja poznám číňanov, som to otvoril a tam také tenké drôty že sa ani nedivím....
takže tak :)

čo by si mi odporučil do budúca ?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

K narodeninam som dostal od švagra autičko na diaľkove 1:10 EP Stadium Buggy Rockhard 4WD RTR. Zatial mi ešte neprišli baterie, tak sa nemôžem dočkať, až si zajazdim.. :smt009 (zatial som jazdil len na požičaných)
V avione baterie kupovať nemienim, maju to tam predražene, všetko beriem cez ebay.. :roll:
Prílohy
1:10 EP Stadium Buggy Rockhard 4WD RTR
1:10 EP Stadium Buggy Rockhard 4WD RTR
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Cawte, v poslednom case sa mi velmi zapacil lietanie, a cchel by som kupit RC Vrtulnik.Som vtom uplne lama, nepoznam znacky, ani o rc vrtulnikoch zatial nic neviem.Chem sa len spytat aky vrtulnik mam kupit,najlepsie pre zaciatocnika, budem nahno davat pozor, a nemam ani predstavu v akom eshope mam objednat...dikyza rady... :oops: cena by nemala presahovat viac ako 70Eur.. :?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

No ja by som asi na tvojom mieste počkal, zalietal by som si na neakom simulátore s vrtulníkom, aby si mal neaké základy, zatial došetril neaké peniažky a potom sa po niečom poobzeral.. :wink:
Gangy
Darca
Darca

Nechapem preco by mal, cakat, sak nechce lietat profesionalne. A 70€ je dost.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No záleží ako slovo profesionálne zoberieš, ale veď môže objednať pi.coZ a lieta hneď, ale ak to berie ako koníček a nechce to ako zábavku na 10 minút, tak odporúčam počkať kúpiť simulátor, naučiť sa, osvojiť si ovládanie... A 70€ je dosť ? No záleží to od toho čo si predstavuje... Či to chce fakt ako zábavku, alebo sa tomu častejšie venovať, ak zábavku dobre, ak nie, odporučil by som niečo s určite vyššou cenou, ale to je len teória.. Neviem ani ja, ani ty čo chce... Či má na mysli lietanie v interiéry alebo exteriéry... Ale tak skôr si myslím, že chce niečo do interiéru a na to mu 70€ stačí, takže ako si povedal čakať je zbytočné, ale ako som spomenul, ak ho to baví, tak si stojím za tým počkať a kúpiť už neaký poriadny stroj, ktorý čo to zvládne... :)
Gangy
Darca
Darca

Co to preboha trepes preco by sa mal ucit lietat na simulatory ked si to chce skusit len cisto zo zvedavosti a pre zabavu? Sak mu staci hociaka indoor helina + par nahradnych rotorov a moze lietat hned, nevidim vobec ziadny dovod preco by nal cakat a ucit sa na simulatore (fakt, wtf?!).

"Ak ho to bavi mal by pockat." - Zas, wtf?! Jak ma vediet ci ho to bavi ked to este neskusil.

Ja som si kupil vrtlunik za 20€ a zalietam si velmi rad kazdy den odkedy ho mam a neviem si predstavit kvoli comu by som si este pred jeho kupou mal cokolvek cvicit na simulatore. Keby som kupoval vrtulnik za 300€ tak nepoviem, ale tu doslova o hracku, nie hi-tech stroj pre profikov.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Práve o vrtulníkoch o 300€ tu vravím, (samozrejme dá sa zohnať aj nižšie). Povedal som, ak sa chce tomu venovať troška viac, ako mať zábavku na 10 minút, tak odporúčam počkať a kúpiť simulátor. Ale samozrejme beriem, chytím do ruky 2-3 kanál, rozplieskam ho o skrinku vymením rotor lietam ďalej.. Len on hore napísal, že sa do toho vôbec nerozumie a taktiež nepovedal kde s tým chce lietať.. Preto tu vravím o simulátory, ak chce niečo na von, počkať, našetriť niečo a potom kúpiť už niečo lepšie, predtým si niečo nacvičiť na simulátore. Možno som sa nejasne vyjadril ako som to myslel. :wink:

//Prečítal som si prvý môj príspevok a je to moja chyba, trošku som to zle sformuloval :?
Napísať odpoveď