Reality show v USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kachna napísal:no jasne a ty by si chcel niest zodpovednost za malych zasranov co sa tam mozu aj pozabijat? :)

kazdopadne maju pravo kedykolvek skoncit, nikto ich tam nedal nasilym a nikto ich tam nebude drzat. isli tam slobodne a rodicia (sprosti vymleti americania) suhlasili tak nevidim dovod sa nad tym nejako rozculovat...

vidim to ako new wave detsky tabor
odstavec1: to by nechcel asi nikto. nie kazdy si rad zoberie na plecia tolku zodpovednost. ale keby to bolo nieco normalne (bazen, futbal a ine akcie v taboroch), tak by im to problem nerobilo ;)

odstavec2: nemyslim, ze mozu len tak hned skoncit. podla mna sa tam prihlasili sice diobrovolne, ale ked uz su tam, tak maju asi nejaku vysoku sankciu ked skoncia predcasne. nikoho by to nezaujimalo keby tam boli len ti, ktorym sa tam paci a ktori si tam rozumeju. to by nebolo "zaujimave"

odstavec3: no dufam ze nie :D
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

reakcia na odstavec 2 od tutlaka :lol: :lol: (jak oficialne to znie):
sankcie ? nemyslim zeby mali v zmluve zahrnute napr to z ked niekto skonci tak ich budu zalovat. ved napr taky vyvoleny mohol hocikedy skoncit a nic sa nedialo..
ziadne sankcie ani postihy ani nic. ved su to deti. ako by na sude obstala zaloba typu: porusenie zmluvy kt porusilo 10rocne decko lebo prezivalo homesick a strasne chcelo ist domov k mame?
a este: zalovat dieta? ved to je usa...
turtlak69
Guru
Guru

zalovat rodicov napriklad. ti su zodpovedni. predstav si situaciu, ze stab do toho vrazi dajme tomu 20 melonov. zabezpecia techniku, obrovsku reklamu a tak. a zrazu im deturence povedia, ze oni uz nechcu. ze im chyba lego a pojdu domov. televizia by prisla o riadnu kopu penazi, ich meno by sa rapidne zhorsiilo (nedodrzali co slubili). podla mna to musia mat nejako poistene ;)
supermario
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

určite tam ide o veľké prachy. ale svoje deti by som tam nedal.
to mi pripomína našich mojsejovcov... v podstate je to tiež chorá reality show. :lol:
turtlak69
Guru
Guru

supermario napísal:určite tam ide o veľké prachy. ale svoje deti by som tam nedal.
to mi pripomína našich mojsejovcov... v podstate je to tiež chorá reality show. :lol:
ale oni maju o nejaky ten rocik viacej ;) to je nieco ine. to je skor taka zabava. nad tym by som sa nepozastavoval. ked sa chcu zhovadit, tak prosim :) ved je to ich vec. navyse obcas som od nich dokonca aj pocul mudry nazor. no vynimka potvrdzuje pravidlo :D
Napísať odpoveď