[PHP+MySQL] Real Time update

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Vertmich
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

[PHP+MySQL] Real Time update

Príspevok od používateľa Vertmich »

Cafte, zo zaciatku vam uz poviem ze diakritiku nepouzijem, po druhe budem sa pytat tazku otazku, a preto si precitajte napr cele, nazov temy je trochu hlupy pretoze to sa neda opisat tak kratko...

OTAZKA:
ten kdo sa rozumie do php+mysql a hral uz nejaku browser hru ma pochopi, a kdo nie tak good luck,

chcem si urobit vlastnu hru, take niezo ako travian atd..., ale nastal jeden mensi problem, neviem ako mam stravit to, ked hrac A da postavit nejaku budovu na 1 hodinu, po tej 1 hodine akonahle je dostavana budova dostane +body, no a tu je problem, hrac A sa odhlasi po 30min, takze este mu chyba 30min do dokonceniu, hrac B sa prohlasi, a pozre si ody hraca A, pozre si ich uz ked hrac A dostaval budovy, cize uz by mam mat o 10 bodov viac a ako predtym, a ja neviem ako to mam urobit aby sa jeho body hraca A updatovali, :S, jednoducho ma to pletie, je tu veac moznosti aj napadov, ale ja momentalne ani jeden nemam.

Ja nepotrebujem presny kod, ja len chcem napad ako to navrhnut alebo ako to mam spravit, napisat si ten kod uz viem sam, dakujem
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: [PHP+MySQL] Real Time update

Príspevok od používateľa Mek »

Updatuj len vtedy, ked sa nieco updatnut ma. Skratka: ked clovek nacita stranku, skontroluj, ci netreba zmenit stav - postavit budovu, pridat/ubrat body, etc.
Vertmich
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vertmich »

uz rozmyslam nad tym co si hovoril, urobim na to funkciu UpdatniUdaje. etc, v nej sa potom bude kontrolovat ci sa budova dostavala, a to tak ze urobim tabulku napr pa_prave_sa_stava a tam bude informacia co sa stava, a ked pustim UpdatniUdaje tak to prejde tabulku a prekontroluje ju ci je nieco dostavanie alebo nie
black evil
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa black evil »

Taká malá rada: Toto som už niede na fore videl.
Napísať odpoveď