Keynatu napísal:
Moj pripad je skazenost? Ja som ten, co chodi obzerat hviezdy a pit na chaty s inymi zenami, zatial co priatelka nie je pri mne? Wow

O tom teda neviem. Ja mam, sudiac podla tvojich prispevkov, vlastnu hranicu "skazenosti" daleko, daleko pred tebou.
Ja by som sa takto podlo spravat k priatelke nedokazal.
Vyznieva to potom kusok komicky, ked ty mna potom oznacis ako "skazeneho" lebo som ako nezadany spal s nezadanou spoluziackou, vsetko dobrovolne

. Nech si nazor urobi kazdy sam.
Kazdopadne, je to samozrejme vsetko na tebe co ako beries. Len si s tym prisla na verejne forum, tak mas verejne reakcie.
A stojim si za tym, ze chlap, ktory ma kusok hrdosti a sebaucty, by si takto nenechal skakat od zeny po hlave. Väcsinou sa jedna o mladych, neskusenych, pripadne takych, co nemaju ine moznosti

.
Ked idem pozerat na hviezdy s kamaratmi, je jedno, ci su muzi ci zeny. Teda nie som s niekym sama vo dvojici. Z tvojho pohladu je to predohra na nieco viac.. z mojho pohladu je to travenie casu s kamaratmi, z tvojho pohladu chce kazdy s kazdym vrzat, ked ma moznost. - to je podla mna skazeny pohlad. Predstav si, ze som uz predtym pozorovala hviezdy s kamaratmi a nemalo to ziaden iny zamer - len si vychutnat pohlad na oblohu. Ale to je asi mimo tvojich obzorov. Lebo ked si ty spaval so spoluziackami, tak ucrite kazdy vysokoskolak chce robit to iste. Ina moznost pre teba neexistuje, lebo tvoja prax je jedina smerodajna a kazdy inak konajuci je naivny.
Nj, byt tvoja priatelka, neverila by som ti, ze ides len obzerat hviezdy.. lebo taka kategoria aktivit pre teba zjavne neexistuje.
Ako som uz spominala, mojho priatela do toho netahaj. Existuju aj muzski jedinci, ktori su si vedomi svojich prednosti a chcu zenu, ktora je s nimi vo vztahu, lebo ich vie docenit a nie preto, ze nema moznost sa spoznat s niekym novym. Dzat si zenu na kratko, aby ich nepodviedla, je len klamanie sameho seba, ze "ja som pre nu jediny", pricom je to skor "ja som pre nu jediny mozny v dosahu". Ked ma otvorene ine moznosti, to nie je skakanie po hlave, hovori sa tomu sloboda. Ked zena niekoho opusti/ podvedie kvoli zvedavosti, tak to znamena, ze nevedela docenit svojho partnera a ze on si zasluzi niekoho, kto ho doceni.
guess.whoo napísal:tiez nechapem co je skazene na tom, ked si slobodny chalan vrzne so slobodnou babou.
archaicke nazory o sebaucte pri takej beznej veci ako je sex su komicke.
skazenost je podla mna to, ked sa tu niekto vysmieva z mojej "naivity", ze niekto opacneho pohlavia moze byt moj kamarat. lebo podla neho kazdy s kazdym vrza, ked ma na to prilezitost. a kazda prijemna situacia je automaticky predohrou, a teda uz podvadzanim.
pre mna sex nie je bezna vec, rovnako ako bozkavanie a fyzicky dotyk vseobecne. komicke je, ze mi tu polka fora podsuva, ze pri najblizsej prilezitosti s niekym skocim do postele, lebo je to bezny vysledok pudov a zvedavosti. a ked to vyvratim, ze nedokazem s niekym skocit do postele len kvoli pudom, tak je to zrazu nejaky podivny nazor.